tirsdag, oktober 25, 2011

Dagens kåpe

Svært travle arbeidsdager medfører kvelder hvor hjernen må hvile for å fungere på dagtid, og kombinert med høstmørket resulterer det i en slags zombie-tilstand hos eders Glamourbibliotekar. Man får lyst til å gå i hi. Jeg håper dere tilgir tidvis sparsommelige oppdateringer innimellom. Men i dag snubla jeg inn på en nettbutikk med fine kåper. Denne over her er fra Yves Saint Laurent, riktig stilig synes jeg - ikke minst navnet: Prince of Wales Tweed Riding Coat! Ja takk, jeg vil ha en Prins Charles-kåpe! Let the polo games begin!

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Åh! Fin! Elisabeth vil også ha!

Anja sa...

Godt å høre at det er flere som sliter i høstmørket! Har du noen glamorøse tips for å sanke energi når man har det sånn?

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Det er bare å begynne å spare! :)

Anja: Tja, jeg tror det er viktig å ikke jobbe lenger enn man må. Gå hjem til vanlig tid, legge jobben fra seg på jobben. For meg er det best å senke ambisjonsnivået litt, ikke planlegge for mye på kveldstid. Og tillate seg selv å ligge på sofaen hele kvelden og se fjorten episoder Family Guy om det er det man føler for. Frisk luft og dagslys er kjempeviktig, så en tur ut i løpet av arbeidsdagen er fint - evt noen skikkelige magadrag ved et åpent vindu. Og hør på fin musikk! :)

Ine sa...

Den var jammen fin. Man kan jo drømme :)

Synne sa...

Fin kåpe! Jeg elsker å pakke meg godt inn om høsten og vinteren, for da kan jeg liksom trives ute selv om det er kaldt. Frisk luft er alltid bra for konsentrasjonen, synes jeg. Kos deg om kvelden med god samvittighet!

Marta sa...

Klede med namn er så kjekt! Sjølv kjøpte eg utan å vite det ei jakke som heiter det same som meg før sommaren, gjett om eg vart overraska!

Mammadamen sa...

Jeg ønsker meg veldig en herreinspirert vinterkåpe. Denne var veldig fin!

Ha en fin dag:)

Bjørg sa...

Veldig fin! Hva het nettbutikken sa du?

fru Storlien sa...

Fin! Det er forresten den tweedvevingen som heter Prince of Wales, det må være snasent å ha et helt eget mønster.

Populære innlegg