lørdag, oktober 08, 2011

Hvilke er deres favoritter?

Jeg har skrevet en del om mine egne økologiske favoritter fra iHerb, og nå vil jeg gjerne høre om deres! Det er snart tid for en ny bestilling derfra igjen - vi er snart tomme både for shampoo og håndsåpe.

Her kan dere lese om mine generelle favoritter innen økologiske hårprodukter, bodylotion, dusjsåper og kroppsoljer - og i tillegg har jeg skrevet om Tazo-teen med aprikos.

Siden sist har jeg også testet ut andre forbruksvarer - bomull, giftfri drikkeflaske og tilsvarende lunsjboks, og ikke minst rengjøringsprodukter. Husvaskemiddel med basilikum for eksempel - og kjøkkenspray som rengjør uten å framkalle allergiske reaksjoner i luftveiene, slik Jif og Ajax fort kan gjøre. Min favoritt: Lavendelduftende flytende vaskemiddel til klær.Fortell meg nå hvilke produkter dere har lagt deres elsk på hos iHerb! Dette kan bli en samlepost der alle kan få gode tips til hva som er verdt å bestille og teste. Jeg skal i allefall prøve flere av tesortene deres, og foreta en del av årets julegavehandel der. Nyttige, miljøvennlige og fine presanger er jo det beste, sånt som ikke blir liggende og støve ned.


Og husk - førstegangsbestillere kan bruke min kode HUZ242 (eller gå inn via denne linken) for å få $5 i rabatt (det gir meg noen poeng også, bare så det er sagt).


Ny yndlingste!

20 kommentarer:

S. sa...

Elsker iHerb! Brukte koden din i sommer og hamstret dusjsåper :) Ellers er jeg veldig glad i produktene til Desert Essence, særlig kokosshampooen. Skal teste ut ansiktsprodukter nå! :)

Fies notiser sa...

Vanligvis hopper jeg rett over blogginnlegg med vareprat, men dette var et hederlig unntak :-) Tusen takk for nyttig tips!

PS: Mer bærekraftig vareprat hos meg for tiden, på et vis... Velkommen innom

Silje sa...

Hei! Prøver å bruke kun hudpleie som er mest mulig naturlig (weleda). Men trenger en peeling. Noen som kjenner til noen gode? Finnes noen på iherb, men er totalt ukjent med merkene. Og synes det er fint å støtte litt forskjellige kjeder...

Noen som har erfaring med disse?

1) Hos super-nature.no: E3 LIGHT POLISH PEELING: "Malte maiskorn, havre, leire, E3AFA, lavender, kamomille, calendula, essensielle oljer fra rose, bergamot og appelsin".

2) Hos Gimle økologiske parfymeri:
Huiles Baumes Face Soft Scrub... Innholder Argan, rispulver og jojoba?!
http://www.parfymeri.no/huiles-baumes-face-soft-scrub-50ml.html?BrandName=Huiles-Baumes

Karina sa...

iHerb er en fantastisk nettbutikk!
Her er noen av mine favoritter:
- Vanilla Apricot white tea (Tazo)
- Mojito Mint (grønn te, zhena`s gypsy tea)
- Rasberry earl (sort te, zhena`s gypsy tea)
- Vanilla orange Brown sugar scrub (Sunsine spa)
- Oljene fra Monoi Tiki Tahiti
- Ecover skyllemiddel (spesielt Morning fresh)
-Grab green 3-in-1 laundry detergent

Kjøper også ofte kosttilskudd fra iHerb,spesielt merket Now Foods.

Anaruh sa...

Jeg brukte også koden din i sommer, og bestilte aprikosteen (god, men ikke så høyt elsket som hos deg, tror jeg) og en sjampo fra Desert essence - eple og ingefær tror jeg den heter. Det er den BESTE sjampoen jeg har brukt noen sinne! Håret mitt blir rent, mykt,velduftene og volumiøst (?) og jeg elsker den! Angrer litt på at jeg ikke bestilte tilhørende balsam, det blir i alle fall gjort neste gang :D

Er kjempefornøyd med service og frakttid, og kommer definitivt til å bestille fra iHerb igjen. Må bare vente til badehyllene er tomme og kontoen er full ;)

HA en fin helg!

Anonym sa...

Hvor kan jeg kjøpe økologiske produkter i 'vanlige' butikker, og hvilke anbefaler du/dere? (ps. liker gavetipsene dine, fortsett med det!) Hilsen fra Stine.

Glamourbibliotekaren sa...

S: Jeg er også glad i Desert Essence!

Fies notiser: Enig i at vareprat kan være dølt :) I allefall hvis det ikke er "egenopplevd", men produktplassering!

Silje: Dessverre, kjenner ingen av de produktene! Jeg bruker ikke peeling så ofte, men har en fra Origins som er helt ok - så lenge man ikke får den i øynene....!!

Karina: Oi, takk for supre tips!! Skal absolutt teste noen av dem!

Anaruh: Så bra butikken og produktene falt i smak! Jeg har hatt dusjsåpen med eple og ingefær, og den er også helt nydelig!

Stine: Hvis du bor i Oslo kan du ta turen til Røtter, helsekostbutikken som ligger på Sankthanshaugen og på Frogner. De fører kun økologiske produkter tror jeg. Vanlige helsekoster har også mer og mer, og til og med apotekene (og Vita!) har begynt å ta inn noen.

Stine sa...

Herlig! Har ikke hørt om denne butikken før, men har sendt inn en bestilling nå, basert på tipsene her, og med koden din. Suverent! elsker skjønnhetsprodukter men vil helst ha dem uten gifter og sånt.

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: Så bra! :)

hege sa...

Jeg heiv meg rundt og bestilte Mango og kokoslotionen fra Island Essence på iHerb da du anbefalte den tidligere, for jeg elsker kokoslukt, og den er jo helt fantastisk!
Jeg er ikke noe glad i bobylotioner, synes alle er klissete, men denne var god, lukter litt tyggis eller viskelær fra barndommen med en gang, men lukta blir mild og behagelig ganske så fort, og jeg tør bruke parfyme i tillegg! Jeg har brukt den mye! Og det er helt unaturlig for meg å være! ;-)

Jeg kommer til å bestille flere i den serien som venninnejulegaver! Det er jo så lekker design på flaskene også! :D

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg har bestilt Jason shampo derfra - den er både billig og bra.

Glamourbibliotekaren sa...

Bare Hege: Ja, den er kjempefin! Jeg tømte akkurat min flaske nå, og vurderer absolutt å kjøpe en ny. Den er, som du sier, ikke klissete - og designet er jo så LEKKERT! :)

Annepålandet: Takk for tipset! :)

Ingrid sa...

Jeg bestiller mengder med Dr. Bronners sin magiske såpe (eller hva det er de kaller den), har til nå testet ut mynte, sitrus, hemp og rose. Mynte er noe av det festligste jeg har brukt - den lukter helt fantastisk, du får litt følelsen av kulde (litt som å smøre seg med peppermynteolje fra kjøkkenskapet da man var liten). Men det som er spesielt med disse såpene - de lukter sterkt, på ingen måte ubehaglig under bruk - men du kjenner ingenting etterpå! Jeg ble aldri helt familiær med hemplukten, men ellers godt fornøyd.
Har og bestilt solkrem fra Alba Organics med hawailukt, det er den første solkremen jeg har opplevd som faktisk luktet godt. Den kan anbefales, men jeg går selv bort i fra den pga scoren på cosmetic database, som viser at den kanskje ikke er den beste på jord (men for all del! mindre dritt i den enn Nivea).

Også uproblematisk å bestille såkalt "supermat", jeg kan anbefale merket Navitas Naturales.

Dette ble jammen litt lenger enn planlagt, men det går så fort når man først starter;)

Glamourbibliotekaren sa...

Kjempefint! Mange gode tips, tusen takk!

Stine Arkeologine sa...

Jeg er allergisk mot parfyme i kremer og såper, så her kommer noen Iherb-tips for de som vil ha parfymefri produkter. :-)

Everyday Shea Moisturizing Body Wash, unscented (deilig, tykk dusjsåpe som ikke tørker ut huden - fairtrade, ingen dyreforsøk og uten parabener!).

Desert Essence Organics Fragrance free hand & body lotion (tykk og fin, bruker den som håndkrem).

Body Organic, Simply Nature Lotion (rent naturprodukt, må ristes før bruk, kjennes veldig bra ut for huden og gir en fin, pudrete følelse).

Rainbow Hypoallergenic Colloidal Oatmeal Bath & Body Wash, Scented Lavender (kjempedeilig lavendel-dusjsåpe, lavendel er den minst allergifremkallende av eteriske oljer så jeg falt for fristelsen til å bestille denne - og det går helt fint! Har ikke reagert på den. Finnes også i uparfymert versjon).

Takk til Glamourbibliotekaren for tipset om parfymefritt fra Iherb! Har prøvd flere produkter derfra også, men det er disse jeg liker best hittil. Skal prøve flere etterhvert som hyllene blir tomme. ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for kjempefine tips! Viktig å fremheve de parfymefri alternativene!

Vims sa...

Jeg stjal koden din for etpar måneder siden, og bestilte meg såkalt 'supermat'. (Spirulina og chlorella.) Det koster en brøkdel av det man må betale i helsekostbutikkene her hjemme.

Tusen takk for tips!
Jeg legger snart inn ny bestilling.

Glamourbibliotekaren sa...

Cool! Takk for påminnelsen! :)

Irene sa...

Minner om deep steep med bergamott! Har testet dusjsåpe,håndsåpe og boblebad. Boblebad er best,de to andre er ikke spesielt drøye. Og håndsåpen er skum,så den gikk alt for fort. Kom ut massemasse på hvert trykk....men moro for hun på 4.

Kaisa sa...

Basilikumvaskemiddel høres genialt ut! Får sjekke iHerb, tror jeg.

Populære innlegg