fredag, august 05, 2011

Glamorøs fredag

God morgen, kjære lesere!

Glamourbibliotekaren hilser eder og hever en kopp Lipton Earl Grey for fredagen! Dagens duftvalg er Passage d'enfer og alt ellers er temmelig casual.

Jeg hører på Burt Bacharach og Elvis Costello-platen "Painted from memory" - og her kan dere også høre litt, f.eks. "Such unlikely lovers".
Hva med dere?

Ha en strålende dag uansett hvor dere er og hva dere gjør!

19 kommentarer:

S sa...

Denne fredagen er glamorøs av flere grunner: litt støle muskler minner meg på at jeg fikk trent i går, sola skinner fra skyfri himmel (alltid glamorøst for en nordlending) og jeg dufter av Esprit Imagine. I ettermiddag drar vi på weekend-besøk til våre venner på hytta deres, og jeg gleder meg til langsomme timer med hyggelig prat.

Første arbeidsuke etter ferien har i grunnen gått svært raskt, og det må vel bety at jeg egentlig trives veldig godt med jobb og kolleger.

Ha ei trivelig helg, alle!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

I dag er femte dag i ny jobb, min første voksenjobb! Fin jobb og fine mennesker! Antrekket er lys sommerkjole, en liten blazer og ballerinasko.

I dag jobber jeg bare halv dag fordi vi skal i bryllup. Og før bryllupet kommer 12 venner til min knøttlille leilighet for en liten cavaskål. Og så rusler vi til kirken som er 2 min unna. Pudderrosa kjole, knallrøde sko og tippoldemors gulløredobber fra India, erhvervet på seilskuteseilas en gang sent på 1800-tallet. Og kavaler med ny, grå dress fra Bruuns Bazaar. Det tror jeg blir fint!

I helgen er det bare helg! Aner ikke hva jeg skal bruke all denne nyvunne friheten til... Voksenliv er jammen deilig!

God helg til alle!

Anonym sa...

Jeg sitter på kontoret i stripete kjole, tights og sandaler. Gleder meg til å gå ut på kafe i lunsjen. Kanskje jeg kjøper kake i dag?

Det blir godt med helg etter første uke med jobb etter ferien!
I dag blir det kos med ungene: Bading og lesing. I morgen blir det en tur på biblioteket og kanskje en tur i skogen. På søndag skal vi besøke bror i ny leilighet.

God helg til alle sammen!

koristen sa...

Siste dag før to ukers ferie, og jeg er ajour med alt og kan ha god samvittighet!

Ikke vær for glamorøst antrekk i Oslo, men jeg har rosalakkerte negler og et nydelig grårosa sjal for å feire dagen.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)

Line sa...

Sol fra klar himmel, selvvalgt arbeidsdag på tross av at jeg egentlig har ferie til og med i dag. men jeg ser frem til at denne dagen på jobb skal byttes inn i en dag på fjellet om en ukes tid eller så, når moltene er modne der.I ettermiddag tenker jeg å rusle i blåbærskogen med fin musikk på øret. Frem til skolen starter offisielt med planleggingsdager om to uker så har jeg det svært fleksibelt på skolebiblioteket mitt. God helg til deg, glamourbibliotekar og til alle andre

Mette sa...

Det er min første glamorøse fredag på jobb etter endt mammapermisjon, så jeg nyter å ha på klær som ikke nødvendigvis er praktiske.
Ser frem til at mannen skal lage meksikansk mat i kveld. Håper det blir temperatur til å sitte på verandaen.
God helg!

emma sa...

Tidlig sengetid i går førte til at jeg følte meg våken og klar da vekkerklokka ringte, og jeg er opplagt og har ikke konstant behov for kaffe -jeg er nok i gjenge igjen etter ferien og det føles ganske glamorøst! Ettermiddagen bringer husvask, og deretter planlegger jeg å belønne meg selv med litt blomster som også kan pynte opp når vi får besøk i morgen:) god helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her har jeg akkurat løftet legemet fra kjøkkenbordet, og min lange frokost. Til tross for at jeg stod opp kl 08. Mye godt å lese i avisene i dag :)

Min glamourfølelse startet allerede i går kveld, når jeg la meg nydusjet i et nyvasket soverom i rene sengeklær. Det halvdårlige været vi hadde i går, og har i dag passer meg utmerket. Må få noen ting gjort før jeg starter på jobb igjen på mandag. Kan ikke bare ligge i gresset!

Så nå skal jeg ut og ordne noen ærender, handle litt og pusle hjemme. Nyte siste delen av ferien skal jeg også.

Ønsker alle sammen en strålende helg!

HildeSofie sa...

God fredag formiddag!
I dag var jeg så trøtt, så trøtt, etter å ha tilbrakt hele gårsdagen i Dyreparken i Kristiansand, med søster og nevø. Skulle hatt skritteller, for det ble ganske mye gåing!

Nå sitter jeg ved spisebordet til mitt opphav, og gjør unna bittelitt jobbing, før jeg tar fri resten av dagen. Viktig å starte første arbeidsuke forsiktig :)

Dagen i dag byr på en liten svømmetur i sommervarmt vann, og i ettermiddag blir det en tur til en god venninne jeg ikke har sett på evigheter. Imorgen formiddag bærer det tilbake til mitt lille hus i Innlandet, og en rolig helg med min Kjære, som er i Trondheim i dag.

En riktig fin helg ønskes alle!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! Saltvann i håret og sand mellom tærne og litt regn i lufta er glamoureffektene mine på den lille øya som er mitt private paradis. Jeg nyter livet og ferien sammen med hele den store klanen av søsken, barn og tantebarn. Kaprifolen blomstrer og dufter overalt. Herlig! God sommerhelg til alle!

Elisabeth sa...

Sol fra skyfri himmel i Bodø, og alle hjerter gleder seg! I dag starter Musikkfestuka, og kl 23.59 i kveld starter konserten på Nyholm Skanse (rett utenfor sentrum) med Bo Kaspers Orkester - gjett om jeg gleder meg?! Sikra meg billetter tidlig og nå er det utsolgt for ganske lenge siden... :-P Rett etter konsertstart kommer dessuten sørgående hurtigrute inn etter å ha lagt Vestfjorden bak seg, så alt er klart for litt sommermagisk stemning.

Glamour? Det mest glamorøse i min verden er at jeg i går fant meg ny leilighet etter tre måneders jakt - jeg flytter fra suburbia til byen igjen, og gleder meg stort til 15. august og innflytting i romslig bolig. Jeg har mascara på vippene, Chanel på leppene og en dæsj Amour Amour på halsen. Usikker på hva antrekket blir i kveld - skulle gjerne hatt kjole, men det kan fort bli litt kaldt.

Resten av helga har jeg fri - da blir det turer med pelsdotten og ei venninne, øl på verandaen om kvelden og generell lat nytelse. Veldig klar for det!

God helg til alle som en!

Kjersti sa...

Er ennå litt i feriemodus, selv om jobbrelaterte ting melder seg på. I dag er det regnvær her jeg bor, men egentlig er det ganske deilig - både hagen og jeg trenger regn inni mellom :)

Har nystripet hår, "diamanter" i ørene og har nettopp besøkt byens helt nyåpnede kafè. Herlig å sitte med ferske aviser, cappuchino og se ut på menneskene som løper forbi i regnet! Fikk kjøpt med meg en nydelig uteplante hjem som skal få pryde inngangspartiet ei stund fremover.

Nå er det først en kopp Pukka te, tente stearinlys og Krøniken på TV, før der skal lages hjemmelaget pizza - med et godt glass vin til etterhvert. Resten av helgen skal bare nytes, før jeg glir sakte over i ordentlig jobbmodus over helgen.

God helg!

Synne sa...

Min glamorøse fredag begynner først nå, etter en veldig lang og tung og våt postrunde. Det er en super sommerjobb å gå med post, men når det regner og samtlige medlemmer av statskirken (altså praktisk talt ALLE) skal ha kirkevalg-brev, da er det ganske slitsomt. Nå skal jeg ta meg en Nespresso og noen velfortjente sjokoladebiter _ det er gastronomisk glamour! I går fant jeg forresten en parfyme som har gått ut av produksjon og som jeg har lett etter i mer enn et år, og den er nå på vei til meg fra USA. Hurra! God glamorøs fredag og god helg til alle!

Fagbibliotekaren sa...

God kveld.

Tilbake i fine Oslo etter nesten 3 uker fri. På onsdag er det tilbake på kontoret. Skal bli ganske fint, men kjenner at ferien kanskje kunne vare litt til..

I dag har jeg stort sett bare slappet av med bøker og film, bortsett fra en meget nødvendig leilighetsvask.
Nå slapper jeg av med et glass vin, pizzadeig er til heving, hjemmelaget pizzasaus er ferdig og snart kommer kjæresten hjem etter ei uke på jobbtur. Jeg gleder meg, sommerfugler i magen.

God helg!

Jenny B sa...

Jag har varit litet trött och fumlig idag, vilket passar dåligt när jag har en hel del att göra. Men jag tog mig ändå tid att sitta i solen en halvtimme på morgonen, och läsa i Tina Feys bok Bossypants (som jag fått av min favoritbibliotekarie!) och skratta tills jag grät. Den där bokläsarstunden varje dag är så skön.

Inför mitt tårtkalas imorgon har jag köpt ingredienser och garnering. Nästan mer garnering än tårtor - hjärtformat strössel, sockerkristyrblommor, marsipanrosor och Non-Stop. Här skall det pysslas!

På kvällen tänjde jag hela kroppen i ett skönt pass Body Balance. Efteråt var vädret fortfarande skönt, så då gick jag och satte mig vid en damm i en japansk trädgård och läste i Haruki Murakamis Fågeln som vrider upp världen.

På det hela en glamouröst långsam och fin dag. Lugnet före tårt-stormen imorgon!

Trevlig helg till alla!

berlinløvinnen sa...

Denne fredagen markerer et skille i sommer, jeg beveger meg imellom tragediene i regjeringskvartalet og på Utøya, tanker og tårer rundt dette, gjennom spaltemetre og gjennom samtaler med andre til: Hellas. Der blir det også en uro og forventning om en annen tilværelse å bivåne for oss som stikker innom som snarest. Gjennom vakre, men klare minner om en vår med ex.phil, Parthenon, Glyfada, Cap Sounion og Delfi dannes et bakteppe for våre opplevelser med våre ungdommer som fremdeles bare oppdager, nyter og mener, -selv i et land med uro i økonomisk og sosialt fall. Det er glamouren: Å se alt gry, å se noen mene mye og sterkt, uten å bli hindret av den uforutsigbare volden som terror er. Og håp om at alt vil bli bedre, både der og hjemme. Ønsker alle lesere her en fin sommerhelg!

berlinløvinnen sa...

Og til Hellas har jeg med den siste av Heidi Linde, etter å ha lest "Under bordet" i et forrykende tempo, med mange gjenkjennelsessekvenser....,- og Isabel Allendes siste. God strandlektyre!

Anonym sa...

Jeg har lenge ønsket å endre klesstilen. Jeg ønsker å kle meg mer voksent og feminimt, men samtidig bevare den litt røffe stilen min! Først av alt vil jeg minke bruken av olabukser, og øke bruken av kjoler og skjørt.

Nå har jeg bestem meg - etter inspirasjon fra bloggens glamorøse fredager, skal jeg om fredagene kun skal bruke kjoler eller skjørt på kontoret!

I går var det premiere - og jeg slo til med kjole og omslagscardigan til. Er meget stolt av meg selv.

Utfordringen ligger derimot i skoene. Jeg må investere i flere egnede sko til slike antrekk. Kan du, o glamorøse guru, hjelpe en stakker med gode tips og råd!?!?

Hilsen Stine

alt godt sa...

God laurdag!

Fredagen var så glamorøs at eg gløymde heile glamorøs fredag. Vi er i Oxford, vi byttar hus med ei familie her som er i vår leiligheit heime i Oslo. I går tok femtenåringen og eg toget til London, ho hadde med 15 000 som ho hadde tent på sommarobbing, og dette vart ganske enkelt bytta inn i eit par lekre sko frå Mulberry, ei veske frå Mulberry, eit skjerf frå Hermes og Gris Clair frå Serge Lutens.

Eg er i sjokk, eg ville ikkje ha kjøpt noko av dette (bortsett frå ei anna Lutens-duft), men eg syns det er flott at ho gjer bevisste valg med pengane sine, og ikkje berre handlar skapet fullt av ting frå H&M og Primark.

Vi drakk afternoon tea på Fortnum & Mason, og etter ein liten tur på Harrods tok vi toget heim til Oxford der verdas finaste kjæreste venta med tolvåringen, som ikkje syns shopping er det store. Alt i alt - ein superglamorøs fredag! :D

Populære innlegg