søndag, mai 22, 2011

HagevandringSyrinbersåen i kveldssol. Jeg blir glad hver gang jeg ser denne fine velduftende kroken i hagen. Her vil jeg sitte mye framover!

Himmelsk duft!!
Og rett ved siden av er Sarah Bernhardt på vei ut. Snart.

Duppesoleien plantet jeg rett etter påske. Ballblom i bakgrunnen.Forglemmegeien henger stadig med. Når den er avblomstret, skal jeg så valmuer.Og denne alpeklematisen hvis navn jeg ikke har anelse om, har virkelig eksplodert i år.10 kommentarer:

Hermia Says sa...

Åh så vackert! Vad långt blommorna kommit. Här i Gävle har mitt äppelträd precis slagit ut men syrenerna är fortfarande bara knoppar. Pionerna är höga men lite tunna, kaprifolen ser ut att bli fin, likaså lavendeln. Men i framsidans rabatt undrar jag fortfarande över vad som är ogräs och "fina" växter - där är mest en märklig blandning av olika sorters gröna blad. När är det egentligen läge att helt börja på nytt, gräva upp sätta nya saker? Det funderar jag över...

Bringebær sa...

For en nydelig hage dere har! Jeg elsker også lukten av syrin...

glamouringeniøren sa...

Nydelig!

Har mye syriner rundt her jeg bor nå, og i mange ulike farger fra den lys lilla du har, til en mørk lilla og en hvit en. Luktet på den hvite, men syntes ikke den duftet så sterkt som den lys lilla (nå var den ikke så utsprunget da). Kanskje det ikke er syriner allikevel?

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Jeg har heller ingen aning om hva som er ugress og hva som er planter alltid :) Og jeg glemmer fort hva jeg har plantet selv, så jeg blir alltid gledelig overrasket over hva som kommer opp.

Bringebær: Takk for det! Og finere skal den bli!

Glamouringeniøren: Den hvite lukter nesten enda sterkere enn den lyselilla, men bare når den er utsprunget.

Anonym sa...

Vakkert!

Bente:) sa...

En alpeklematis:) God og herdig! http://www.nrk.no/planteguiden/?action=Plant&plantId=4988

Glamourbibliotekaren sa...

Siljeblomst: Takk!

Bente: Aha! Takk for det! Jeg har visst enda en av den sorten i en krukke på verandaen - fra forrige eier den også! Herdig må være et stikkord!

glamouringeniøren sa...

Aha! Da skal jeg ta meg en tur i gata om noen dager. Takk for tips :)

Anonym sa...

Så fint!

Fagbibliotekaren sa...

Vakkert! Misunner deg virkelig hagelivet...

Populære innlegg