søndag, august 07, 2011

Fin søndag

Hei hvor det regner! Vi blir inne og ser film. Fin søndag. På bordet står en Austin-rose i et gammelt saftglass - jeg tror det er Abraham Darby. Og den har mange knopper i år!

5 kommentarer:

Frøken Paris sa...

Det regner i Stavanger også, og i Frankrike sier svigermor. Da er det topp med friske, fine blomster inne! Kanskje tenner jeg et lys også...

Austigard Factory sa...

Jeg liker veldig godt hvordan du fremstiller bildene dine i bloggen, med hvit kant og skygge. Jeg har lyst til å gjøre det samme på min blogg, og lurer på hvordan du fikk det til? Takk! :)

Kirsti sa...

Hei for en nydelig blomst!

Er kjapp tur innom for å minne om Truls Mørk frisk som en feiende flott cellist på nrk2 kl 21.20 i kveld. Det er reprise men kan nesten ikke oppleves for ofte.

Hvis det blir mer regn i uka som kommer så ligger denne ute ei uke til: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/758410/ (Happy-Go-Lucky av Mike Leigh med Sally Hawkins i førersetet) Prepare to be charmed!

Regnet kommer ikke til Trøndelag før i morgen så her er det leking i hagen avbrutt av små pauser for å fylle munnen med villbringebær og markjordbær. Livet e læne!

Ønsker alle en fortsatt god søndag. Særlig Glamourbibliotekaren -hun med rose på bordet og film i blikket.

Ine sa...

Det regner på Hamar også, så jeg benytter anledningen til å bake focaccia og lage en stor gryte med grønnsaksuppe.

Glamourbibliotekaren sa...

Frøken Paris: Regn er stemningsfullt! :)

Austigard Factory: Jeg bruker et program for Mac som heter Pages, men det er langt fra det beste. Jeg er sikker på at du får mye finere rammer og skygger i ordentlige fotoprogrammer!

Kirsti: Takk for tips!

Ine: Oi, focaccia er en god idé!

Populære innlegg