søndag, juli 10, 2011

Bodylotion

Som storforbruker av bodylotion, er det viktig at de ikke inneholder altfor mange skumle ingredienser. Jeg unngår parabener og holder meg til de merkene som virker relativt bevisste på hva de egentlig putter i kremene.

I sommer har jeg bl.a. disse favorittene: Guava body butter fra Korres, Orange Feeling bodylotion fra Lavera, A Perfect World fra Origins, og Silkening Body Lotion White Nectarine & Orange Blossom fra Organic Indulgence. Det er jo en ekstra bonus at alt dufter godt, siden man kanskje er litt mer forsiktig med vanlig parfymebruk i sola (parfyme kan jo som kjent sette flekker på huden hvis sola steiker).


Og som alltid om sommeren - en eller annen form for tropisk olje, som denne fra Yves Rocher som har vært en favoritt siden jeg var fjortis. På den tiden fantes den også som dusjsåpe; skulle ønske de kunne gjeninnføre den i sitt sortiment!

9 kommentarer:

Glamourstudenten sa...

Så bra!! Jeg trenger tips til gode bodylotioner, men vet ikke hvor jeg skal begynne. Kjøper du disse i helsekostbutikker?

Ine sa...

Nå har jeg Body Shop sin body butter med aloe vera, og synes den er veldig god. Men jeg vet egentlig ikke om det er parabener og slikt i den. Håper ikke det! Synes det er sprøtt at det blir laget ting for å smøre på kroppen som kan være skadelige for oss.

Elisabeth sa...

Min favoritt er "Anti dry" med mandelolje. Uten parfyme.
Men den får jeg kun kjøpt i Sveits. Godt jeg har en svigerinne der nede.

tonemor sa...

Du, jeg synes ikke det gjør noe om du linker til steder produktene kan kjøpes. Selvom man skal støtte opp om lokalbutikkene. Jeg har ikke vært i lokalbutikken i utgangspunktet så noe kundetap er det ikke, helt subjektivt vel og merke.

Fies notiser sa...

Tusen takk for fornuftige tips!

ANNEPÅLANDET sa...

Alltid nyttig med produkttips!
Det har etter hvert blitt en jungel av parabenfrie produkter, så det er greit å få noen ikke-kommersielle tips.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourstudenten: Det varierer litt - noen på helsekosten, noen på nettet.

Ine: Jeg innbiller meg at det meste fra Body Shop inneholder parabener dessverre - du får sjekke innholdslista! Det er helt dustete at kroppspleie skal forgifte oss.

Elisabeth: Bra å ha en pusher!

Tonemor: Jeg skriver nok mer om det senere; men jeg vil jo egentlig ikke drive direkte gratisreklame for nettbutikker som utmerket godt klarer seg uten min hjelp. På den annen side vil jeg gjerne opplyse mine lesere om gode produkter som er mye bedre for kropp og miljø enn det man kjøper på Ica/Vita/parfymeriet, så det argumentet vinner nok! :)

Fies notiser: Værsågod, flere kommer!

Annepålandet: Det blir jo mine subjektive tips da, de passer kanskje ikke for alle, men de er i allefall testet på en glamourbibliotekar og ikke på dyr :)

Anonym sa...

Lenk ivei! Jeg er veldig interessert i å vite hvor du får tak i Lavera-produkter. De har den beste brun-uten-sol jeg har vært borti, og nå har de sluttet å ta inn det merket i den helsekosten jeg kjøpte den før.

Anne

Glamourbibliotekaren sa...

Anne: lovelula.com har Lavera iallefall - jeg tenker å skrive om det om et par dager!

Populære innlegg