fredag, juli 29, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!
Jeg er tidlig oppe i dag grunnet en frisørtime, så frokosten blir pent nødt til å inntas på ett av byens serveringssteder. Ikke meg i mot! Etterpå er det strake veien hjem til hengekøya. Været er praktfullt, skjørt og sandaler er på, duften er Estée Lauders Azurée Soleil (Tom Ford 2007) og teen er Friggs ingefærte.

Det er rart å tenke på at det bare er en uke siden den grusomme terroren hendte. Det virker som evigheter siden. Ta vare på hverandre!

God fredag!

mvh eders Glamourbibliotekar.

22 kommentarer:

Maren sa...

For en fin fredag du har i vente! Jeg er på vei til siste hverdag i sommerjobben min på biblioteket hjemme. Det ikledd en favorittsommerkjole som er lyseblå og skikkelig myk. For en fin jobb det har vært, det har virkelig gitt mersmak. I ettermiddag og utover kvelden er planen å lese "Silke" av Baricco, ei bok jeg er veldig spent på. Og selvsagt bøttevis med grønn te til. God helg!

Elisabeth sa...

God morgen! Det er overskya over Saltenfjorden, men det gjør ikke meg noe siden det meste av dagen tilbringes innendørs...

Glamour? Nei, ikke egentlig i dag. Dessverre. Men i morgen skal jeg på søskenbarntreff (20 av 22 stiller opp, pluss partnere/barn, og med adgang for tanter og onkler). Da skal jeg ha på meg en nydelig maxikjole, og over skuldrene tar jeg et grønt silkesjal fra Thailand som jeg fikk i gave for et par dager siden. Perfekt for sommerkvelder i kjole med bare skuldre! Det blir nok sosialisering til uti de tidlige søndagsmorgentimer, tenker jeg...

God helg, alle sammen!

Silje sa...

Hei! Prøvde å finne kontaktinformasjon til deg, men fant det ikke. Tar det derfor her, selvom det er litt på siden av dagens post.

Du later til å være godt kjent i Oslo, og du er glad i fine steder... Vi vil gjerne arrangere en kjærlighetsfest til sommeren i naturlige omgivelser ute. Vi har ikke så høye krav, vil bare ha det hyggelig og avslappet, vi står for maten selv. Maks 50-60 stykker? (må jo ha tilgang på toalett) Forslag?

Takk ellers for hyggelige impulser i hverdagen!

koristen sa...

Nå skal her jobbes effektivt i noen timer forhåpentligvis! Deretter settes kursen mot Göteborg for langhelg med kusine. Kanaltur, sightseeing, museer, parker, god mat og drikke og litt shopping, jeg gleder meg. Antrekket er superenkelt med caprijeans og hvit topp, men rundt halsen henger verdens søteste lille keramikk-ugle-smykke.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Alt godt sa...

God morgon! Sola skin over byen, og tek brodden av dei vonde kjenslene. Femtenåringen min var midt oppi det då det skjedde, ho arbeider på Heaven Scent inne i Egersenteret, og ringte meg fordi ho trudde det var jordskjelv.

No står ho der framleis, og sel deilige dufter. Eg har på meg ei eg kjøpte av henne i forrige veke, Philosykos frå Diptyque, ein "solid" som er perfekt for kontoret.

Helga blir roleg, kjæresten er i barndomsheimen og ryddar og malar, og vi skal rydde i vårt hus for å gjere klart til boligbytte på mandag. Då reiser vi til Oxford. Så dette er min siste jobbedag før ferien. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Rory sa...

Jeg er fast leser gjennom mange år, men debuterer i dag som fredagskommentator. Sitter med samme tanke; for en uke siden var alt ugjort, veldig merkelig. Her ved kontorpulten er Lars Lillo-Stenbergs fine Oslo-cd på øret, og bak øret er Chanels Chance eau fraiche. Antrekket er grønt, smalt skjørt med pudderfarget topp og matchende pumps. Helgeplanene er enkle: avslapning, lesing og forhåpentligvis litt sol og bad om værmeldinga holder seg. God helg alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Her er det samme rutiner som forrige fredag, håper bare denne dagen avsluttes litt hyggeligere.
Har spist god frokost med deilig pålegg fra vårt grannland. Nå skal jeg ut med hunden, det blir nok bading på henne i nærmeste elv. 24 grader før kl 09 i dag! Resten av dagen blir nok tilbragt på plenen i vekslende skygge og sol med aviser og en bok.

I morgen får jeg besøk nordfra av min søster, det blir svært glamorøst! Gleder meg til å vise henne rundt i min nye hjemby :)

Ytre glamour er ikke noe å skryte av i dag, men kan meddele at jeg har en bitte bitte liten hestehale, endelig! Er i sparemodus.

Ønsker alle sammen en god helg!

HildeSofie sa...

Riktig god formiddag på denne siste fredagen av ferien min. Det skal egentlig bli godt å komme tilbake til jobb igjen nå, den siste uken har ført med seg et behov for å gjøre "vanlige ting". Det var ikke akkurat noen god avslutning på ferien, og jeg er så uendelig heldig som har fått alle "mine" tilbake fra Utøya i live. Dessverre betyr det at det er andre som har det verre enn meg, og jeg gråter med dem alle sammen.

Er foreløpig alene hjemme, da Kjære ikke var like heldig som meg, så han har vært i Oslo siden igår, for å minnes en kamerat sammen med andre som stod ham nær. Det er bare dypt tragisk og veldig, veldig urettferdig. Men midt oppi det hele er det likevel et snev av håp, når man ser hvordan hele Norge samler seg i sorg og tar vare på hverandre.

Dagens glamour er å ha et ryddig og nyvasket hus, klær til tørk i sola og en ventende senfrokost med egg og ristet brød. Antrekket er en sort kjole med hvite prikker, og duften er L'Occitanes 4 roser.

Planer for helgen er å nyte siste rest av sommeren, og prøve å snu en fullstendig ødelagt døgnrytme :)

Vi har fått nye naboer denne uken, så kanskje en tur bortom tunet deres også er på sin plass i løpet av helgen. Siden vi er relativt nyinnflyttet selv er det jo hyggelig å bli kjent med nye ansikter!

Ha en riktig fin helg alle sammen, enten det er siste eller første feriehelg - og ta vare på hverandre, gi en ekstra klem til noen du er glad i.

Lady B and Little H sa...

Så deilig det høres ut! En perfekt fredag. Selv sitter jeg på jobb og jobber på spreng for å kunne reise hjem litt tidlig.
Dagens lille hint av glamour er et skjerf fra Black Lily i silke og bomull, kjøpt i går og nye ballerinasko.
God helg!

Henrikka sa...

Bare meg og en kollega på jobb og få arbeidsoppgaver. Ganske rolig dag, med andre ord. Bruker tiden til å oppdatere programvare og informasjonsmateriell samt rydding.
Sommerlook på klesfronten med hvit bukse og genser i rosa, oransje og hvitt. Det gjør at den lille brunfargen føles ekstra brun og glamorøs. I kveld blir det kanskje konsert (Jon Balke og Trondheim Voices) og i morgen skal jeg inspisere byens matfestival som går av stabelen nå.
I tillegg har jeg tenkt å ta kontakt med Antirasistisk Senter og melde meg til Tea Time-aksjonen. Tenkte på det tidligere i vår, og etter forrige fredags grusomheter er det på tide at jeg gjør alvor av det.

Glamourbibliotekaren sa...

Silje: (kontaktinformasjon finner du under ugla til høyre) - jeg kommer ikke på noe sted i farta, kanskje leserne har noen idéer? Lykke til! :)

Synne sa...

Så fint å kunne starte fredagen med å skjemme bort seg selv! Selv sto jeg opp tidlig for å dele ut post og glede, for lørdagsjobben som postbud er utvidet til sommerjobb, og det er en fryd i slikt vær. (Da regnskuren gikk gjennom byen, sto jeg trygt under en baldakin.) I kveld skal jeg på konsert, og kan være litt mer utvendig glamorøs enn jeg er nå, men d-vitamin-overskuddet og smilet er på plass. Jeg feller fortsatt en tåre når jeg trikker forbi blomsterhavet ved domkriken, men nå er smilet stort sett på plass igjen, og det føles godt etter denne uken. Håper du får en fortsatt fin fredag! Vi fortjener det, alle sammen!

Emma sa...

Hadde behov for å skjemme meg selv bort litt etter den siste tøffe uka. Derfor nytes litt mat og kaffe sammen med blogglesing og en bok på cafe, før jeg skal hjem og få orden på huset. Helgen skal visst bringe finvær her i nord også -i såfall blir det bærtur. God helg!

Alt godt sa...

Silje: Eg har ikkje laga denne lista, og eg innestår ikkje for om den er korrekt, men her har du iallfall nokre plassar å starte. :-)

Samfunnshuset Vest
http://www.samfunnshusvest.no/
Hvor: Røa
Antall mennesker: 100+30
Pris: 3635 + evt 1625
Kontakt: 22 73 15 93. Man–fre 8–15

Folkets hus, Kjelsås
http://www.kjelsasfolketshus.com/27697377
Antall mennesker: opptil 100
Pris: Hele helgen fra 6500. Vasking inkludert.
Annet: Handikaptilpasset. Musikk avsluttes senest 1.30. Røykfritt.
Kontakt: Man–fre 17–20. 22226076 kjelsasf@online.no

Sagene Festivitetshus
http://www.sjk.org/sfh/
Antall mennesker: Bord, stoler og dekketøy til ca. 100
Pris: 15000 for langhelg

Årvoll gård
http://www.brukerforum-aarvoll.info/14140069
Antall mennesker: Fjøset 100 personer. Våningshuset inntil 35. Kulturscenen 100.
Pris: Fjøset 5500 – Kulturscenen 8500. Lørdag.
Kontakt: 901 97 692. arvoll-gard@bbj.oslo.kommune.no mand onsdag fradag mellom 09-15

Slurpen festlokale
http://www.centrumtigers.no/slurpen_utleie.html
Hvor: Ved Lakkegata skole
Antall mennesker: 120 personer bord, stoler, dekketøy. Pluss plass for dans.
Pris: 6500
Kontakt: Faks 22 99 11 02 eller e-post: milanb@online.no

Frogner menighetshus Schafteløkken
http://www.schaftelokken.no/open.html
Hvor: Frogner
Antall mennesker: 86
Pris: 13000
Kontakt: 22 55 96 11 post@schaftelokken.no

Nordre Skøyen Hovedgård
http://www.home.no/nsh/
Hvor: Bryn
Antall mennesker: 100
Pris: 10000, 40 per person for utstyr, 25 oppvask, brannvakt, 175 kr i timen aldersgrense 40 år.
Kontakt: Mandag–fredag 10–14. 22 26 37 62

Dansefabrikken
http://www.dansefabrikken.no/
Hvor: Sandaker
Antall mennesker: Inntil 130.
Pris: 8-10 000
Kontakt: 93 24 10 15 post@dansefabrikken.no

Annet: Roklubben på Bygdøy utleie@roklubben.no

Vestre Aker menighetshus
Antall mennesker: 110
Pris: 6000 (to dager)

Nordberg menighetshus
Hvor: Nordberg
Antall mennesker: 100
Pris: 5000

Britt Åse sa...

God ettermiddag! Jeg er akkurat tilbake fra to uker på Sicilia, hvor vi har nytt livet i leid leilighet i gamlebyen i Cefalu. Innimellom soling og bading har vi fulgt nyhetene hjemmefra med en følelse av kald uvirkelighet, og jeg finner ikke ord.
Ut over det har det vært fint å komme hjem, og dagen i dag har vært tilbrakt i bikini på solfylt terrasse, bare avbrutt av turene innom vaskerommet, hvor maskineriet går for fullt. Kort tur til byen i formiddag for å bunkre nødvendigheter ble det jo, og da var jeg skamløst hvitkledd for å framheve den lekre brunfargen :), -man får "bruke den" mens den er der!
Nå skal jeg lage tzatziki av agurker jeg nettopp var i drivhuset og hentet. Det er glam!

S sa...

God fredags kveld! Nylig hjemkommet fra utenlandsreise, så føler meg ikke spesielt glamorøs akkurat nå. Det vil bli rettet på i morgen, da skal både klær, kropp og hus få en omgang med såpe og vann.

Har brukt noe tid på å oppdatere meg på attentatet mot Norge og demokratiet, og har måttet gråte noen tårer. Hadde sparsom tilgang på informasjon i utlandet, så har tatt det hele inn i dag. Visste det ville bli slik, så var forberedt.

Dagens glamour består av å kunne sove i egen seng, og akkurat nå et glass rødvin mens jeg oppdaterer meg på likt og ulikt.

Klem

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Det er fint å høre at dere har det bra, alle sammen! Sola gjør godt og tørker tårene (det kommer nok mange flere, men det gjør ingenting). Takk for tips, Alt godt!

Melissa Blake sa...

Gah, I wish I could read your blog...it looks wonderful!

Glamourbibliotekaren sa...

Thank you! you can always let google translate, although a lot will probably get lost in translation :)

Nadine2point0 sa...

Love your blog!

Glamourbibliotekaren sa...

Nice to hear, thank you! :)

Kristina sa...

Nå svarer jeg litt sent, men jeg har ferie og da er hver dag litt mer glamorøs :) lykken er å kunne sove lenge og våkne av at en brummende og tykk katt har lagt seg tett tett inn i armkroken din. Kos!

Populære innlegg