fredag, juli 01, 2011

Glamorøs bursdag!

God morgen, kjære lesere! Det er fredag, det er sommer, det klarner opp, en motorbåt tøffer forbi vinduet mitt, og jeg har bursdag! I går hadde vi fem års bryllupsdag, så vi er godt inne i feire-sesongen.

Dagen blir fylt av musikk, og jeg har snart tenkt å ta med meg boka mi ut på brygga og dingle med bena.

Ha en fin dag alle sammen! Det skal jeg!


41 kommentarer:

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Formen er litt laber etter en trasig beskjed i går kveld, med påfølgende dårlig søvn. Men jeg pøser på med kaffe og satser på at blide bibliotekbrukere får opp humøret :-) Jeg har lørdagsjobbing å se fram til, men håper allikevel på litt verandakos og sommerlig nytelse i helgen.
Antrekket er i sort og blått, med sølvhjerter i ørene og en liten dusj Biotherm Eau d'energie.

Gratulerer hjerteligst med dagen til glamourbibliotekaren og god julihelg til alle der ute!

Kristin sa...

Oi, bursdag! Nyt dagen kjære Glamourbibliotekar!

Jeg har røde negler i Osloregnet og i dag har jeg planer om å få ryddet kontoret.

Premien er etter-jobb-sushi med en god kollega. Jeg har med en fin sommergave til henne som hun kan ta med seg på ferie. Utfordrer derfor alle til å glede en spesiell kollega i dag!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag og gratulerer med dagen kjære Glamourbibliotekar!

Her er det svært hektisk på jobb, første møte kl 08, heldigvis ble siste møte kl 16-18 akkurat avlyst...

Økte glamournivået i dag ved å bytte ut balsamen med hårkur i dusjen. Tok ikke noe ekstra tid og føles ti ganger mer glamourøst. Antrekket er sommerlig casual, converse, chinos og hvit skjorte. Duften er Estee Lauder Bronze Goddess.

Etter all jobben skal det i kveld spises godis og sees på tv sammen med en vennine. Digg!

God helg alle sammen og nyt bursdagsfridagen Glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Hei og gratulerer med dagen :-)

Håper du får en strålende filott dag!
Hilsen Heidi :-)

hilde sa...

Hei og gratulerer så mye med dagen din idag!!! og bryllupsdag imorgen! jeg har også 5-års bryllupsdag i år. jeg sitter på mitt nyoppussede kjøkken og skal snart igang med å bake.
God sommer!

~SerendipityCat~ sa...

Gratulerer med dagen! :-)

Fagbibliotekaren sa...

Hjertelig til lykke med dagen, kjære yrkeskollega! Nyt dagen og nyt ferien. Gleder meg til det er min tur også.

I dag er jeg rett og slett veldig glad. Jeg gleder meg til helga, og det gjør ikke så mye at det skal regne heller. Jeg har et stort lager av sommerlektyre som bare venter på at vi skal tilbringe tid sammen. En helg sammen med min kjære helt uten planer, hurra!

På vei hjem skal jeg investere i en bukett blomster som kan lage litt sommerstemning i stua. Men først venter en lang liste med arbeidsoppgaver, stort sett bare av den hyggelige sorten heldigvis.

Riktig god helg!

Anonym sa...

Gratulerer så mykje med dagen!! Håpar du har det strålande fint i Risør.

Dagen starta med joggetur (= glamorøs kjensle etterpå). No skal eg drikke kaffi og ta eit skippertak med husarbeid. I kveld får me gjester så nye blomar skal óg i hus. Eg gler meg!!

Engelina sa...

Gratulerer så mye med dagen, du glamorøse!

Britt Åse sa...

Gratulerer med dagen!
Jeg ser noen skyer i retning øst, men håper du har like lekkert vær i Risør som vi har her lenger vest.
Her er det altså vakkert vær, og jeg sitter på hjemmekontorkjøkkenet og skriver, med utsikt til roser og andre deiligheter.
Jeg har håret i buff og en heller utrangert solkjole, men dufter deilig av Shiseido Feminite du bois (originalen), og har korallfargede negler. Sommerlig, fresht og deilig.
En uke igjen å jobbe før det er ferie!
God helg, alle sammen :-)

Alt godt sa...

God føremiddag! Her er det glamour at vaskedamene fresar rundt i huset, at sengene blir skifta på og at bronkitten min byrjar å gje seg. Forøvrig består den av sublime balkiss på halsen, lekkert!

Dette er bryllupshelg, fine kusine giftar seg, og eg skal både synge i kyrkja og bake ei tre etasjers bryllupskake. Kaka er stort sett i boks, med hjelp av assistent, slik at eg ikkje skulle hoste på den, og smitte heile gjengen. Eg skal øve litt i kveld, og sjekke at sangen sit og.

Eg ynskjer alle ei fin julihelg, og glamourbibliotekaren ein strålande bursdag!

Akeleiedamen sa...

Hurra for deg, flotte Glamourbibliotekar, som stadig inspirerer! Jeg skal surre rundt og pakke i kofferter i hele dag, en av bøkene jeg gleder meg til å lese på campingtur er "Te med Nassew Nøff" av Benjamin Hoff.Mitt bursdagsboktips til deg hvis du ikke har hørt om den før! Ha en fin dag;)

Hermia sa...

Stort grattis! Njut av dagen :)

Flagre sa...

God fredag til alle. Hurra for glamourbibliotekarens fødselsdag, god bedring til Alt godt og varme tanker til barnebibliotekaren og den trasige beskjeden.

Sitter fremdeles i pysjen, dagens duft er eukalyptusdråper jeg damper meg med for å prøve å løse opp i de tette bihulene. Dagens antrekk er pysj, og vil fortsette å være det noen timer fremover i alle fall. Farris med isbiter er min trofaste venn mot hosten.

Nyt sommeværet!
God helg.

Henrikka sa...

Gratulerer med dagen til Glamourbibliotekaren!
Siste arbeidsdag før ferien er dagens glamoureffekt, samt et par knallrosa smale bukser med sort topp og sorte ballerinasko. Og parfymen er Fracas. Helga går med til kunstutstilling, skogtur, familiesammenkomst og inntak av sesongens første norske jordbær. Over helga fortsetter glamouren med reise til et solfylt sted, feiring av min bursdag og total avslapning. Vi julibarn er heldige! God sommer til alle!

fru winther sa...

Gratulerer så mye med dagen, håper den blir deilig og minnerik!
Lave,grå skyer, snorkende hund (hun har snudd døgnet og vil LEKE 00.30...), "Petite Cherie" på håndleddene- jeg hadde aldri trodd jeg skulle falle for den, men det gjorde jeg,og på meg sitter den lenge.Deilig og sommerlig. Multifarget vintagekjole med belte i livet, tøfler på beina, og planen for helga er å feire mannens bursdag, som er på søndag. Jeg er inspirert av svenske Elsa,og skal lage kake med "Stella McCartney-mønster". Og en uten. Jordbærkake, tenker jeg. Blir en bra helg.
Riktig god julihelg til alle!

Cecilia sa...

Gratulerer med dagen!
Jeg har blitt riktig så uglamorøst forkjølet, og bruker en egenmelding for første gang på maaange år. Formen er helt dynge, som datteren min pleier å si. Hverken påkledd eller parfymert så langt, men må bli frisk til i morgen, da har jeg invitert en gjeng venninner på champagne! Med eller uten sol på terrassen.
Ha en strålende bursdag, og god helg til alle!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag - og hurra for bursdag!
Som vanlig regner det ute, men det gjør ingenting, for snart, veldig snart, har jeg sommerferie i fire deilige uker! Det er glamour nok for meg akkurat nå, her jeg sitter og er litt trøtt og shabby. Glamouren skal på plass litt senere i dag, med røde negler og ny rød topp.

Planer for helgen: besøk av venninne, for Harry Potter-maraton (vi følte vi var litt for gamle for det som gikk på Oslokinoen), muffinsbaking og mye tedrikking. Litt haging hvis været tillater det, og eller akkurat det som måtte falle meg inn underveis. Akkurat slik ferie skal være :)

En riktig fin helg til alle, og til bursdagsbarnet spesielt!

Camulen sa...

Gratulerer med dagen! Sommerbursdag er herlig!
Jeg har på en pen hvit bluse i dag, men i morgen blir det riktig glamorøst med en svart lang kjole i en venninnes 40årsdag...
God helg!

Frøken Desibel sa...

Gratulerer med dagen:-)

Det begynner å lette med arbeidsoppgaver og hobbyer (Lillehammer-Oslo forrige helg gikk forøvrig overraskende bra, dvs klarte å fullføre på mindre tid enn vi hadde trodd). Det er da man innser at sommeren er nær, bare en uke igjen på jobb før det er ferie.

I kveld skal jeg i bursdags-/innflytningsfest til ei venninne som også har bursdag i dag. Resten av helga blir det bare kos, trening og avslapning. Har i dag på meg Chanel Chance Eau Tendre (tror jeg, blander de litt på navn). Tenkte meg på en aldri så liten snifferunde i Oslo for å finne noen nye impulser.

Ha en flott helg alle sammen:-)

sol sa...

Ønsker deg en herlig bursdag, Gledesspreder!

Skal for egen del minst mulig i dag, men akter å lakke tærne. Og ta på noe småfjongt. Ferieglamour!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hipp, hipp, hurra! Gratulerer aller hjerteligst med dagen!

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer med dagen til Glamourbibliotekaren og god sommerfredag til alle de trofaste leserne hennes! :-)

Fredag er min hjemmekontordag, som i dag startet glamorøst med hjemmelaget frokostblanding i ovnen og et par glade sommerslåtter på fela mens jeg ventet på at den skulle bli ferdig. Sen oppstart, men litt glamour er bare bra for arbeidsmoralen!

Ha en kjempefin midtsommerhelg alle sammen!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Jeg hadde bursdag i går. en flott feiring med familie og venner. Håper du får en fin dag. Randi

Ragnhild sa...

Hjarteleg til lukke med dagen, gode Glamourbibilotekar! Min glamorøse spiss på dagen er rett og slett sminke, i og med at eg lever sminkefrie dagar heime hos mamma og pappa for tida. Ha ein strålande fin dag!

Kaisa sa...

Gratulerer med dagen!
Ikke så mye glamour her i dag og ingen planer for helga heller - sånn bortsett fra å kose seg med mann og sønn. Det er likevel ganske glamorøst. I hvertfall veldig hyggelig å være sammen alle tre!

Jamme sa...

Gratulerer med dagen!

Dagens glamoureffekt her i huset er en splitter ny ovn og viltgryte av hjort - rester av en stek jeg fikk til min bursdag i vinter.

Elisabeth sa...

Sen hilsen herfra, men god glamorøs fredag! I alle fall har det vært en uvanlig glamorøs fredag her:-) En fridag ble nemlig omgjort til en jobbtur-dag, og da ramla jeg tilfeldigvis innom en bruktbutikk litt utenfor allfarvei. En nydelig clutchveske ble med meg hjem, i tillegg til at jeg har reservert en gammeldags krydderhylle med glasskuffer til å ha på kjøkkenet. Den var helt fantastisk fin, og skal hentes så snart jeg har fått pengeboka mi tilbake. (Den tok bussen litt lenger enn jeg selv gjorde i går morges...men kommer hjem igjen i kveld, helt uskadd!)

Da gjør det ingenting at det regner ute innimellom, eller at jeg skal jobbe i helga. Jeg har sminken i behold, ny fin regnjakke og ser frem til en ettermiddag og kveld i latskapens tegn!

God helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

Og ikke minst: GOD BURSDAG, Glamourbibliotekaren!

emma sa...

Gratulerer med dagen!
I dag har jeg sendt søknad på en jobb jeg virkelig ønsker meg, vunnet vinlotteriet i lunsjen, låst kontoret for ferien og trent yoga. Liten timeout med hjemmebakt rundstykke med nydelig lokalprodusert ost nå, før en liten shining av huset. Deretter skal jeg slappe av -og fortsette med det i tre uker. Jeg skal lese bøker, bade, lakke neglene, se film, treffe fine folk, gå på festival og bruke parfyme og mine egne klær hver dag (glamorøst nok når en jobber i helsevesenet). Life is good!

Glamourlegen sa...

Gratulerer med dagen, julibarn!

Her begynner ENDELIG fredagen å bli litt glamorøs, akkurat kommet hjem fra jobb, og Mannen har skjenket vin og lager pizza med mye godt på. Hører på den nye Junior Boys-plata, gleder meg til slækking med Dexter, og hjemmehelg for første gang på over en mnd.

Lite ytre glamour, men innvendig er det sommerfuglbonanza - snart bare en måned igjen til jeg blir Fru :)

God fredag, alle fine mennesker, og god helg!

Ova sa...

Gratulerer med dagen Glamourbibliotekar!

Håper du får en fin dag:))

Ine sa...

Gratulerer med dagen, kjære glamourbibliotekar!

Nenna sa...

Gratulerer så mye med dagen! Håper du hadde en strålende dag.

Glamourlektoren sa...

Gratulerer på etterskudd!

Glamourlektoren sa...

Oj, det er jo i dag - gratulerer så mye med dagen! Det er hyggelig å pynte og feire - både seg selv og andre. Nydelige buketter fra hagen. Har nettopp tatt inn peoner selv, som synger på siste verset, og roser - sart Louise Odier og mer robust Hurdalsrose. De kler hverandre, viste det seg!

Sørlandspige sa...

En av dagens siste hilsener, tenker jeg: Gratulerer med dagen, håper den har vært riktig fin! Jeg takker for all gleden denne bloggen gir med en imaginær liten bukett duftende kaprifol.

Det har vært en varm, solfylt og stille dag selv her ytterst mot havet. Rygg og nakke er ekstra varme, hyttehagen er fin etter flere dagers stell og magen er mett av mannens selvfiska og foliegrilla makrell. Sommerglamour!

Ønsker alle, og glamourbibliotekaren spesielt, noen gode ferieuker!

berlinløvinnen sa...

Forsinkede gratulasjoner og ønske om en fortsatt fin sommer fra berlinløvinnen! Takk for at du fremdeles jevnlig gleder så mange av oss!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner! Jeg hadde en kjempefin bursdag!

maanebarnet sa...

Gratulere så massemasse med vel overstått dag! Håper den var fortryllende fin!

Populære innlegg