tirsdag, august 23, 2011

Dusjsåper

Vi fortsetter serien med yndlingsprodukter! I dag: Dusjsåper. Jeg har et arsenal, og det er ikke nødvendigvis sånn at jeg bruker én og én. Ånei! Jeg har stappa inn så mange som mulig i hylla inne i dusjen sånn at jeg kan velge etter humør, og jeg har hatt flere nesten-ulykker der en flaske har gått i gulvet med et smell - millimeter fra stortåa mi. Jeg forsøker å gå mest mulig økologisk og giftfritt til verks her også. Noen unntak fra Yves Rocher kan ses på bildet over, men de er så deilige at jeg kan ikke motstå dem.

Fra venstre: Hugo naturals shower gel i duften Comforting Vanilla & Sweet Orange - denne har jeg også i putespray også, jeg elsker den duften. Desert Essence Green Apple & Ginger (frisk epleduft), Yves Rocher Monoï - finnes bare i butikkene, ikke på postordre, så jeg måtte hamstre i Berlin (Dette er en sommerduft jeg har et laaaaaaangvarig kjærlighetsforhold til, helt fra tidlig 90-tall). Origins Calm to your senses Lavender and vanilla body cleanser, veldig fin om kvelden. Dr. Bronner's Magic Soap i duften Peppermint vekker meg om morgenen. Yves Rocher sin Fleur d'oranger har jeg jo i parfyme, og den er den beste appelsinblomstduften jeg vet, så dusjsåpa er naturligvis også et must. Og til slutt - Giovanni hazelnut vanilla. Yum. Innimellom bruker jeg parfymefri dusjsåper også, men dere vet jo hvor glad jeg er i gode dufter, så jeg lar ikke sjansen gå fra meg så veldig ofte.


Giovanni-produktene har jeg sett i Røtter-butikkene, hos flere helsekostbutikker og hos iHerb.com, Dr. Bronner hos Røtter og Lovelula.com, Yves Rocher-appelsinblomstsåpen finner man hos Yves Rocher (åpenbart), Origins selges heldigvis i mange norske parfymerier nå, og Desert Essence og Hugo Naturals kjøper jeg hos iHerb. Mer om iHerb og Lovelula her, bl.a. om hvordan få rabatt på første bestilling hos iHerb med min kode HUZ242 - som gir meg bonuspoeng, jeg synes jeg bør opplyse om det. Jeg håper dere kjenner denne bloggen godt nok til å vite at jeg ikke reklamerer for iHerb fordi noen har bedt meg om det - jeg bare synes det er et kjempebra tilbud til oss som helst vil leve grønnere enn hva de fleste norske parfymerier kan tilby oss foreløbig.

Neste kapittel i serien, nemlig om kroppsoljer, kommer før dere aner det!

19 kommentarer:

Anaruh sa...

Giovanni-produktene finnes i flere helsekostbutikker også, har sett dem både i Trondheim (på Solsiden) og på Sendvika Storsenter (kinsarvik naturkost, eller hve butikken heter).

Giovanni har også utrolig gode sjampoer ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Flott, jeg legger til infoen! :)

Bente sa...

Takk for gode tips! Selv sverger jeg til Origins, også når det gjelder andre produkter enn dusjsåper :)

Kasiopeiia sa...

Åh, jeg er akkurat sånn selv - så mange ulike som mulige, noe til ethvert humør! Her var det mange deilige, ser det ut til :)

Glamourbibliotekaren sa...

Bente: Ja, jeg har brukt Origins i mange år. Bra de finnes her, det var litt slitsomt å hamstre i New York - alltid risky med flytende greier i bagasjen!

Kasiopeiia: Godt å høre at vi er flere! :)

ANNEPÅLANDET sa...

Litt av en samling! Her er min favoritt, i duften Ginger Lily: http://www.parfumerie.no/coconut_milk_shower_gel/P_434
Den er litt "oljete" og flott til tørr sommerhud.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tipset! Parfumerie har så mange deilige produkter!!

E.L.R.I sa...

åh! Jeg elsker gode dufter! Både de som kommer naturlig, duften av havet, skogen, blomstene, mat, gress... Og de som man selv velger for å ha det bra. Ingenting er som å kombindere det praktiske som man uansett må gjøre hver dag, med litt luksus. Å kjøpe en ekstra fin såpe eller shampo eller bodylotion fordi hver dag teller og er verdifull. For min del er det skikkelig hverdagsluksus. Bruker også nesten bare øko/miljøvennlige produkter til kroppen. Først var det litt av en overgang, for det koster en del mer - nå er det en vane for lommeboka, men sansene mine er ikke blaserte og gleder seg like mye hver dag! Kjøper store flasker, så varer de lenge. Lavendel, rose, tropisk (jeg husker ikke helt hva som var den tropiske duften, men den er fantastisk), kakao...

Glamourbibliotekaren sa...

Elri: Amen til absolutt ALT du sier!! Dufter er så viktig i mitt liv, om de kommer fra naturen eller fra en flaske. I går gikk jeg riktig tidlig til jobb, klokka seks, og en duft av kaprifol slo mot meg i morgensolen - det har jeg aldri opplevd på det tidspunktet før. Kun om kvelden. Det var nydelig!! Det er synd at økologiske produkter er dyrere enn andre, men på iHerb kan man få dem riktig billige - en stor del av grunnen til at jeg er hekta :)

Anonym sa...

oi så digg, tusen takk for iherb koden!! nå har jeg bestilt to av dusjsåpene du nevnte og i tillegg en bodylotion! Det var jo veldig billig synes jeg, dette skal jeg teste mer :) :)

Glamourbibliotekaren sa...

Så moro! Ja, det er virkelig billig, og de har så bra utvalg. Jeg utforsker teene deres for tiden :)

Stine Arkeologine sa...

Å, for en godtehylle... Jeg elsker også deilige dufter, men etter at jeg ble allergisk mot parfyme er det ikke mye spennende igjen i hyllene. :-( I sommersesongen derimot, når man likevel bruker allergimedisiner mot pollen, tar jeg fram et hemmelig lite lager med duftskatter fra skapet og koser meg ordentlig. Man må jo pleie sansene også! Det føles ekstra glamorøst, siden det er en sjelden glede.

Kanskje du har noen produkter i utvalget ditt som sier at de er allergitestet eller ekstra skånsomme, som du kan tipse oss om?

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Jeg gjorde et søk på "sensitive fragrance free" på iHerb og fikk treff på 163 produkter, så det skulle absolutt være mulig å finne noe! Her er søket mitt.

Stine Arkeologine sa...

Så lurt, og så bra! Tusen takk. :-) Jeg hadde på en måte resignert og gitt opp andre muligheter enn trauste Neutral og Cosmica fra apoteket. Det er nesten ingenting å finne i parfymeriene, men her var det jo en hel liten verden å utforske!

glamouringeniøren sa...

Inspirert av posten tok jeg endelig motet til meg og kjøpte REN Moroccan Rose Body Wash i dag. Tror min ultratørre hud kommer til å sette pris på at jeg bytter ut Asan med den i blandt :)

Og parabenfri og alt som den er, så thumbs up!

Irene sa...

Deep steep med bergamott fra iherb er en klar fave her i huset.

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Ja, de har mye fint altså! Og under hvert produkt er det listet opp ingredienser, i tilfelle det er noen spesielle du vil unngå.

Glamouringeniøren: Thumbs up!

Irene: Oooh, har sett på det merket flere ganger - var nær ved å kjøpe håndsåpe fra dem her om dagen, helt til jeg husket at jeg har en diger refillflaske å bruke opp først. Neste gang! :)

Anonym sa...

Woohoo! Digger rabattkoder! :D

Sussie sa...

Giovanni har også en kroppsskrubb med sjokolade, som jeg er helt hekta på:
http://www.iherb.com/Giovanni-Hot-Chocolate-Sugar-Scrub-9-oz-260-g/12213?at=0
Anbefales!

Populære innlegg