fredag, november 25, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!

Same procedure as every week her - tevannet koker, Maria Callas synger Tosca, dagen blir fin og helgen ligeså, selv om det er jobbehelg.

Dagens duft, eller faktisk hele ukas duft, er Salvador Dalis Laguna - som jeg var desperat etter da jeg var 15-16. Jeg snuste på den hver fredag etter skolen.

Ha en fin dag alle sammen! Kom med fredagsrapportene deres!

Og her er forøvrig Callas:25 kommentarer:

Glamournerden sa...

Her har dagen begynt på jobb i hovedstaden med deilig kaffe i et flott rødt- og hvit prikkete krus fra Greengate, akkompagnert av lesing av dagens epost.

Outfiten er "All Black" bortsett fra mine grå og oransje joggesko fra Nike som lyser opp antrekket helt nederst :-)

Idag er en spesiell dag, om ikke så veldig "glamorøs"; Glamournerden og Gemalen skal nemlig på 18-ukers ultralyd på Ullevål Sykehus...Natten har vært urolig; man vet jo aldri helt hvordan det står til "der inne" før man får se det....
Men vi satser på at alt er såre vel, og at vi ikveld vet om det er en liten gutt eller jente som venter oss i april... :D

Ellers byr helgen på venninnebesøk og sofakos med noe god mat attåt.
God helg til alle glamourvenner på glamourbloggen!

Anonym sa...

God morgen,
Jeg sier med Garborg: "D'er haust. Det ruskar ute." Her på kontoret knaker det vegger og tak. Men jeg er i gang med å lage meg en kopp "honey infused lemon tea", og arbeidsdagen skal avsluttes kl 14.00. Og i kveld er det oppstart for "På spåret" på SVT1. Det er en höjdare.
Hegepege

barnebibliotekaren sa...

Kontoret dufter kaffe og klementin, jeg fikk ryddet litt på pulten og i hyller i går, så det er deilig å føle at jeg har kontroll på ting og tang.

Fredagskalenderen er fylt med kontorjobbing og litt skranke, før jeg såvidt møter kjæresten i døra. Han skal på julebord med sin jobb, jeg skal på det årlige julemøtet med dameklubben. Tradisjonen tro blir det pinnekjøtt, akevitt og rødvin, men ikke for mye, siden jeg har lørdagsjobbing i morgen :-)

Ungenes adventspakker er klare. Hos oss får nemlig jentene 2 pakker hver adventshelg istedetfor 24 bittesmå tulleting. Det er grenser for hvor mange viskelær og hårstrikk man kan bruke... Og jeg har tre jenter å ordne til, så det er deilig å bare fikse 24 pakker i motsetning til 72 :-)

Søndag setter jeg kursen mot København på et par dagers studietur. Det blir faglig påfyll og inspirasjon, og så håper jeg på å rekke en liten tur på Jul i Tivoli. Kanskje blir det et par julegaveinnkjøp til de jeg ennå ikke har fått ordnet.

Oj, det ble lang rapport! Jaja, dagens duft er Lush Vanillary Solid, og i ørene glitrer julehjerter.

God glamorøs fredag og en deilig første adventshelg ønskes alle, glamourbibliotekaren især!

Anonym sa...

Rakfisklag, OsloSkolenes Museum - Møllergata skole - verdt et besøk.
Åpner kl 1200.Yoga (alltid yoga).mette

Glamourfilologen sa...

Litt fredagsglamour her også: selvstrikket offwhite, fluffy genser i silke/mohair med bredt sort belte, sorte dressbukser, støveletter og blondeskjerf, samt perler i ørene (i beste Hepburn-stil). Duft: Flora fra Gucci. Gleder meg til den første adventshelgen! I morgen blir det venninneshopping, ellers familiekos. Lykke til med ultralyden, Glamournerd - og god helg til alle!

Silje student sa...

Nydelig start på dagen her - nyter siste rest av tiden som student med ekstra fleksible morgener! I dag: en stor kanne med te fra Le Palais des Thés; Thé du Hammam og "hjemmekontor".

Forløpig bare koseklær, men i dag har jeg planer om å smelle til med litt ekstra sminke og støvletter når jeg skal til universitetet senere. Det er siste seminar før jul, og jeg tar med meg hjemmebakt kake og strikketøy.

Ønsker alle en god fredag - med en oppfordring om å være bevisst på pusten - pusten er en nøkkel til å løse opp stress!

Og lykke til Glamournerden - de beste ønsker for UL!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen.

I går ble jeg ferdig med et prosjekt på jobb som jeg nok har utsatt litt for lenge.Veldig fint å ha det unnagjort.

I dag har jeg kledd meg i litt for varme klær kjenner jeg, hodet vil ikke helt forstå at det er november og flere varmegrader.

Det beste med denne helgen er at jeg tiiiidlig søndagsmorgen setter meg på flyet til London sammen med kjæresten. Gleder meg til tid sammen med han. I kveld blir det hyggelig sammenkomst med venninene.

Riktig god helg!

HildeSofie sa...

Riktig god fredag morgen!
Her i Innlandet blåser det, men inne er det lunt og godt. Foreløpig et heller uglamorøst ytre, men jeg har i dag min siste arbeidsdag på denne siden av nyttår, og det er glamorøst nok i seg selv! Riktignok skal de neste to-tre ukene fylles med iherdig lesing og eksamensinnspurt, men det er uansett noe annet enn det jeg pleier å gjøre, og fagene er spennende, så da gjør det ingenting :)

Ikveld blir det forhåpentligvis en tur til Tigerstaden og hyggelig bursdagsmiddag med en god kollega, og resten av helgen: null planer ut over å lese litt, selvsagt. Kanskje jeg skal lage ferdig innholdet i adventskalenderen som jeg og min fine kollega har sammen på kontoret (i år blir den litt amputert, siden jeg må få med meg alle mine gaver hjem, men det er fortsatt kalender!). Og straks skal jeg ut og henge opp nylagde meiseboller (les:melkekartonger med frø, nøtter og fett), så blir de forblåste småfuglene (og ekornet) glade :)

Riktig god helg til alle!

Synne sa...

God fredagsformiddag! Jeg har på meg søte sko og et av mine fineste skjørt, med ruter i mange farger. Videre har jeg te og pepperkaker innen rekkevidde, og i kveld skal jeg på konsert. Hurra for helg i sikte! Håper alle har det bra!

Anonym sa...

Dagens glamour blir helgetur til Oslo, masse kvalitetstid med bestevenninnen og tog. Elsker tog! Rød leppestift, god bok og ny bukse, da er jeg klar. Hvis noen har noen gode Oslo-tips til meg, fine butikker som bør besøkes, kafeer det bør spises på, så tar jeg gjerne imot tips!
En strålende helg til dere alle, og spesielt Glamourbibliotekaren som skriver en av mine yndlingsblogger!

Ida

Stine Arkeologine sa...

Dagen begynte litt pjuskete, men har tatt seg betraktelig opp. Når man er så trøtt at man raver inn på badet og smeller inn i dørkarmen på veien, kan man like godt fleske til med det man har av glamourmuligheter. Fremdeles i halvblinde fant jeg fram Jean Paul Gaultiers Classique fra innerst i skapet, en litt for fin bluse og de fineste støvlettene mine (selv om det pøsregner). "Fake it till you make it" sier jeg bare. Og det virker! :-) Er fremdeles snøvlende trøtt og trenger en hårbørste, men det går bra. Er godt i gang på jobben, og snart er det helg!

God helg til både "Glamourkameratene" og Glamourbibliotekaren selv!

Anonym sa...

Rolig start på morgenen med smoothie og rundstykker sammen med 13-åringen og deretter en god kopp te helt for meg selv og en tur på høstvåte grusveier med joggesko på så snart dagslyset kom. Nå er det stilretting for alle pengene - tentamenstid! I morgen blir det å besøke det årvisse julemarkedet i hjembyens gamleby. Søndag skal to av barna spille konserter - i Oslo og på Elverum - formiddag og kveld, så jeg skal få med meg begge :) God 1. adventshelg til Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere!Hilsen Glamourlektoren

Sørlandspige sa...

Novembers lave, mørkegrå skyer er borte, det er sol på sørlandskysten, så det er bare å komme seg ut en tur før ytterkanten av "Berit" slår til utover ettermiddagen og resten av helgen!

En kopp frisk Copacabanate kler været, jeg er nydusjet og huset helgeryddet. Ikke noe gir så god helgefølelse som et rent og ryddig hus, men ytre glamour får vente til i kveld!

Tenker litt på alle unge brukere av bloggen, med full jobb, med små barn, kanskje, og krevende hverdager. Dere kan nok ikke kjenne dere igjen i min (tilsynelatende luksuriøse?) fredagsfølelse, men jeg kjenner godt deres fra noen år tilbake. Nyt øyeblikkene likevel, vær oppmerksomt tilstede i nåtida og aksepter den som den er med rot og tidvis lett kaos, for slik er livet med dets forskjellige faser!

Frøken Desibel sa...

God morgen.

Dagen startet som den ofte gjør på fredager med styrketrening sammen med ei venninne. Det er en utrolig bra måte å holde jevnlig kontakt på. Er kanskje ikke den mest effektive styrkerunden ettersom det blir mye skravling, men vi gir jernet og oppmuntrer hverandre til å løfte enda litt tyngre på de øvelsene vi faktisk rekker.

Har Daisy i dag også, den er tydeligvis blitt en ny favoritt. Har også på nye støvletter som jeg kjøpte i London da jeg var der for et par uker siden. Fant en butikk etter tips her som faktisk har støvletter for de av oss med større legger enn gjennomsnittet. Helt fantastisk:-D

Etter jobb er det hjem for litt turborydding før mamma kommer på besøk. I morgen skal vi være med alle tantene mine og sy rullepølse, en finfin familietradisjon:-) Det blir første gang jeg er med, så det gleder jeg meg til.

Håper alle får en fantastisk fin helg:-)

koristen sa...

Deilige fredag! Her drukner jeg i arbeid, men jeg har herreselskap på kontoret i form av en pepperkakemann, og i kveld er det julebord. Resten av helgen blir også adventspreget med julemesse, venninnebesøk, førjulspynting i heimen og hobbyvirksomhet. Ytre glamoureffekter er rosa strikkejakke og Chanel bak ørene - men glamourfaktoren stiger i ettermiddag og jeg gleder meg til pinnekjøtt og annen julemat :)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

I dag rapporterer jeg hjemmefra, ligger på sofaen med pc i fanget godt inntullet i et pledd. Jeg har fri i dag!

Glamouren er absolutt tilstede for tiden, da jeg vandrer på lett rosa skyer, på grunn av denne spennende mannen jeg tilbringer mer og mer tid med. Det er veldig fint det.

Ellers var det meget glamorøst med julebord med jobben i går kveld, og finkjolen på. God mat og mye dans. Det er så flott å bli bedt opp til dans, slik liker vi!

Dagen i dag skal tilbringes her i sofaen, avisene skal leses og stabelen med magasiner forsøkes pløyes. Det skal helt sikkert slumres litt også.

Hva helgen byr på vet jeg ikke ennå, men har fått en god morgen sms med beskjed om at en armkrok er ledig om jeg har tid... :)

God helg alle sammen, fra ei som er litt høy på livet akkurat nå!

Elisabeth sa...

Glamouren er godt skjult i Bodø i dag. Det er godt å være på jobb igjen denne uka, og vekslinga mellom gammel og ny jobb går strålende.

Ute har vi ekstremvarsel for ettermiddagen og kvelden - da er det glamorøst med varm dunjakke og solide, tørre sko! Jeg har sneflak av små perler i ørene, dufter av India Hicks Island Living fra Crabtree & Evelyn og har for en gangs skyld nylakkerte negler!

I morgen avslutter jeg penicillinkuren, så da skal jeg nyte en kopp kaffebaileys på kvelden. Resten av helga har jeg lite planer, annet enn å komme meg ut med hunden og nyte det været som måtte komme. Og så skal jeg lese ferdig ei bok med historier fra Marokko, og muligens eksperimentere på kjøkkkenet med noe som skal bli julegaver... Stor stas med frihelg!

Varm klem til Alt Godt og hilsen til vertinna og hele resten av fredagsgjenget!

alt godt sa...

God ettermiddag!

Her består glamouren i heimekontor medan sola faktisk skin utanfor heimekontorvindauget, ein deilig kopp earl grey av noko diffus opprinnelse og philosykos på hals og handledd. Den mest glamorøse i heimen er eigntleg kjæresten, som nettopp gjekk ut av huset i dress og frakk, han skulle i begravelse til quizmaster til torsdagsquizen vår, og så på julebord etterpå. Sorgen og gleden de vandrer ihope.

Resten av helga blir roleg, i kveld blir det gullrekka med gullungane, i morgon blir det nabobesøk og på søndag skal vi ha papir-juleverkstad. Pepparkakejuleverkstaden er seinare, nærare jul. Ein liten shoppingtur blir det også kanskje tid til, eg treng ny dunjakke etter å ha gitt bort mi gamle, stive, store mot ei flaske vin, og no er det tilbod overalt, sidan ingen frys.

Eg ynskjer alle ei god helg, lykke til på ultralyd til Glamournerden (det er magisk, ingenting anna er viktig etterpå) og framleis god betring til Elisabeth i nord.

fru winther sa...

Nyvasket hus og en klementin i min hånd. OG jeg hører på "Radio Glamourbibliotekar" vol.8. Nå klarer jeg ikke holde meg unna julemusikken lenger,og det føles både litt desperat og ganske glamorøst på en gang.Dufter av "Costes nr1" og har på yndligscardigan som attpåtil er fairtrade.To gode ting på en gang. I helga skal adventslys tennes, og jeg tror jeg kommer til å kjøpe en svibel, jeg skal gå rundt i pysj,og jeg skal ta opp til vurdering å male noen lister...atter en gang...Deilig helg til alle!

berlinløvinnen sa...

Dette har vært en stor hviledag, med sollys og tur i det fri. Utrolig som det lettet humøret med litt lys! Fristende å sove like mye som katten non dager nå. God helg til alle!

Løvemunn sa...

Hyggelig å lese glamourrapporter i skumringstimen. I dag har jeg luftet et überkult klesplagg i sort, gull og neonrosa, arvet fra den glamorøse svigermoren til en kollega. Matchet det med ny leppestift: Korres mango butter i Fuchsia. Deilig med et fargekick, det var jo blå himmel i hovedstaden i dag også.

Mariaflyflyfly sa...

Hala Madrid!
SKrev en lang rapport her fra Madrid, men så gikk den ikke gjennom. Makan!
Da blir det kortversjonen:
dagens glæm er min-sønn-og-min-tur til Madrid for å oppleve byen og se Real Madrid spille match (hans favoritt). God schtemning!
Å vandre gatelangs med en trettenåring går like fint som å vandre med en på min egen alder. Og i morgen skal han henge med til Prado! :) Nysgjerrig og glad!

Karina sa...

God kveld!
Har akkurat kommet hjem fra 1 1/2 time deilig hudpleie og massasje som var dagens mest glamorøse høydepunkt. Deilig!

Dagens antrekk ble et behagelig "jobbe i barnehage antrekk" og slitte joggesko, men dagens duft ble en LITEN dusj Shalimar initial(som utover dagen ble overdøvet av pepperkake lukt etter å ha bakt tre pepperkake hus)
I morgen blir det julebord med gode venner, men før det en film og bøtter med te.

God helg! :)

DTM sa...

Begynte dagen med nydelig te (lakris og fennikel, så naturlig søt at jeg ikke behøver sukker i).
Svart fra topp til tå, men med ravring og silkemykt, gyllent paisleyskjerf.
Kaffe etter lunsj.
Vin i sofaen nå.
Å, deilige fredag!

Ina sa...

Uken har vært usedvanlig hektisk, men da føles det i allefall kort mellom fredagene! Endelig hjemme etter en lang dag på jobb. Mannen er utenlands. Jeg nyter stillheten og savner ham om hverandre, men mest av alt gleder jeg meg til julebord med gamle studievenner i morgen!

Kommende uke byr på noe lavere tempo og jeg håper å få til et tekopp-rendez-vous med en glamorøs arkivar på jobben.

Ønsker alle en kjempefin helg i deilig, dramatisk ruskevær! Håper ikke leserne i vest og nord får altfor mye trøbbel.

PS: Nyt tilværelsen i skyene, kjære ingeniør!
Jeg har ennå ikke kommet ned fra mine egne skyer, og har heller ikke planer om det - selv om ringen er på fingeren og de vanlige hverdagene er i klart flertall.

Populære innlegg