mandag, september 19, 2011

Poison

Denne tenker jeg flere av dere har et elsk/hat-forhold til! Omtale i duftbloggen!

6 kommentarer:

Anna sa...

Elsk her ihvertfall! Har brukt denne i fem år snart :) God kveld!

Sangfuglen sa...

Har ikke veldig mye peiling på parfymer - begynte å bruke det først for et par år siden og er inne i en bratt læringskurve. Jeg har den som heter Hypnotic Poison fra Dior, og liker den egentlig ganske godt - vel å merke til visse anledninger. Selv om jeg nok føler at den er litt "tung" og "krydret" ift andre parfymer jeg har. Kan du, eller noen andre, si noe om hva som er forskjellen mellom disse? (Poison og Hypnotic Poison, altså)

Glamourbibliotekaren sa...

Halina: Morsomt :)

Sangfuglen: Jeg synes de er veldig forskjellige - ingen av Diorparfymene med Poison i navnet er like (fem? i alt), etter min mening. Hypnotic Poison er ganske tung ja, så til hverdags ville jeg gått for noe annet. Jeg skriver mer om den en annen dag, den finnes også i min samling.

Anonym sa...

Ser nå at den jeg har heter Hypnotic Poison Eau Sensuelle (kom i 2010?) og er en annen type en den som bare heter Hypnotic Poison. Tung, ja - men litt fin og høstlig, synes jeg. Takk for svar :)

Sangfuglen sa...

Hilsen Sangfuglen (glemte å skrive inn navn)

Glamourbibliotekaren sa...

Aha. Jeg har igrunnen ikke sammenlignet den vanlige Hypnotic Poison og den du har. Jeg har førstnevnte, og synes den er fin og høstlig :)

Populære innlegg