mandag, oktober 10, 2011

Radio Glamourbibliotekar vol. 15Høstens andre soundtrack er på plass! Dette er musikk man kan høre på når man går søndagstur i høstløvet, to stykker inni en og samme frakk, som Audrey og Mel. Eller når som helst ellers selvfølgelig. En rolig jobbformiddag, i skumringen når man legger innpå en ekstra vedkubbe i ovnen, eller sent om kvelden når man sitter i en god lenestol med senkede skuldre og glipper med øynene og tenker at livet er fint.

(Musikken passer også når livet ikke er så fint)

Enjoy
Radio Glamourbibliotekar vol. 15! Det skal i allefall jeg gjøre!

Den åpner med Glen Campbells svanesang "Ghost on a canvas". Campbell er syk og må gi seg som artist, og nå i høst kom han med sin siste plate noensinne. Vemodig!
7 kommentarer:

Karina sa...

Den passer også strålende (sammen med uante mengder te) når man er akkurat litt for forkjølet til å gå på jobb, og ligger hjemme på sofaen under et pledd og leser "Kvinnen i dag". :)

Stine Arkeologine sa...

Og for hjemmekontor med fyr på peisen, tøfler og et langsomt voksende manus. :-) Dette er mitt første bekjentskap med Radio Glamourbibliotekar, siden jeg ikke har fått lastet ned Spotify på jobb-pc'en før i dag. Kjempefin spilleliste!

Glamourbibliotekaren sa...

Karina: Så fint at den passer der også! Musikk er lindrende! Jeg kurerte en forkjølelse med Palestrina-messer (renessanse/tidligbarokk) en gang.

Stine Arkeologine: Takk for det, glad du liker den! Du får kaste deg over de fjorten tidligere volumene også!

Camulen sa...

Åhh, jeg digger radiovolumene dine! Jeg har jo visst om dem lenge, men har ikke fått hørt dem før for noen uker siden. Dette året er jeg hjemmearbeidende i USA, og det passer perfekt å sette på en av dem mens jeg driver med mitt. Tusen takk!

En annen ting; du som har så mye erfaring med div hudpleieprodukter, har du noen erfaringer med Burts Bees? Kunne du i såfall skrevet noe om det?

Glamourbibliotekaren sa...

Så morsomt at du endelig får hørt dem! :) Håper de faller i smak! Jeg har ikke brukt Burt's Bees noe særlig egentlig. Hadde en leppepomade for hundre år siden og likte den godt, men ellers har jeg bare testet litt i butikk - også for hundre år siden.

Løvemunn sa...

Luv it! Når skal du komme ut av dj-skapet og holde en live-spilling? Solhilsen, Løvemunn

Glamourbibliotekaren sa...

Løvemunn: Ja, du sier noe. Når? Det hadde vært morsomt!

Populære innlegg