fredag, november 04, 2011

Glamorøs fredag


God morgen!
Det er fredag, hurra! Her på Glamourkontoret er det til og med Funky Friday; vi hører på Prince og spiller lufttrommer. Andre glamoureffekter er fine øredobber, Coco og yndlingsleppestift. Dessuten en eske smurf som min elskede sendte med meg på jobb! Og nå kom jammen en kollega innom med muffins!

Besøk i helga medfører parfymesniffing og øyenskyggetesting, samt flere konserter - Filharmonien i kveld, Kringkastingsorkestret i aulaen i morgen (superlørdag!), og kanskje en svipp innom jazzbrunchen på Grand på søndag.

Her kan dere også get into the groove:Ha en fin dag alle sammen!

21 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredagsmorgen fra et Bodø som straks bader i sol, bare sola sniker seg opp. Dager som denne er en lise for sjelen etter en regnfylt høst! Morgenturen med den firbeinte skjedde mens morgengryet rant, og frokosten ble tilberedt på kjøkkenet med utsikt mot snekledde topper i Sulisfjellene. Fantastisk!

Det er mer glamour på tapetet i dag – jeg har nemlig begynt i ny (nygammel, faktisk) jobb denne uka, og i dag skal noen formiddagstimer tilbringes sammen med hyggelige karer på mitt nye kontor. Etter lunsj blir det en lang tur i fjæra med pelsdotten, sånn at han får løpe løs og kanskje herje med andre, før jeg i ettermiddag drar til gamlejobben. Lange dager i en overlappingsfase, men den varer ikke alt for lenge. Da går det greit!

Glamouren ellers er ivaretatt med snart siste rest av Au The Vért på halsen, mascara på vippene og Chanel-leppestift i fargen 'Intuitive' på leppene. Antrekket er jeans, hvit bluse og lilla v-halsgenser, samt et nydelig smykke fra bestisen i halsgropa. På radioen har jeg landets suverent beste morgenradio; NRK Nordland si mårrasending. Den er uovertruffen!

God helg, alle sammen, spesielt vertinna og Alt Godt!

Fagbibliotekaren sa...

God fredagsmorgen!
Kaffe i koppen, fargerikt antrekk, nyklippet hår, god parfyme, litt ekstra mascara, ømme muskler etter trening, mandariner og fin musikk. Fin morgen på kontoret.

Helga er fullbooka med fine planer og masse besøk. Som jeg gleder meg! Leiligheten er strøken og klar for å romme fine folk.

Nå venter noen møter, deretter en litt lenger lunsj, så er det helg. Jeg smiler fra øre til øre.

Riktig god helg!

Anonym sa...

Fredag er fredag, selv om det regner. Og for å bøte på det grå ute har jeg fargerik kjole og en dæsj Chanel eau fraiche. Samt vakre (men l-i-t-t vonde) Dolce&Gabbana-sko. Jeg har dessuten kost meg med aviser, radio og pannekaker (!) til frokost. Og en bøtte kaffe!

Det skjer gøyale ting i helga, men jobbing må nok få førstepri. Håper alle får en riktig god helg, uansett vær- og føreforhold :)

Maren sa...

Jeg har hjemmekontor i dag, med ekstra lang frokost og friske nydelige tulipaner på bordet. Snart skal en fin kjole på, må bare ha på pysj bittelitt til :)

God helg!

koristen sa...

Ingen smurfer på mitt kontor, bare grønne Dent, men ugler i ørene og fin mørkrosa jakke over jeansen har jeg :)

Besøk hos mor i helgen, så jeg håper det ikke blir bare mørkt og tåkete vær. Ellers vil helgen inneholde togreise, strikking og lesing. Litt juleplanlegging blir det nok også tid til.

God helg til alle!

Løvemunn sa...

I dag går jeg for motsetninger: en maskulin blåskjorte, i samspill med langt skjørt og grove sko. Fine øredobber fra Vatikanmuseet, Dior Midnight Poison bak ørene og neonrosa leppestift. Fungerer for meg. Skal være borte fra min lille gutt for første gang i helga, fokuserer på små nesten glemte gleder som alenetiden vil bringe - som å dusje lenge og se tv i senga. Kanskje til og med lakke neglene?
God glamorøs fredag til alle!

Frøken Desibel sa...

Haha, Funky Friday, jeg ser det for meg. Hørtes morsomt ut:-)

Her er det ikke mye funk over dagen, våknet med bomullshode og sårere hals enn i går, så min brilliante plan om å sove bort begynnende forkjølelse har vel ikke helt virket..

Nå er frokosten fortært, og jeg skal snart pakke kofferten før jeg tar en svipptur innom jobb og deretter drar til Stavanger for å delta i konkurranse. Det blir spennende.

Får se om jeg kan freshe meg litt opp snart før dagen begynner. Blir sikkert en dasj Daisy i dag, og forhåpentligvis finner jeg også tid til å lakke neglene i løpet av helga.

Håper alle får en flott fredag! Og helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Det regner og blåser der ute,- her inne løpes det fra det ene møtet til det andre. Det er mye forberedelser til litteraturuke som sparkes igang på mandag. Det blir en hektisk og flott uke med mange spennende arrangementer for store og små. Jeg gleder meg, men må fokusere litt på å holde stressnivået nede. For jamen er det mye å holde styr på! :-)
Antrekket er i sort og rosa, dagens duft er Lush Vanillary. Helgen blir forhåpentligvis rolig og hyggelig, med god mat, kjæresten, en bunke bøker og litt vin.

God helg alle sammen!

Fioljenta sa...

God fredag fra en regnfylt hovedstad!
Dagen startet tidlig med legebesøk, men desto mer glamorøst er det at studenten nå kan nyte en rolig frokost på universitetet før jeg setter igang med dagens lesing. En oppgave ble levert igår, så da kan helgen komme med god samvittighet. Issey Miyake-parfymen er på, og yndlingsgenseren ble nettopp avbildet av en radiomann som plutselig dukka opp for å stille meg noen spørsmål. Overraskende start på dagen, men det er jo bare positivt.
Ha en fin dag, jenter! =)

Sjokoladepiken sa...

Her startet dagen særdeles uglamorøst med en beskjed om at jeg ier vraket til en jobb jeg hadde så lyst på. Selvfølelsen er på bunnivå. Men jeg knyter prikkeskjerf rundt håret, tar på rød leppestift og hever hodet. Fake it 'til you make it! Det er vanskelig å motivere seg til å skrive videre på oppgaven akkurat nå, så jeg drikker en kopp kaffe mens jeg kjenner at jeg gleder meg til superlørdag i aulaen i morgen (jeg også!) med påfølgende kake på Pascal etterpå. Ellers skal vel helgen brukes til å skrive.

God helg til alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Koselig med Smurfedrops... Det var ofte lørdagsgodt hos oss da jeg var lita, mange gode minner. :-)

Vondt i halsen, bomull i hodet og feberkribling i hele kroppen i dag legger IKKE demper på fredagsglamouren. Tvertimot, forkjølelsen som er i emning gjør meg både rødkinnet og salig og fnisete, og jeg føler meg kjempeglamorøs! (om enn ikke helt tilregnelig). Men det er nok best å få gjort unna det viktigste som skal gjøres litt raskt og komme meg hjem før det tipper over i det mindre glamorøse stadium to.

Til tross for svimete tilstand har jeg i anledning fredagen tatt på en fin bluse, og Boucheron Jaïpur som jeg føler meg trygg og hjemme i.

Ønsker dere alle ei kjempefin helg! :-)

Snella sa...

Novembermørke og tunge haustdropar krev lekkerlekre støvlettar, den grøne omslagskjolen i ull med kvit silkebluse under og eit hint Armani Code bak øyret. Og den fine lilla hatten slår aldri feil: Folk smiler til meg!

Etter jobb går ferda til herlege Berlin. God helg, alle saman.

Synne sa...

Jeg har stort skjørt og søte sko her jeg sitter med tekoppen på radiojobben. I kveld skal jeg drikke øl med tiligere kollegaer; det blir koselig. Helgefølelsen er på plass. God fredag!

berlinløvinnen sa...

Det er regn og 8 pluss på det indre Østland og snekkere på ytterveggen min. Gleder meg til å skulle treffe hyggelige mennesker som jeg ikke har sett på en stund, og å ha blitt tildelt tid med både mann og tenåringssønner store deler av helga... Foreløpig rydding med Beatles og The Corrs på høyt volum. God helg til alle!

Anonym sa...

Funky fredag høres knall ut! Jeg er på vei ut døra for ukens andre jobbintervju- nå føle jeg at jeg fortjener napp snart- iført en min fineste bluse fra Isabel Marant Etoile, et råkupp på salg i fjor, lipgloss,finfin bukse og "Carnal Flower" fra Frederic Malle. Kanskje en litt heftig duft for jobintervju, men den roer seg vel litt ned før jeg kommer fram:) Smurf har jeg faktisk også- rester etter "i tillfelle noen ringer på døra" fra Halloween. Ingen ringte på...Ellers skinner sola, det er varmt og nydelig, og jeg har null helgeplaner og et digert smil om munnen. God helg alle, og Glamourbibliotekaren spesielt!

Alt godt sa...

God morgon!

Her i huset er det ikkje mykje glamour for tida. Eg er heime frå jobb med ein utruleg kranglevoren rygg som gjer at eg eigentleg ikkje kan sitte i det heile. Dermed begrensar det glamorøse seg. Antrekket er dermed meir av kosetypen, mi lange, luseblåstripete skjorte som vekslar mellom vere nattskjorte og luske-rundt-i-huset-skjorte, jeans og rosa Devold-ullsokkar. Eg har ikkje ein gong teke på meg parfyme, det bør eg jo sporenstreks gjere.

Helga blir på toppen av det heile ei jobbehelg, vi reiser til Roma på søndag (det er glamour!), og på mandag kjem det store sterke menn som skal slipe og lakke golva våre. Dermed må alt som er laust ryddast bort. Eg har vore på polet og henta vinkasser, dei er perfekte til å lagre glas og parfymer, med skilleveggar og det heile. Alt som ikkje skal pakkast i kasser skal plastast inne. Jaja, alt er ein overgang, sa reven då han vart flådd.

Gratulerer med nygammal jobb til elisabeth, og hipp, hipp hurra for ei fin helg til alle, og bibliotekaren især.

M.E. and Me sa...

Huff for et vær, jeg måtte bruke paraplyen både mot regnet og biler som raste gjennom enorme vannpytter imorges.. vandaler! Jeg har på nye støvletter! (med myke såler, takket være Clarks)

Grått og behagelig antrekk til 'casual' fredag på kontoret, med knalloransje øredobber og Sisley's Sheer Coral på lebene, plus min morgentrøst denne uken: L'Ombre Dans L'Eau fra Diptyque.

Ikveld tar vi den siste episoden av Downton Abbey tror jeg, selv om min kjære synes den serien er ur-kjedelig ;)

M.E. and Me sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Britt Åse sa...

God, glamorøs fredag fra vått, tåkete og blåsete Sørland i 10 milde grader.
På innsida, her på hjemmekontorkjøkkenet er det imidlertid varm og lyst, og jeg har akkurat sluttført "må-bli-ferdig-i-dag"-jobben etter intens skriving siden morgenstund. Nå er det dermed litt lang lunch, som har innbefattet dusj, hårvask, makeup, duft og klær jeg kan vise meg for folk i, selv om jeg skal fortsette å sitte her med skrivingen.
Jeg nyter dagens duft, som er vintageversjonen av Venezia fra Laura Biagiotti (uhm!), og følelsen av såre muskler over det hele etter stryketreningen i forgårs. Neglene er überlekkert dyypt marineblå med en anelse sparkle og står til fine nye buksa, og øyeskyggen støvete gråburgunder - en farge som riktig får fram de grønne øynene.
Helga blir trening, fin fransk middag med venner, og resten slappav.
En strålende helg på alle vis ønskes alle, og Glambibl især! :D

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Uvanlig sen rapport fra meg i dag, men det skader ikke det. Jeg vil si at glamouren startet allerede i går kveld, med litt hjemmespa og at jeg la meg i nytt nyvasket krepp-sengetøy fra Høie. Luksus, men oi så jeg elsker det!

I dag var det opp tidlig, effektiv jobbing og positiv stemning. Var kledd i blå jeans, grå ullgenser og blått skjerf. Enkelt og komfortabelt. Duften er Hermes Rose Ikebana, neglene kjipe og bare. Burde gjøre noe med det.

Etter jobb var det rett hjem, ut med bikkja for en effektiv runde i skogen, hjem igjen og trening på gulvet til en ny pilates-dvd.

Så nå sitter jeg i sofaen, nydusjet, med pizza til middag og et glass vin. Her tenker jeg at jeg blir i kveld.

I morgen er det planlagt kino med venniner, ellers er helga fri.

God helg alle sammen!

Henrikka sa...

Takk for Prince-soundtrack til dagens Glamorøse fredag! Etter en lang dag på stand her i Oslo, skal jeg nå slappe av med god, velfortjent og glamorøs middag på Dinner. Skal stå på stand til kl. 12 i morgen også, så det blir nok en tidlig kveld på hotellrommet. Men jeg har Paul Austers "Sunset Park" på nattbordet, så jeg skal nok ikke kjede meg. Fortsatt god fredag til alle!

Populære innlegg