mandag, februar 20, 2012

Fin liten presang!

En liten presang fra en av mine søstre - et sett med hårnåler, ubrukte og med brettet intakt! Jeg vet ikke hvor gamle de er. De er mindre enn dagens standardstørrelse, så de kan absolutt komme godt med! (Visstnok funnet i en bruktbutikk i Haga, Göteborg)5 kommentarer:

Ine sa...

Har sett at en del butikker har begynt å føre hårnåler som er litt mindre en standardstørrelsen, smarte greier. Ekstra fint med noen gamle på et fint brett, da. Ha en fortsatt fin mandag!

Løvemunn sa...

Veldig fint brett! Men hvorfor er det noe som kan tolkes som en stilisert flamme rundt hårnålene i øvre høyre hjørne? Og er det ikke slik at nålene ble kalt bobby pins fordi de skulle holde 1920-tallets raffe bobstil på plass?

Hermia Says sa...

Tror minsann jag såg dem när jag var där för några veckor sedan. En bruktbutik i ett hörn, där de har allt man kan önska och lite till... Hoppas du får bra användning för dem!

(den nya ordverifieringen får åtminstone mig att tro att jag faktiskt är en robot.)

Stine Arkeologine sa...

Så fine! Arkeologen og antikvaren i meg sier at de nesten er for fine til å brukes, men den glamorøse stemmen sier JA, putt dem i håret! :-)

U9 sa...

Kjært barn har mange navn. Jeg er oppvokst med at disse het Shingelnåler etter shingelfrisyren fra 20- 30-tallet. Mine døtre bruker sånne og kaller dem "lus". De klarer å snike seg gjennom vaskemaskintrommelen og havner i lofilteret hvor de ligger og ruster. Så tøm lommene før dere vasker, jenter:-)

Populære innlegg