mandag, september 12, 2011

Stem!!!

Audrey Hepburn entrer valglokalet.


I dag håper jeg alle mine kjære lesere gjør sin borgerplikt! Man har ikke rett til å klage på noe som helst om man ikke stemmer. Hjemmesittere har ingen makt. Hjemmesitting er ikke glamorøst!


Jeg sier som ved forrige valg:
Tenk miljø. Samme hva dere mener om alt annet - tenk lenger enn egen nesetipp, tenk på de som skal overta etter oss, vi MÅ ta dette på alvor. Gi din stemme til det partiet du mener har best miljøprogram. Det er faktisk det aller viktigste, ellers har vi ingen framtid. Ikke gi din stemme til partier som bagatelliserer og benekter den globale oppvarmingen. Det finnes nemlig et parti som gjør det, håpløst nok. Jeg er livredd med tanke på hva som kan skje om de får mer makt enn de har i dag.

Godt valg!

9 kommentarer:

Ine sa...

Godt valg!

Glamourlektoren sa...

Grønt valg!

Gina sa...

Godt valg! Jeg har forhåndsstemt og miljø var viktigste sak for meg.

For meg er det å stemme er litt høytidelig, og jeg tar alltid på en ekstra god parfyme, et pent smykke eller lignende.


Å stemme er veldig viktig for å gi politikerne legitimitet til å styre på våre vegne. I tillegg er det viktig å slutte opp om å benytte en fantastisk mulighet til å påvirke, en mulighet mane i andre land dør for å få. Og det at noen da ikke gidder å ta turen innom valglokalet er frekt overfor dem som kjemper for denne retten.

Mari - Escape In A Book sa...

Jeg er hjemmesitter i dag, men kun fordi jeg forhåndsstemte på det lokale biblioteket på fredag. Jeg har stemt for en grønnere kommune.

Anaruh sa...

I dag er jeg hjemme med syk gulljente, og må ha henne med meg når jeg skal stemme. Sist jeg stemte var hun med som nyfødt liten baby, lurer på om vi skal gjøre tradisjon av det, hun og jeg.

Godt valg til alle dere andre også!

Line sa...

Jeg stemte i går jeg, på alle fire valgene: Kommune, fylkesting, menighetsråd og bispedømmeråd. Og så tok jeg i mot stemmer på kirkevalget, altså de to sistnevnte. Det er viktig!

HildeSofie sa...

Jeg stemte i går, siden det var da det var fint vær (fire km en vei til stemmelokalet, med apostlenes hester!).

Nå har jeg benket meg foran NRKs valgsending (med nystekte sjokoladekjeks!), og her blir jeg antakelig sittende ganske langt utover kvelden - krysser fingrene for både eget kommunestyre og for de mange andre der ute!

Kirkevalget stemte jeg ikke i, siden jeg ikke er medlem der, men jeg synes uansett det er bra at dette valget har blitt mer kjent, og at flere av kandidatene tilkjennegir hva de står for og hva de vil jobbe for i menighets- og bispedømmerådene rundtkomkring.

Godt valg!

Girl living in Oslo sa...

Jeg stemte alle fire stedene:)

Den siste mohikaner sa...

Hehehe, her er dommen klar: "Hjemmesitting er ikke glamorøst!" Jeg likte den!

Populære innlegg