fredag, januar 06, 2012

Glamorøs fredagGod morgen! Den første arbeidsuka i januar er alltid årets lengste, synes jeg, selv om jeg som regel sørger for å ha fri den første dagen - minst. Denne uka har vart i evigheter! Men nå er det endelig helg! Fredag er en fin dag her på jobben, jeg sparer de aller morsomste arbeidsoppgavene til ukas siste dag og starter alltid med å høre på fin musikk. I dag er det Radio Glamourbibliotekar vol. 16 som strømmer ut av høyttalerne, og ekstra fint var det da himmelen begynte å bli oransjerosa i horisonten på vei til jobb, og jeg hadde Brahms' op. 118 på ørene.

Dagens duft er Givenchy L'Interdit (2003-versjonen), Givenchy dinglende fra ørene også, og teen er på gang. Helgen skal delvis brukes til å pusle nede i mitt bibliotek-to-be!

Ha en fin dag alle sammen! Og kom med rapportene deres, samme hva dere gjør! Jeg synes alle som ikke vanligvis rapporterer sine fredager, kan ha som nyttårsforsett å gjøre det heretter. Hjertelig velkommen alle som én!

51 kommentarer:

Anonym sa...

Første 2012-fredag! Denne uka har gått superfort, synes jeg, og jeg prøver å være effektiv selv om det snart er helg.

Dagens glamour er sikret ved hjelp av ny silkebluse (salg) og en gammel traver av en parfyme (Chance fra Chanel). I helga skal jeg treffe fine folk og slappe av. Og jeg skal jobbe, men ikke før på søndag, heldigvis.

Håper alle har en fin dag og at den første helga i det nye året blir riktig så hyggelig.

Tove sa...

Det er alltid så hyggelig å lese fredagsinnleggene dine, og nå ble jeg inspirert til å slenge litt mascara på vippene og litt parfyme i halsgropen selv om dagen skal tilbringes med å studere kjemiske bindinger...:)

Isolde sa...

I 2012 skal mine fredager være glamorøse! Det var ett av mine nyttårsforsetter. Har gledet meg over denne bloggen i flere år uten å gi noe særlig lyd fra meg. Men nå skal det rapporteres:
Dagens antrekk er et gråmønstrete skjørt med 50-tallssnitt og en klassisk rundhalset grå lammeullsgenser. Med litt velvilje ser jeg kanskje ut som en venninne av Betty Draper på vinterferie. Eller noe sånt... Duften er Belle D´Opium, en oppdatert og litt friskere variant av originalen.

Håper på en rolig fredagskveld med vakker musikk og en bok. På lørdag familien og jeg besøke det nye popsenteret her i tigerstaden, og på søndag kommer jeg ikke utenom en arbeidsøkt på noen timer.

Ønsker glamourbibliotekaren og alle dere andre en nydelig dag og en god helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Snart er det helg og det skal blir godt. Uken har rast avgårde, selv om jeg strengt tatt ikke har gjort noe vettugt en eneste dag etter jobb.

Dagens glamour består av den varmeste ytterjakken jeg har, mange minusgrader og sur vind, men stjerneklart og fint. Høye heler, jeans, golfjakke i ull og ullskjerf. Glemte duft i dag!

I kveld skal jeg til denne mannen, i morgen kveld er det middag og kos med venniner. Søndag skitur med denne mannen igjen. Blir en fin helg tror jeg.

Ha en god helg alle sammen!

HildeSofie sa...

Huhei, fredag alt! Jeg synes også denne uken har gått fort, og jeg aner heller ikke hvor den ble av :-)

Etter to fine jobbdager i Oslo var det godt å komme tilbake til hjemmekontoret - her er det fyr på peisen i et forsøk på å stenge kulda ute, og jeg har hutret meg ut til postkassa for å hente dagens aviser. Straks er det tid for en sen frokost, og så må jeg fortsette på dagens gjøremål.

Planer for helgen er å male en bokhylle som har stått lagret siden vi flyttet inn i huset, og deretter fylle den med bøker som har stått stablet i trappeavsatsen i en liten evighet. Så det blir et slags bibliotekprosjekt her også!

Ellers blir det litt pusling i huset, god mat og mest innekos. Kanskje en liten tur ut for å sikre seg roser i kinnene :-)

En riktig fin helg til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Hurra, nye navn! Velkommen til kommentarfeltet! Og Tove: Mascara og parfyme FORDI du skal studere kjemiske bindinger, ikke "selv om" :)

Anaruh sa...

Dagen startet tidlig med en spinningtime, nå fredagsfjaser jeg med morsomme kollegaer og i ettermiddag kommer mamma og pappa på helgebesøk. I morgen skal jeg bake kake og feire bursdagen min og hele helgen skal jeg nyte å å ha fridager hjemme i eget hus for første gang på flere uker!

Ha en riktig så fin helg alle sammen

Fagbibliotekaren sa...

Endelig fredag, så etterlengtet denne uka. Jeg har funnet frem et fint smykke jeg har fått av en vennine, tok meg tid til bodylotion i dag tidlig og har dristet meg til røde lepper.

I kveld skal vi innvie vår nye spisestue og servere pasta gorgonzola til gode venner. I morgen blir det cafetur med venniner og en kveld i sofan tett inn til han aller fineste. Søndag starter ordning och reda i våre nye bokhyller, bibliotekaren fryder seg ;)

Riktig god helg!

Fine Friminutt sa...

Hei og god glamorøs fredag! Fast leser som legger inn kommentar for første gang. Og det skal jeg jaggu forsøke å fortsette med!
Gleder meg over at det er fredag i dag - og ikke minst at jeg nettopp har sett ut på en fantastisk soloppgang.

Svart tunika, nye, svarte ullstrømpebukser og vinrødt skjerf i dag. Litt snufsete - så det trekker litt ned glamorfølelsen, men skal ut i hovedstaden å spise etter jobb, så da vil jeg tro det går oppover igjen. Og før middagen skal jeg forsøke å rekke å legge et lag med vinrød neglelakk på neglene også. Ha en fin helg!

Mih sa...

Denne uka har gått raskere enn forventet, det er jo fint. Jeg har foreløpig ingen planer for helgen - deilig!

Bra nyttårsforsett, Isolde! Jeg tror jeg hermer ;) Dagens glamoureffekter er parfyme (Coco - takk for tipset!) og leppestift.

Ha en fin helg alle sammen!

Kjersti sa...

Jeg er en trofast leser, men det er ikke ofte jeg kommenterer. Så det skal bli mitt 2012 forsett. Deilig fredagsfølelse med ny bluse, nye jeans og et hint av min Anik Goutal parfyme. Min helg preges av Marit Bjørgen og andre aktive i Touren.

Dahlia sa...

Startet dagen med en trilletur i en vakker Oslo-morgen. Er hjemme hver fredag med 1-åringen min, som tusler rundt her med rulle-elgen sin. Dusj og antrekk får vente til han sovner. Kanskje klarer jeg også å motivere meg til en pilates-økt?

Det er hellige tre konger-aften, noe vi har bestemt oss for å begynne å markere her i huset. Derfor kommer en venninne på besøk i kveld, og vi skal spise kveite med estragon og portobellosopp. Og så skal jeg lage verdens beste sjokoladeis til dessert. Husmorglamour i dag, med andre ord. Tror til og med vi skal bytte ut den praktiske voksduken med noe nystrøket!

Line sa...

Godt nytt år. Den første januaruka har gått fortere enn det kunne virke på mandag, og jeg er på en måte tilbake i gjenge. I går begynte jeg å plukke ned julepynten og verket skal fullføres i dag! Dagens glamour består blant annet av tanken på( og målsettingen om) at pr. i kveld en gang skal leiligheta mi se helt vanlig ut igjen slik at jeg kan gjøre noe helt annet i morgen. Morgendagen ser jeg frem til å bruke helt alene. Jeg bor i generasjonsbolig med foreldrene mine, og har dessuten hatt tantunger i huset hver helg, og noen hverdager med, siden legne før jul. jeg kan ikke huske sist jeg var helt alene, så for meg er det luksus som jeg ser frem til. Bare tanken på å bestemme i morra først hva jeg skal finne på! :-)
Litt mer glamour består det i noen bøker som kom til biblioteket i går og i dag: Ringdrotten ( Ringenes Herre på nynorsk) ble med hjem i går, og i dag kom det flere Camilla Läckberg bøker i posten.
Glamouren i klesveien består i favorittjakken min i svart, hvitt og sølv mønster og et glassperlekjede med glassmus-anheng.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre. Lykke til med hjemmebiblioteket. det blir aldri nok bøker i et hus!... men ganske ofte for få bokhyller;-)

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekar! Jeg har aldri skrevet til deg før, men har stadig vært innom bloggen din som et pustehull i hverdagen det siste drøye året. Setter stor pris på den. I dag er siste arbeidsdag før mammmaperm for min del! Snart blir det bleieskiftarbeid. God helg til alle lesere!

Frøken Desibel sa...

God morgen!

Mitt nyttårsforsett er å få sovet nok så ofte som mulig. Det har dermed ført til at jeg har kommet sent på jobb nesten hele uka, men også at jeg er mer opplagt resten av dagen og i bedre humør, så nå er det bare å legge seg tidligere:-)
Helga går med til spilling, men sånn er det når NM nærmer seg. Ellers blir det litt trening og pakking da jeg må komme meg inn i min aller første leilighet. Og kanskje et kinobesøk om jeg får tid/ånden over meg.

Har på meg mitt første vintagekjøp, en blåmønstret kjole, støvletter og en dæsj med min høst- og vintersignatur, Infusion d'Iris.

Håper alle får en fantastisk flott helg:-D

barnebibliotekaren sa...

God fredagsformiddag!
Årets første glamorøse fredag lyses opp først og fremst av at formen er stigende etter noen dager med feber og tett nese, men også av solen som skinner inn kontorvinduet i skrivende stund :-)

Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter, men mine tanker for 2012 er nok litt mer "her og nå" og mindre "der og da",- jeg ser hvor viktig det er å være tilstede i nuet og ikke tenke for mye verken på det som ligger bak eller det foran. Jeg håper det kan gi meg litt mer ro i sjelen og tanke for det jeg og mine er opptatt av. Og fredagsrapportene på bloggen her er faktisk også viktige! Denne bloggen er så deilig full av gode råd og hverdagstips, og ikke minst preget av omtanke for alt rundt oss.

Denne fredagen og lørdagen tilbringes på jobb, men vil også putte inn tid til kjæreste og barn og forhåpentligvis opplading til ny uke. Antrekket er hovedsakelig i myk sort ull, med grått skjerft tyvlånt fra 16-åringen, sølvhjerter i ørene og en liten sprut Coco Mademoiselle.

En nydelig helg ønskes alle!

koristen sa...

Hele januar er lang synes jeg! Men nå er det fredag, og det markeres med høye hæler og store øredobber til olaskjørt og deilig, myk og lilla genser.

Helgen tilbringes på besøk hos mor, jeg håper det blir vær til litt turgåing. På søndag kommer jeg hjem, og da skal jeg innvie et nytt og søtt lite hjørnebord i stua, det er glamorøst :)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse. Nå skal her jobbes til vellyden fra Radio Glamourbibliotekar vol 16!

Silje student sa...

God start på året ønskes alle flotte ladies som leser denne bloggen!

Her er det slapp fredag med studier og meditasjon, før en treningsøkt med ei venninne og besøk hos familie i kveld.

Hva det ytre angår, er det ikke bestemt enda - jeg har god tid og skal ta en jakt i klesskapet etterpå. Jeg slår et slag for at fredagene skal bli en dag der jeg kombinerer klær jeg allerede har og skaper nye, fine kombinasjoner.

Og ikke minst - i dag kler jeg meg med overskudd og en holdning om å møte verden med et raust hjerte!

annikken sa...

Godt nyttår alle! Jeg er trofast leser, men skal bli bedre på å kommentere her:) Er jo så fint å høre om dere alle.

Godt å høre at det er flere som synes denne uka har vært dødelig lang. Jeg gleder meg til helg, med jentekveld ikveld og ski på søndag. Veldig spent på føret. Imorgen blir det overtidsjobbing - jeg gleder meg til lønn vaffal;)

yellowbird sa...

Sol og fredag! Det har vært ei travel uke med mye å ta fatt på. Men nå er det endelig etterlengtet helg!

Dagens glamoureffekter er ny ullkjole, røde lepper og Givenchys Ange ou dèmon le secret bak øret.
Mitt nyttårsforsett er (som mange andres) en litt sunnere livsstil, så nå er jeg godt i gang med daglig turgåing og yoga. Det føles bra og jeg merker allerede at energien stiger og juleflesket minker :)
I tillegg øver jeg på å leve mer i nuet og gjøre èn ting om gangen (noe jeg ikke har spesielt lett for). MIndre stress til folket!!

Helgeplanene er fredagskos med bok i dag - Beate Grimsruds "En dåre fri" som jeg er halvveis i. Bra bok!! Lørdag er det innredning av nytt rom til minsten, og søndag er jeg forhåpentligvis på nedoverski i skibakken.

God helg til alle!

Marte sa...

Jeg har vært fast leser lenge, men bare latt meg inspirere og aldri kommentert selv. Det har jeg tenkt å gjøre noe med i 2012! Denne glamorøse fredags- ordningen er et fantastisk påfunn :) Det blir ofte bare med tanken når det gjelder glamoureffekter for min del... derfor er dette en fin motivasjon!
I dag har jeg hvit bluse og et stort smykke i rødt og gull så planlegges det matchende røde lepper når jeg snart skal møte lillesøster på cafe! Planen for helgen er litt trening og bare nyte siste rest av juleferie (og julekaker) før skolen begynner igjen på mandag.
God helg til alle!

Alt godt sa...

God føremiddag! Denne veka har vore veldig travel, så difor har eg innvilga meg ein lang, deilig morgon heime i dag. Det same gjorde kjæresten, så han stakk akkurat ut døra. Eg sit her ganske glamorøst syns eg sjølv, med ull under, nattskjorte utanpå, tenåringens tøflar og restar etter gårsdagens Etra av Etro på halsen. Julegåve!

Eg har vore sløv med å oppdatere sidan før jul, men no er eg tilbake. I jula vart eg faktisk fridd til! Så helga skal mellom anna brukast til research på bryllupslokale og kjolar. Neste helg skal vi farte litt rundt og sjå på aktuelle plassar. Juhu!

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og sender eit slengkyss nordover til Elisabeth. Og ei varm nyttårshelsing til Glamourbibliotekaren, som aldri sluttar å inspirere!

Elin Maria sa...

Takk for en god påminnelse om å nyte fredagen!! Mannen min har vært bortreist i noen dager, og jeg har gått inn i kjede-modus. Men i kveld skal jeg gjøre noe ekstra koselig, inspirert av deg.

Ønsker deg en GOD helg. Hilsen sporadisk leser. :)

maanebarnet sa...

Godt nytt år!
Kan ikke love innrapporttering hver eneste fredag, men siden dette er årets aller først måtte den jo beskrives.

Her tok pappamannen med seg prinsessebarnet og fikk henne i b-hagen i dag. O LYKKE!!! Bad og hus helt for seg selv noen minutter før man rusler ned, lager seg en hærlig vaniljekaffe med melk i, og litt til magen, før man russler opp trappen til kontoret, der bare koselige arbeidsoppgaver venter.

Mascara og litt annet til fjeset må på - hver dag - selv om jeg har hjemmekontor. Sånn er det bare! Miss Dior Chérie er dagens duft.

For min del har årets første uke blitt borte nesten før jeg rakk å begynne på den, men tenker det har med at jeg diver med ting jeg elsker - hele tiden - så da har man jo kost seg i tiden som har vært.
Freelancelivet kan være helt hærlig kjenner jeg.

Det er nok ikke glamouren som hersker her i huset, men her har vi sushifredag - hver fredag - så jeg gleder meg til middag i kveld. Yumm!

Fortryllende fin helg til deg og alle andre som er her og leser.

Back to work.

Fru Perez sa...

Vi har innført Formal Friday på jobben hver fredag, og i dag kom jentene i prikkete kjoler og gutta i dress og vest med sløyfer og slips.

Jeg selv har svart "ridebukse", blå skjorte, svart vest og slips dressjakke - og en dæsj chanel bak øret.

GOD glamorøs fredag ønskes! :)

Mvh fru Perez

Glamoursjefen sa...

Jeg er helt enig med deg i at årets første arbeidsuke definitivt er årets lengste. Kan hende det har noe med at jula er over og at det vanligvis (og i år spesielt siden vi ikke har noe snø) er ganske mørkt ute. I tillegg er det juletrefestmarathon denne uken. Egentlig ganske hyggelig, men det er en grense for hvor mange ganger man kan gå rundt juletreet på en uke i januar...

Men endelig er glamorøs fredag her og jeg gleder meg til helgen!

Dagen brukes til å løpe fra det ene styringsgruppemøte til det andre, og jeg har grå drakt med dinglende perleøredobber og fine Thomas Sabo-charms på armbåndet (julegave fra min kjære). Calvin Kleins "Beauty " bak ørene.

Ha en fortreffelig helg alle sammen!

Ine sa...

I stedet for å være fornuftig og vende tilbake til Blindern og bøkene, tviholder jeg på juleferien litt til. Det er nå jeg kan, ikke sant? Men det var fint å komme i gang med trening igjen denne uka! Fredagens glamoureffekter består så langt av pysjbukse med blomster på, tøfler, te, scones og vaskekost. Helgerengjøring på gang. Etterpå skal jeg kanskje på en liten handletur - er på jakt etter perfekte jeans. Og da kommer nok et fint skjørt, kashmirgenseren og en liten dæsj Chanel Mademoiselle på :)

Siri Lindstad sa...

Den første fredagen i 2012 ble markert med rubiner (= friske granateplefrø) i frokostmüslien og mønstrete, svarte strømpebukser. God fredag til alle!

Anonym sa...

Uken har gått som en røyk, og jeg gleder meg vilt til i kveld for da skal min mann og jeg på festforestilling i Kilden i Kristiansand. Kilden er bynes nye teater- og konserthus som i kveld blir offisielt åpnet. Programmet lover svært godt! Det kan du lese mer om på kilden.com og utdrag fra kvelden kan sees søndag kveld på NRK.
Resten av helgen skal bare nytes; med god mat, god drikke og gode venner :)

Maren sa...

Jeg bruker fredagen til å vaske, pusle litt på masteroppgaven, og bake brownies til teselskap jeg skal ha i kveld med noen venninner. Jeg gleder meg! Jeg har på meg en favorittkjole som er fin gul med blomster på, ny strømpebukse (elsker den følelsen!) og er klar for en helg som skal bestå av det jeg liker best; litt trening, sove ganske lenge, og mange rolige timer. God helg!

K sa...

Godt år alle sammen på årets første fredag i det fine nye året.
Jeg har fri før skolestart neste uke og gjør derfor som Ine - det blir nok "må"-dager fremover.

Sitter fortsatt i pysjen, og koser meg med å strikke ferdig et alpakkaskjerf til en venninne mens jeg ser på formiddagsTV, det er luksus. Skal snart hoppe i dusjen og ta turveien til butikken for å fylle opp med god mat til helgen. Etterpå skal jeg helt sikkert marinere meg selv i en eller flere gode parfymer :-)
Planer for helgen er å lese Min Kamp 6 (det blir nesten trist å bli ferdig med den) og drikke sprudlevann med fine folk. Det gjelder å gjøre denne mørke mnd så lys og fin som mulig!
God helg alle sammen!

emma sa...

Det deilige med å gå nattevakt er at når det er rolig og man får sovet noen timer, kan man starte helgen kl 09 med frokost og kaffe på favorittkafe med venninne. Det er første helg etter at jeg flyttet tilbake til studiebyen min og derfor ekstra glamorøst. Resten av dagen skal tilbringes hjemme i komfort-glamorøst antrekk, med en rekke kopper te og kaffe, radio, bok og program for kommende filmfestival. God helg!

Ingerid sa...

En ekte glamorøs fredag her - det går jo mot lysere tider. Skal være hjemme med ettåring hver fredag i 5 mnd fremover - som Dahlia her - så dagen begynte rolig, også for storebror som skulle avgårde. Ekte glamour er når far har fyrt i ovnen før han kjørte og barna ikke bare er sinte og trøtte. Nå er det te, husmorsysler og litt fagnyheter fra forskningsfeltet. Senere blir det hellige trekongers-lys og annen kos forbundet med slutten på jula. Parfymen kommer på når snuppa våkner (det blir Korres' Pepper Jasmine Gaiac wood) og da skal vi jammen ha kaffe og pepperkaker også. Det er virkelig en luksus å ha en og annen harmonisk dag iblant, og jeg håper Glamourbibliotekaren og alle får minst en slik skjønn dag i løpet av uken som kommer. God helg! Ingerid (ikke lenger 'Fornuftig forsker')

KindleJoy sa...

Strever med å gjøre denne fredagen glamorøs, gitt. MEN, lærte litt av kommentaren din over her og har dyttet litt "mormor-parfyme" bak ørene FORDI jeg sliter med en lungebetennelse. Chanel no.5 it is, selv om jeg ikke personlig kjenner noe duft fra tette bihuler :-)
Når jeg tenker etter burde jeg kanskje iføre meg min nye silkenattkjole jeg fikk til jul? Den gjør nok susen på en febervarm kropp.
Se der - jeg kan visst være en smule glamorøs jeg også, til tross for at skroget ikke helt henger med.
GLAMfredag til alle fra mei !!!

Sørlandspige sa...

Denne uka har vært og er alt annet enn glamorøs, med bronkitt, antibiotika, hoste om nettene og av den grunn ufattelig støle mage-og ryggmuskler - osv.

Men lese spalten orker jeg, og se hva som skjedde: gladere og lettere ble jeg etterhvert som jeg leste, så nå kan jeg faktisk kjenne den gode fredagslykken komme sigende, den som gjør meg glad og tilfreds med de små tingene i hverdagen, den Glamourbibliotekaren og dere andre kjenner og beskriver så godt :)

Jenny B sa...

God eftermiddag! Här i Sverige är vi så lyckliga att vi (de flesta) har trettondagsafton ledig, alltså idag! Så min första arbetsvecka blev litet kortare och jag får dyka tillbaka i den sköna känslan av jullov i tre dagar till. Fastän jag sitter i mjukiskläder (och läppstift) och tar det lugnt känns det väldigt glamouröst. :) Men när jag har bakat bröd och småkakor, så skall jag ta på parfymen Osmanthus av Keiko Mecheri, som jag faktiskt längtade efter direkt när jag slog upp ögonen imorse!

Ha en fin helg, allihopa!

fru Storlien sa...

Glamouren er på et lavnivå...sønnen er hjemme med lungebetennelse, og ettersom jeg våknet i natt og syntes det luktet general snus av meg og først etter en stund skjønte at det skyldes forkjølelse og ikke andre ekle aktiviteter har jeg unngått alt av lukt i dag...Ull fra topp til tå, av den nuppete sorten, strikketøy og lydbok. Og snart helg, heldigvis.

Elisabeth sa...

God frokost! Sent, men godt - jeg har sovet til nå etter å ikke ha vært i seng før i nitida i dag morges.

Dagens glamourfølelse ligger i å ha hele resten av dagen fri, først og fremst. Etter dusjen som venter straks, vil glamouren bli ivaretatt med snøflakøredobber, duften av India Hicks Island Living fra Crabtree & Evelyn, samt gode hjemmestrikka ullester på beina. En kopp te fra Palace du The skal inntas mens jeg ... gjør ingenting, egentlig. Herlig!

God helg, alle som en! (Nå skal jeg kose meg med deres kommentarer og tilbakemeldinger her...like stor stas hver fredag, stort sett!)

anette sa...

God nytt år! Nå skal også jeg kaste meg på: Glamourfaktoren er nok litt lav med nesa i en klut, men jeg har vært en liten handletur i mine nye jeans og høye hæler og Not a Perfum fra Juliette ha a Gun bak ørene. I kveld skal jeg slepe den forkjølede kroppen min opp på hytten med nysnø, peiskos og Joyce Carol OAtes i sekken:_) God helg alle sammen!

Ina sa...

Stemplet inn 05.50 i dag, det betyr at det er helg allerede klokken 13.00. Luksus! Har jobbet frivillig for en konsertscene i tillegg til full jobb de siste ukene, så denne helgen har jeg tenkt til å ta igjen for at juleferien gikk tapt. Ingen avtaler annet enn en drink i kveld med en japansk venninne på Norgesbesøk. Tipper jeg kommer til å se serien om Mildred Pierce som NRK sendte i jula. Den er så langt veldig bra, og draktene og kjolene - jeg dåner! Anbefales alle som har en hang til fordums eleganse.

Hva ytre glamour angår: Nylakkerte plommefargede negler, grått plisséskjørt og en søt cardigan med små puffermer - det er ikke så værst når en kler seg før fem om
morningen? Jeg rakk en liten dose Dior Addict (no pun intended) på vei ut døren. Noen synes den er tacky, jeg synes det er en trygg og god og varmende vinterparfyme! Virkelig tacky, er parfymenyheten som tikket inn i dag tidlig: Michael Jacksons far lanserer to dufter som skal "hedre sønnen" - de skal visstnok kun selges på amerikanske kjøpesentre. Til ham: en duft med tre og musk, til henne: en fruktig blomsterduft. Gah.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Hele familien samlet på kjøkkenet. God kaffe i koppen. Robert Johnson synger blues i bakgrunnen.
Herlige fredag!

Synne sa...

Min første arbeidsdag var på onsdag, så dette kjennes ikke som noen fredag, og jeg ble først skikkelig forvirret da dette innlegget dukket opp, haha. Dagen har gått med til planleggingsmøte over seks timer med mye tid til te og kjeks og latter innimellom, så det føles bra. Jeg har et skjørt med fine farger på og søte sko til, og på fingeren sitter en ring med en grønn makron på, som jeg nylig fikk og er ganske forelsket i. En hyggelig start på helgen! Fortsatt god og glamorøs fredag til alle!

Helena sa...

Endelig fredag:) Dagen idag har gått med til katalogisering av musikk, og forberedelser til bacheloroppgave i form av noen kapitler fra Oliver Twist. Dagens parfyme er Kate Walsh Boyfriend, og sminken er restene av gårsdagens. Morgendagen skal nytes i byen med min kjære, som har vært så grei å booke rom til oss på Bristol. Starten på året har foreløpig vært bra!

God helg til alle sammen!

berlinløvinnen sa...

I dag har glamouren vært diagonalgang og utforkjøring i nyttårspyntet natur. Jeg lengter ikke tilbake til 0-føret.....verken med bil, til fots eller på ski. På den måten har det vært en farefull uke! Ellers også her rydding på bibliotek/kontor, skal bli godt å få plass til å sitte/ligge der inne igjen...og nå venter thaikylling i ovnen og rødvinen på oss. God helg og et flott nytt år til alle!

Tea sa...

Godt nyttår, og takk for "spark bak" til å komme i gang med kommentering. Først av alt takk for fin blogg og da særlig fredagsglamouren!

Jeg har i dag hatt på meg skråskåret skjørt med rødt silkefor, ulltrøye og skoletter med hel. Jeg liker å pynte meg og barn er flinke til å komme med hyggelige tilbakemeldinger (lærer på 2. trinn). Parfyme er jeg blitt dårlig på etter barn, men lotion med lukt fra l'occitane er et godt alternativ. Må bli flinkere med negler og lepper skjønner jeg.

Nå fortjent helg med fyr på peisen og Mariospillende barn.

Klemmer til alle fra ny "fast" kommentator:)

Karina sa...

Fredag er alltid en fin dag på jobb med glade barn, lang pause og kollegaer i helgestemning.

Men dagen absolutt mest glamorøse øyeblikk var da sola igjen fant veien ned på lekeplassen og små og store kunne nyte den de få minuttene det varte. Slikt får man energi av! :)

Antrekket ble serdeles uglamorøst med jeans og utvasket genser. Men en liten dråpe av Benefits Mabye baby og et vintage pæresmykke hevet fredagsfølelsen noe.

God helg!

Oslopiken sa...

Oslopiken er tilbake! Og er veldig inspirert av alle de fine innleggene. Jeg synes også dette har vært tidenes lengste arbeidsuke, er fryktelig glad for å ha den tilbakelagt og må omstrukturere neste uke så jeg får sett dagslyset mer enn jeg har gjort denne uka (=ingenting).

Fredagen har med andre hittil vært arbeidsintens og ganske uglamorøs, men straks er det sushi og tv-kveld med kjæresten. Og i morgen skal jula ut av huset og muligens noen nye salgskupp anskaffes. Og kanskje noen vårfargede tulipaner også?

God helg til alle fine damer!

Stine Arkeologine sa...

Årets første fredag ble glamorøs og fin! Dagen begynte så bra, med en time alene hjemme mellom to møter. Ordentlig luksus: dusje, sette på musikk, drikke kaffe og bare se på dagslyset som ble sterkere og sterkere. I dag ble det HELT lyst, ordentlig hvitt og skarpt dagslys! Jeg begynte å tenke på alle vårløkene jeg satte ned i høst, og da jeg sprang ut igjen var det forventningsfullt innhyllet i duften av liljekonvallparfyme (sic!).

Slik kan det altså gå for selv den mest innbitte julenostalgiker og nyttårsvegrer, som tolv timer tidligere snuste fornøyd på juletreet akkompagnert av Nidarosdomens guttekor. Jeg slipper ikke jula helt ennå, men det er definitivt noe i lufta.. 2012, snart er jeg klar!

Ha ei kjempefin helg alle sammen. <3

Kristin sa...

Jeg følger oppfordringen om årets hyggeligste nyttårsforsett! Det virker som du oppriktig setter pris på kommentarene du får, derfor tror jeg det blir et forsett det er lett å holde!
Jeg hørte på radio no. 16 i går på min ferd, og smeltet helt ved "It's June in January because of you".
Fikk meg til å tenke på nyttårsforsettet jeg hadde i fjor - å sette av tid til og legge energi i å finne kjæreste. Det klarte jeg, men problemet er at jeg klarte det tre ganger. I år skal jeg klare det en gang for alle, tji hi.
Fortsatt fin pusle-fredag!

mamma30 sa...

Jeg tar oppfordringen din og skriver ;) Mitt glamorøse innslag denne fredagen, var å kjøpe meg to fine nye bh-er. Etter å ha ammet et år, og bodd i slitne amme-bh-er, var det så godt å unne seg noe nytt og fint som løfter litt ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter; så hyggelig at dere tok meg på ordet! Velkommen til alle nye, og la nå endelig dette bli en fredagsvane i 2012 :) God helg!

Populære innlegg