fredag, januar 27, 2012

Glamorøs fredag

O deilige fridag!


Jeg skal på en liten innenlands weekend-reise senere i dag, så jeg tok likegodt fri. Varme rundstykker, ingefær-te i koppen, blomstrende rosa hortensia på bordet, fyr i ovnen, NRK P2 på radioen, Aftenposten/Dagsavisen/Morgenbladet ligger klare, og intrigene i Days Of Our Lives er rett rundt hjørnet! (Jeg tipper at en eller annen er kidnappet, hjernevasket eller stått opp fra de døde. Herlig start på dagen!)


I kveld blir det konsert, resten av helga blir hyggelig! Jeg tar med meg Sigurd Hoel og siste nummer av Gramophone og setter kursen mot Gardermoen om noen timer. 


Ha en fin dag alle sammen! Vi slo alle rekorder sist, så fortsett å rapportere inn deres fredager - særlig dere som aldri har gjort det før! Hjertelig velkommen skal dere være. 


Adios!

52 kommentarer:

trine sa...

Rolig morgen på jobb, har allerede rukket et par kaffekopper.
Dagens glamour er å slutte til lunsj, ha på kjole, møte mannen for å kjøpe noen møbler og finne roen på sofaen.

Helgen skal brukes til konsert, middag med familie og se Oscarnominerte filmer.

God helg, alle sammen, og god tur til glamourbibliotekaren!

Alt godt sa...

God morgon! Etter tapper innsats heile veka fekk eg og ta fri i dag, så eg har ein glamorøs heimefredag. Om ein halvtime kjem vaskedama, og to timar etter det kjem ein journalist som skal intervjue meg på kjøkkenet.

Dagens duft er bottega veneta, ei lekker lær- og treduft. Antrekket er enno ikkje planlagt. I kveld vert det Anna ternheim-konsert etter quizen, og i morgon skal vi høyre på Bugge Wesseltoft på Victoria scene. Ei konserthelg, med andre ord! :-)

Eg vinkar i retning nord, og ynskjer alle, og glamourbibliotekaren især, ei fin helg!

Jenny B sa...

God morgon! Jag börjar arbetsdagen med att höra Barry Manilow sjunga Copacabana. :) Idag har jag ljusrosa topp, röda läppar och en Lacroix-scarf i knallrosa och rött.

Ikväll skall jag först på att skönt Body Balance-pass, och sedan hem och parkera mig i soffan framför TV:n. Det känns lyxigt efter en ganska intensiv vecka med många sena kvällar! Men jag ser fram emot att gå på teater på söndag: den nya pjäsen Fem kända musiker döda i seriekrock, skriven av John Ajvide Lindqvist. Den är säkert bra!

Ha en fin helg, allihopa!

Prøverørsfruen sa...

Annerledes helg der jeg skal passe to søte små tantebarn. De er akkurat blitt fulgt til skole og barnehage, så nå er det litt trening før jeg drar i butikken for å handle til helga. Satser på at helga bringer kos og kultur. Helga blir en liten oppvarming for oss, for på mandag starter vi med prøverørsforsøk. Er både spent og litt utålmodig, men håper selvfølgelig på vellykket utgang! God helg alle sammen, og riktig god tur Glamourbibliotekar!

Engelina sa...

Fredagsluksus er å ta et tog senere enn vanlig til jobben, kjøpe god, god kaffe på veien, og starte dagen med en bloggrunde. Hyyysj:-)

Har god samvittighet likevel for jeg blir sittende litt utover kvelden i påvente av herlig venninne-middag på restaurant.

Ha en nydelig helg alle sammen!

Solfesten sa...

Glamorøs morgen med rød soloppgang over Barentshavet, nydelig og ikke noe bedre etter 3 mnd mørketid!

10 minus og frisk bris gjør sitt på de ytre glamoureffektene, men har i hvert fall pyntet meg til kontorfredag med mors prikkete silkesjal fra 70-tallet og en 60-talls rød emaljebrosje kjøpt på Vestkanttorget.

Helgas mål er hjemmesysling med husvask, klargjøring til oppussing og minst et par filmer. Og vurderer å sette igang med Kjærstads Jonas Wergeland-triologi igjen, så jeg er i modus til tv-serien kommer.

God helg til alle!!

Fine Friminutt sa...

Skal bli herlig med helg! Akkurat nå har jeg det helt perfekt. Kaffe på bordet, Glamorøs fredag på Mac-en, nytt smykke på og fredagen foran meg. Ønsker dere en fin fredag!

Synne sa...

Oi, så herlig med frifredag! Jeg er på jobb, men en kollega annonserte nettopp at hun har med seg hjemmebakte cookies til lunsjen, og dessuten har jeg kjole på, så jeg føler meg heldig likevel. Jeg har øredobber fra Snella&Petronella og tørkle i halsen, og håret mitt spiller på lag i dag, så i det hele tatt er følelsen god. I kveld skal jeg på kino, og til middag blir det pannekaker - fine fredagsplaner her også, må vite! God tur og god helg!

Silje student sa...

Jippi! Fredag! :-)

I dag nytes litt luksustid som student før en bør innfinne seg på universitetet. Antrekk ikke bestemt enda, men kanskje en ny topp i sort med paljetter og en dæsj parfyme (bør etterhvert snuse på en ny vårduft) og litt ekstra sminke og smykker. I helga er det yogafestival, med program fra morgen til kveld. Det blir gøy!

God fredag!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen! Skikkelig frostig i dag, så her er det ull og lag på lag som gjelder. Helgen er helt uten planer, akkurat nå er det veldig fint. Kanskje en tur på kino eller kanskje bare kino i egen stue, hvem vet.
I kveld skal jeg kokkelere noe godt og tilbringe tid med kjæresten som jeg knapt har sett siste uka. Gjenstår bare å finne ut hva som skal i grytene, men det er jo et hyggelig tidsfordriv inn i mellom arbeidsoppgavene.
Riktig god helg!

Løvemunn sa...

God formiddag! Begynte dagen med å dra sønnen min på akebrett til barnehagen, vaklende på uvant høye hæler. Knallrosa leppestift fra Korres holder spiriten oppe, selv om håret ikke er nyvasket, og parfymen ble nedprioritert i dag. Drømmer om Guerlains Vol de Nuit... God helg, og god reise!

Maren sa...

God formiddag! På lesesalplassen min på Blindern er det ordentlig fredagsstemning, med varm grønn te i koppen og et så godt som ferdig kapittel til masteroppgaven på pcen foran meg. Om noen timer skal jeg sende det fra meg, og ta en helg med god samvittighet! Er fremdeles litt pjusk på grunn av en forkjølelse, så planene går mest på venninnemøte, tekopper, romanlesing og en film eller to. Riktig god helg alle sammen!

koristen sa...

Nå har jeg gjort unna dagens tyngste og mest støvete arbeidsoppgaver først, og kaffepause med Glamorøs fredag er deilig velfortjent. Antrekk er casual på grunn av nevnte arbeidsoppgaver, men perle- og diamantøredobber og Chanel-parfyme er på plass - det er jo fredag! I kveld blir det avslapning og lett husarbeid hjemme, resten av helgen blir det jobbing med et gjeste- og arbeidsrom som trenger ommøblering. Middagsbesøk av venninne, strikketøy, lesing og litt rødvin blir det også tid til. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

S sa...

I dag har jeg virkelig fredags-glamour-følelsen inne! Nyvasket hår og bringebær fargede lepper. Klarvær og dagslys, og jeg kan se at sola skinner på skyene. Det blåser en del, men det er nesten litt koselig. Planene er klare for i kveld; og den sedvanlige fredagskosen blir litt annerledes. Må starte forberedelser til i morgen, da vi har invitert gode venner til middag. Vi blir en hel haug med folk, og menyen er klar og handlet inn. Så det blir å vaske hus, forberede mat og lage kake. Og når gjestene kommer blir det mye latter og hyggelige samtaler. Kjenner jeg gleder meg som et barn!

Legger lista lavt i forhold til andre aktiviteter utover dette denne helga.

God helg til alle. Ønsker glamourbibliotekaren og andre reisende en god tur!

S

Britt Åse sa...

God dag, god dag! I dag består glamouren i å få lov til å ha hjemmekontor og jobbe i vedovnsvarme iført pysj, mens det blåser kuling og driver snø ute. På bordet i stua står hvite tulipaner og strutter (de har holdt en uke, og strutter like fantastisk fremdeles), og jeg tester Etros Shaal nur, krydret oriental som absolutt faller i smak. Alt for mange dufter faller i smak, dessverre...
Helga skal vies til dugnad i idrettslaget mitt, strikking, lesing og trening. Ha en flott fredag, alle sammen, og riktig god reise til Glambibl.

Juristen sa...

Juristen hilser fredagen fra Stiftstaden! Januar er ingen favorittmåned, men den blir adskillig lysere ved å lese denne bloggen:) I likhet med Glamouringeniøren har denne jenta en flunkende ny kjæreste/samboer, og hverdagsglamouren har derfor økt betraktelig. Denne helgen har hunden og jeg jentekveld, siden mannen har nattevakt, noe som borger for brennhet suppe og aviser. Ski og løping resten av helgen, samt aviser, te og generelt mys med doktor`n. Juristantrekket er forøvrig på plass, og i vanskelige møter føler man seg veldig bekvem i sort drakt, perler og Chanelstøvletter - anbefales som power suit;)God helg til alle og kos deg på tur, bibliotekar!

Groskro sa...

God formiddag :-)

Snøen daler ned litt sideveis her jeg sitter i Oslo, men det gjør ingenting så lenge det er fredag og helg.

Og i dag er det venninne-besøk til Flisa som gjelder. Opp til min gode venninne og hennes to søte barn og hyggelige mann skal jeg være helt til søndag ettermiddag :-)

Ha en fin helg!

Anita sa...

God formiddag! Nettopp unnagjort en deilig treningsøkt på Elixia, sitter nå og koser meg med kaffe og blogglesing før jeg hopper i dusjen. Deretter litt rydding og ordning her hjemme før jobbehelg står for tur. Antrekket på jobb er ikke særlig glamourøst, siden jeg jobber som intensivsykepleier... Men allikevel skal jeg vel få tid til litt lesing så flere bokomtaler kan publiseres på bloggen min!

Og du - takk for en utrolig inspirerende og fin blogg! Jeg koser meg masse med å lese alle innleggene dine, enten det er om te, bøker, kaker, you name it. Ønsker deg en riktig fin helg!

barnebibliotekaren sa...

Etter inspirerende morgenmøte og påfølgende mindre inspirerende hyllerydding har jeg plantet meg på kontoret med kaffekoppen og P3 på radioen.
Kjenner at uken har vært slitsom på alle plan, så det blir godt med helg :-) I kveld blir det bare avslapning, i morgen tar vi turen til Oslo til årlig vinterselskap med den store morsslekten min. Det er utrolig hyggelig å treffe kusiner og fettere og alle deres, spise god mat fra spleisekoldtbord, prate og se på alle de flotte barna og ungdommene våre som konverserer og blir bedre kjent :-)
Dagens duft er Idole d'Armani, i ørene glitrer små diamanter.
God helg til alle, spesielt glambibliotekaren, og lykke til og tvi tvi til Prøverørsfruen!

annikken - osloliv sa...

God formiddag! Her er det mye å gjøre og mange telefonet etter at hele jobben har vært to dager på seminar. Veldig koselig med store snøfiller utenfor vinduet. En favorittkjole fra Zara er på. Men gleder meg til å komme hjem til joggebuksa:)

Ikveld blir det taco og gullrekke, før ski og litt flere planer resten av helgen.

God helg til alle, og lykke til, Prøverørsfruen!

Anonym sa...

God fredag!
Har akkurat kommet tilbake fra besøk hos tannlegen. Null hull. Så nå sitter jeg her og kjenner på mine glamorøst glatte tenner.
God helg!
Hegepege

Elisabeth sa...

Ah, lenge siden jeg har vært her nå! Kom nettopp hjem fra en laaang ferie laaaaaaangt unna Norge, og ble tatt imot i gamlelandet av storm og 2 syke barn av 3 mulige. I dag er jeg hjemme med en omgangssyk minstejente, og har benyttet formiddagen til å komme litt i orden etter utpakkingen (hoi!), tenne røkelse (har funnet ut at kongerøkelse går i januar også). Med en liten tass som smører peanøttsmør overalt er det ikke mye glam på mor, men en dusj Chanel Chance og Marit Larsen på høyttalerne gjør susen. Og ryddig kjøkkenbenk!
God helg!

Anonym sa...

Caffe latte i koppen og kashmirgenser ga meg fredagsfølelse i dag. Skal nyte god tid til familien og snøen i helgen. God helg til alle!

Mynte sa...

Jeg vagger rundt høygravid i snøen. Lykke til, Prøverørsfruen!
I dag ble det mørke jeans, blå og hvit-stripete topp og et langt gullsmykke rundt halsen. Etter å ha spist frokost med barna og levert dem i barnehagen, tok jeg meg en liten turen til sentrum for å se litt.
Nå er jeg på vei hjem igjen med en bok, en film, to cder og tegneblokker. Snart lunsj og fyr i peisen!
God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

En glamorøs og sollys vintermorgen i mitt hus i dag, med kjæreste på besøk som får meg til å le høyt og synes at livet er fantastisk! Til ære for sola og for ham har jeg på en ny og vårlig bluse, Yardleys liljekonvallparfyme og en glitrende ring.

Anette Funicello sa det så enkelt og fint: "Life does not have to be perfect to be wonderful!

En riktig god helg til alle, og god flytur og konsertopplevelse til Glamourbibliotekaren. :-)

Lynetmor sa...

Hei, rolig morgen hjemme før jeg dro på jobb. Senvakt i dag og fire timer i morgen, men det går fint :-) Parfymen i dag er Daisy fra Marc jacobs og en grå dressbukse jeg ikke har brukt på lenge :-) Teater og middag ute med gode venner i morgen kveld. Ha en fin helg alle :-) Og god tur :-)

Britt Åse sa...

Jeg sender også mengder med gode vibber og tanker i retning Prøverørsfruen :-) Lykke til!!

førstegangsrapportør sa...

Fredagen startet friskt med en halvtime tidligere på jobb enn vanlig - alt for å spare opp timer til en fridag i forbindelse med Oslotur i februar. Det er jo litt glamorøst! Ellers er det ny fargerik genser på, nytt armbånd med funklende stener på, og favorittslengbuksa fra MiH :) I dag er det lite å gjøre på jobb og da er det særs hyggelig å lese fine rapporter her inne.. Helga er fri og uten planer foreløpig. God tur og god helg!

Isolde sa...

Kjole med 40-tallssnitt og -mønster, pene støveletter og et stort skjer for å ikke se altfor pyntet ut. Chanel på leppene, som vanlig. Lunsj på restaurant med kollegaer etter et usedvanlig inspirerende møte høyner følelsen av fredagsglamour.
God helg til alle glamourøse jenter!

Globetrottaren sa...

En rolig kontordag i dag, og undertegnede vekker stor oppmerksomhet i et mannsdominert kontorlandskap med knæsjrosa chiffonskjørt og omslagsgenser. Tørre vinterlepper medfører fy-fy for leppestift, men store mengder pomade hjelper mot det verste.

Helgen startet egentlig i går med middag og vin med gode venninder, og fortsetter med besøk hos svigerforeldre på lørdag og nytt vennindetreff søndag. Prøver også å klemme inn en kinofilm og en skitur for maksimal kos!

God helg til alle dere glamourøse kommentatorer, spesielt Prøverørsfruen!

Line sa...

En travel dag på skolebiblioteket, men jeg klager ikke. Studieforberedende har hatt nosk fagdag. Tredjeklassingene starter opp med fordypningsoppgaven så da er det spennende og uvanlige spørsmål og emner å finne ut noe om. Det er gøy det:-)
Jeg er passe glamorøs i klesveien med sort bukse og overdel av det slaget som ser ut som jakke og topp i ett. Dessuten øredobber i sølv med svarte fjær. De inspirerte meg til å dikte et ekstra vers til den gamle kråkevisa;-) Helga går blant annet med til bytur i morgen, ellers blir det tid med familien, og forhåpentligvis koselig smatale på skype. Det er meldt godt kaldt vær også, så jeg håper å komme meg ut og se sollyset på fjelltoppene.

God helg

Snåta sa...

Jeg har tent ryddet kontoret og tent lys. Utrolig hvor lite som skal til:)

Krevsomme arbeidsoppgaver med manglende motivasjon trenger god musikk på øret og god kaffe. Snart helg! Og jeg skal bli ferdig med denne kravspesifikasjonen!!

Av glamour er det nye diamantøredobber i ørene og maskara (tror det er første gang denne uka!)

Helgen brukes til å ferdigmontere bokhyller og sette på plass bøker, rydde og systematisere boden og venninnebesøk i morgen kveld med ost og vin.

God helg til alle!

Maje sa...

God ettermiddag! Drikker "China Green" herlig te (kjøpt på Starbucks i Dublin - av alle steder) fra min yndlingskopp (en grønn Tinkerbell kopp som jeg kjøpte i Disneyland.. mye glitter på og en passe sur Tink) og hører på The Andrews sisters på Wimp.

Det blir nok en, ikke veldig glamourøs, tur ut i ettermiddag (på ski:-), men jeg har kjøpt meg en skikkelig fin svart, "bibliotekar-kjole" med hjerter på som jeg skal bruke i morgen når jeg skal på kafe. Blir herlig!
God helg, alle sammen!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag.
Dagen startet litt for tidlig med en styrkeøkt, men det var godt da den var ferdig. Deretter ble rettssaken jeg skulle vitne i utsatt halvannen time, dermed ble det Kaffe Gram, gulrotkake (for å roe nervene...) og A-magasinet.

Har endelig kommet meg på jobb og lurer litt på hva jeg skal bruke denne frihelgen på. Mest sannsynlig blir det å komme i orden i leiligheten min. Joy:-D

Ha en flott helg alle sammen, og pass godt på lommebøker og telefoner.

Lene sa...

kjole på, føle meg fin, tidlig helg, planer om tulipankjøp på veien hjem og ingen planer hele helga, bare være, lese bøkene som har hopet seg opp, drikke te og ha beina på bordet. en nydelig avslutningshelg på januar tror jeg det blir :)

god helg til alle, og lykke til, Prøverørsfruen! Det er mange som krysser fingre for deg her nå :)

Livets trivialiteter sa...

God ettermiddag,
Jeg skal hjem og forberede familiefeiringen av 20-årsdagen til min sønn. Nye oppskrifter skal prøves ut (som jeg legger ut på min nystartede blogg). Jeg skal lage 3 retters middag. Har aldri prøvd noen av oppskriftene før - blir gøy...Ha en strålende helg!

Anonym sa...

Glamouren er på det jevne hva gjelder eksteriøret - men litt Ô d'Orangerie gir en vårlig følelse, og har ny skjortebluse. Joda! Fin siste time med elevene i dag, hvilket betyr at man ikke trenger å ta helg mens man grunner på hva som mon gikk galt. Intet energispill der, altså! I helgen skal jeg høre på spillende sønner i to ulike sammenhenger (og være superstolt!), bake bursdagskake til en av dem, og kose meg med familien. Det blir fint! God helg til Glamourbibliotekaren og hennes hyggelige leserskare! Hilsen Glamourlektoren

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag med litt sen rapportering fra frostkalde vakre Bodø i klarvær og nesten solnedgang. Dagen har vært superglamorøs; jeg har vært på ekspedisjon med ei venninne, og har hatt sort ny kåpe, nye sko med litt hæl, nye jeans, lilla v-hals genser og negler, hvit skjorte og røde lepper fra Chanel. Mens min venninne shoppet herifra til glade jul, nøyde jeg meg med å kjøpe en kjempefin ring!

Forrige ukes tulipaner holder fortsatt stand i litt frisert utgave og pryder spisebordet og kjøkkenet. Morgendagen skal stort sett tilbringes på sambandskurs med andre hjelpekorpsere, mens søndagen skal vies min kjære mor, som kommer på besøk. Dette blir ei knallhelg!

Stor klem til tigerstadens faste quiz-deltaker (skulle gjerne vært der!), og gode hilsener til vertinna og publiken forøvrig :)

fru winther sa...

Riktig god tur, Glamourbibliotekar! Og masse lykke til til Prøverørsfruen, jeg vet hva du går gjennom,og krysser fingre :)
I dag pleier jeg knirkete og vonde bråkete ledd med ullvanter, te og alt som godt er. I tillegg dufter jeg av Miller Harris' "Fleur Oriental", en finfin diva/trygghetsduft. I helga skal vi resirkulere, vaske skap, se Grammpri og lese tjukke bøker. Hvis holkeføret bedrer seg, blir det vel en lang tur ut i kulden også. Riktig god helg til alle!

Tea sa...

Her er det nye olabukser, rosa ulltrøye, rosa skorte/tunika og ull over der igjen, høyhelede skoletter og Lynggaardsmykker. Til og med lebestift er kjøpt inn etter inspirasjon herfra, dufter av cherry blossom ( krem) og føler meg fin ( selv etter dag på jobb). Dro tidlig fra jobb, hentet barna i barnehagen og nå er karbonader fra svigermor fortært og bolledeig til heving. Nå er det snart hjemmekino for guttene og lesing av glansede magasiner og kjærestearmkrok for meg som gjelder. Er forberedt til neste uke og skal derfor nyte hele helgen.

Gode tanker til alle som trenger det og alle andre også for den sagts skyld.

Anonym sa...

Ullkjole og fint skjerf er glamouren i dag. I kveld blir det italiensk aften med pizza og tiramisu :-)
Mange lykkønskninger til deg, Prøverørsfruen! Been there, done that :-)

emma sa...

Fredagen har hittil vært en hektisk og lang dag på jobb, men man får fokusere på at man har gjort mye spennende! Nå senker fredagsroen seg og jeg setter kursen hjemover mot hjemmelaget pizza, rødvin, film, tulipaner og frihelg.

Anonym sa...

Har tilbragt dagen hjemme på sofaen med feber. Dagens luksus som jeg alikevel har unnet meg, er noen sprut av min nye parfyme "Bak to Black. Aphrodisiac" fra Kilian. Endelig har jeg funnet "min" duft :)
Marianne

Glamoursjefen sa...

En glamourøs fredag snart over før jeg får somlet meg til å rapportere. Supertravelt på jobb i dag, men klarte likevel å lure inn noen stjålne øyeblikk med gode tekopper og litt pause.

Gleder meg til rolig helg med familien og har en rekke koselige aktiviteter planlagt for å fange barna mine i øyeblikket og ikke bare se at livet farer forbi uten at vi klarer å nyte det.

God helg allesammen!

NYC-student sa...

Her på andre siden av jorden (nesten!) er det fortsatt tidlig fredags ettermiddag. Dagen har til nå bestått av forhandlingskurs og lesesal (og de ser nokså like ute i hele verden).

Glamourfaktoren reddes av kjole, kasjmircardigan og høye hæler. Etter at dagens leseøkt er over blir det sushi, bok og klassisk musikk - fin glamourfaktor over det. Ha en riktig fin helg!

Ina sa...

Sushi før japansk film på Cinemateket, nå skal jeg hjem til den snille mannen min som har vasket leiligheten. Morgendagen er det niåringen som har fått planlegge, og siden han er stor fan av Melodi Grand Prix blir det paljetter, kanapeer og grønne paraplydrinker!

Dagen startet glamorøst, med epost om at jeg vant budrunden og dermed snart kan gå på postkontoret og hente et lekkert vinrødt skjørt fra Miu Miu (gjenbruk gjør det mulig!)

Ønsker alle en herlig helg!

Marta sa...

Endeleg!
Godt med fri frå skule, og tid til å slappa av og gjera det eg har lyst til (om ein overser eventuelt/naudsynt arbeid med litterær særoppgåva...) Dagen i dag har vore flott, på tross av at eg haldt på å flyga vekk på veg til bussen, ettersom vinden var i godlage. Litt forsinka julete og mamma-bakte rundstykker vart ferdagskosen for min del.

Håpar alle får ei fin helg!

Kaisa sa...

God glamorøs fredagskveld!
Her er dagens glamorøse innslag en fin kjole over fornuftig ull.
Planen for helgen er å kjøpe vinterdresser til min kjære og meg, så vi kan ta med lillegutt og leke litt i snøen. :)

Pusepilde sa...

Etter en særdeles uglamorøs uke var det godt å kunne heve standarden et par hakk opp mot nøytral med i det minste å få på litt million lash mascara på en helt vanlig fredag. En stor og glitrende smykkesten i halsgropa og et par kopper Kusmi koffeinfri earl grey. For så å stuntvaske barnehage og få sinnsykt skitne sokker :P

eli sa...

Ingen spesiell parfyme eller lebestift,- men ull fra topp til tå, som en helst ikke forbinder med glamour, men som gir et velvære over all forstand i kaldvinden! Men: Så dukker glamouren opp: En kullfarget skinnende svarttrost på fuglebrettet! Og med et nebb så solgult og lysende,-en vakker påminnelse om en vår i sikte! God helg!

m sa...

nye, deilige, grå cordfløyelsbukser, nattblå skjorte med små, hvite stjerner, litt krøll i håret og planlegging av ekspedisjon til Roma med kolleger. Ah!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle fine rapporter! :)

Populære innlegg