fredag, februar 17, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Endelig helg igjen! Her på glamourkontoret går det i Beethoven i dag, arbeidsdagen er godt i gang og det betyr bittelitt tidligere helg. Glamoureffekter er grønt yndlingsskjerf og min nye fine Frédéric Malle Bigarade Concentrée (overraskelsespresang fra min elskede tidligere i uka), samt bryllupsgavesmykker.

Jeg lånte et lass med bøker på biblioteket i går, så jeg har tenkt å vie helga til lesing - innimellom de to konsertene og kinofilmen(e) jeg har planlagt. Det blir fint!

Ha en god dag alle sammen, og bidra med deres glamorøse fredager er dere snille!

43 kommentarer:

Anonym sa...

Nyter en stille morgen på kontoret med en kopp kaffe og avisa. På meg har jeg en varm og god genser og dufter av D&G The One. Ypperlig på en kald vintredag som denne. God fredag til dere alle, ønskes fra Stine.

Mynte sa...

Dagens glamour er nyvasket hår, fyr i peisen og vårgrønn cardigan.
Ellers er det deilig å ha to tykke, uleste aviser på bordet foran seg!
God fredag!

trine sa...

En litt roligere morgen enn vanlig, skal på kurs i dag som begynner litt seinere. Har på den nye favorittblusen med små hjerter, parfymen er Daisy av Marc Jacobs og har nyfønet hår. Det rekker jeg ikke alltid...
Helgen skal brukes til middag med familien og kakebaking med venninner. Det blir en fin helg.

God helg, alle sammen!

Lovise sa...

Stille morgenstund mens syk sønn ser på Istid. Dagens glamor, midt i sykepleien, er friskt røde negler og forventninger om ei deilig fastelavnshelg. Det blir boller!!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Igjen, beklager fraværet forrige uke. Skyldtes hyggelig familiebesøk i hovedstaden og dertil aktiviteter.

I dag er derimot alt som vanlig. Bortsett fra at jeg valgte å lese avisa ved frokosten, gå lengre tur med hunden i dagslyset som kom og derfor først nå har kommet meg på jobb.

Nydusjet, relativt nyfrisert. Føler meg fresh og fin.

Planen for helga er åpen, men skal inneholde mye kos, skitur og en middag hos kjærestens foreldre.

Og om ikke lenge skal jeg kjøpe en kaffe latte og verdens beste kantine-kanelbolle! Ah, fredag!

God helg alle sammen!

Johanne sa...

Gleder meg over vakkert vinterlandskap utenfor kontorvinduet på min nye jobb.

Begynner å finne rytmen med nye kollegaer, datasystemer og rutiner, så tar helg med god følelse i magen.

Vennegjengen har endelig bestemt seg for at vi skal ta oss en bytur igjen, så blir Bylarm for alle pengene. Hyggelig!

Marianne sa...

Å, fredag! Bluse med hvite blomster. Flette i håret. Lese om barokk arkitektur og kunst og glede meg til romatur med gode kolleger om noen uker. Røde lepper. Undervisningsfri.

Monica sa...

God morgen! Silketopp, midnattsblå angoracardigan og en liten splæsj Pradra Ambre sørger for glamouren i dag. I helgen skal vi ha prinsessebursdagsfest. Det blir lite rosa, men ganske stilrent og glamorøst:-)
God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra et snedekt og vinterlig Bodø, hvor skyene tyder på at det kan komme mer av samme sort.

For meg er dagens glamour å være smertefri, etter å ha fjerna ei visdomstann med FIRE røtter i går! Den ytre glamouren er begrenset til lypsyl og nyvasket hår, samt blå negler fra Essie - nå har Vita begynt å selge Essie, og jeg er himmelen over hvor lett tilgjengelig det har blitt :)

Resten av meg er praktisk og fornuftig uglamorøs, ullundertøy - og snart turbukse, dunjakke og stor ryggsekk. Helga skal nemlig tilbringes rett over svenskegrensen sammen med store deler av trekkhundklubben! Noen skal kjøre slede, jeg og noen til skal snørekjøre og kose oss. Isfiske og skrøner blir det også garantert en hel del av. Den firbeinte skjønner at noe er på gang og følger godt med...

Klem til Alt Godt, og varme gode helgehilsener til både vertinna og gjestene forøvrig!

Sørlandspige sa...

Deilig med fredag!
Inne er det helgeklart med lys linduk og gule tulipaner. Ute er det fem pluss, sol og klar himmel,og det er bare 10 cm snø igjen. Dagen skal bli fin ifølge fagfolkene, så jeg vil sørge for å få noen lufteturer ut. Jeg har kledt meg i varmgul, fin ulljakke m rustrøde kanter og rustrød topp, og har solbrillene klar i veska!
God vinter-vårdag til dere alle!

Britt Åse sa...

God morgen fra hjemmekontor badet i sol!
Her er antrekket foreløpig uglamorøs morgenkåpe - siden dagens første oppgave er å kaste seg over faglitteratur. Siden blir det å gjøre seg klar for verdens blikk, og dra på interessant foredrag.
Helga blir trening, konsert, korseminar og avslapning. Ellers er jeg knallfornøyd med at jeg har takket av i et ofte morsomt og til tider slitsomt frivillig verv som jeg har holdt på med i noen år. Hurra!
God helg, alle sammen!

Fine Friminutt sa...

En uvanlig hektisk morgen er over og jeg nyter min andre kopp kaffe i dag (den første rakk jeg ikke nyte). Når jeg kikker nedover ser jeg at jeg nok ikke tenkte så mye på hva jeg tok på meg tidlig tidlig i dag morges, men jeg føler meg ok - så da får det gå! Fredagen blir rolig, gullrekka og mye søvn som skal tas igjen. Morgendagen skal vies til kafebesøk og kanskje litt shopping. Og så har jeg invitert gode venninner på middag i morgen. Det gleder jeg meg til:-) Ha en strålende fredag!

Line sa...

Det er en stille morgen på skolebiblioteket. Jeg holder på med rolig komtorarbeid. I anledning dagen har jeg sort, nålestripet skjørt og rød topp. Kvelden skal brukes på bedehuset til å forberede sondagens Boliviafest. Barneklubben har laget masse ting som skal loddes ut og selges på søndag, og når vi bruker kvelden i dag til å ordne klart så blir morgendagen fri. jeg har et håp om at det ikke blir voldsomt seint. Har lyst til en prat på skype:-) Uamnsett ser jeg fram til noe jeg er sikker på blir ei fin helg.
God helg til glamourbibliotekaren, kos deg med bokstabelen din:-) Og god helg til alle dere andre også

Anaruh sa...

English Breakfast fra Twinings i koppen, hvit strikkekjole med sløyfebelte og oppsatt hår her.

Helgens foreløpige planer er å spise fastelavnsboller sammen med barn og andre foreldre i barnehagen, løpe en tur (gitt at forkjølelsen løsner) og se Flashdance sammen med mannen min i kveld. Kan nesten ikke tro at jeg aldri før har fått sett den filmen?

S sa...

Nyter dagslys, nye gardiner på kontoret, nyvasket hår, relativt stressfri morgen, gode kolleger, kaffe, spennende oppgaver og den gode følelsen i kroppen etter yoga i går kveld. Har i tillegg på parfymen Imagine på, og fredagsfølelsen er absolutt på plass.

Helga er uten avtaler, men har en plan om bytur med min eldste datter. Må orientere oss i forhold til møbler o.l., da rommet hennes snart skal pusses opp.

Ha en god helg!

barnebibliotekaren sa...

Jeg har fri i dag, og føler på glamouren ved å ha god tid til avis og A-magasin med god kaffe til.
Nok en tøff uke nærmer seg slutten, og jeg ser fram til en forhåpentligvis rolig og avslappende helg med kjæresten og alle ungene våre. Jentene har vinterferie neste uke, og gleder seg umåtelig til det. Litt bollebaking må vi vel også regne med at det blir.
Siden jeg har fri i dag er antrekket avslappet foreløpig, men er klar for en tur i dusjen og god tid til egenpleie, uten utålmodige tenåringer som banker på badedøren :-) Jeg har en kasjmircardigan liggende klar, og nyvaskede jeans. Duften i dag tror jeg blir Hugo Boss Deep Red.
God helg til alle, glamourbibliotekaren især!

Maje sa...

Har såvidt begynt på dagens første kaffekopp (men har selvfølgelig allerede kommet igjennom et par kopper grønn te:-)) mens jeg ser på den flotte soloppgaven over Mjøsa. Aaah.. bliss!
Ikke veldig glamourøs i dag, men har da 1881 parfymen på og yndlingstoppen min, en knallblå topp jeg kjøpte i Paris for mange år siden.

Resten av helgen blir det bursdagsfeiring for veslesnuppa, og det eneste hun ønsker seg er en prinsessekake, så det blir baking i kveld.. ("Mor? Når jeg blir stor vil jeg blir bibliotekar, men akkurat nå er jeg prinsesse." Så da så..)

Ha en flott helg alle sammen!

Glamourstudenten sa...

Lagde omelett med bacon og sopp som skal spises til lunsj, nam. Ellers ble morgenen rolig, drikker kaffe på skolen og leser fagartikler.
God helg til alle!

Elisabeth sa...

Dagens glamour er lat morgen i kjærestens leilighet og tøfle rundt i tøfler med aplikerte røde hjerter på.
Siden det er både grått og kaldt her jeg befinner meg har jeg på sommerens yndlingslukt, eau de paradis fra Bioterm. SÅ kan man drømme seg frem mot sommeren igjen..

Johanne sa...

God formiddag! Tegner til å bli en riktig så fjong fredag. Koselig og knirkefri morgen med barna, nå en kopp kaffe mens jeg leser fredagsrapporter her.

Iført sorte favorittjeans fra Levis (Curve id sitter som et skudd, selv på en post baby-kropp) og myk cardigan er jeg brukbart velkledd. Lillen sover, og snart får vi barselgruppe på besøk.

Helgen skal brukes til avslapning, lek og familiekos, gleder oss særlig til danseforestillingen Readymade baby på Dansens Hus, dans for småttiser: http://www.dansenshus.com/forestillinger/readymade-baby-2/

Og nå titter solen frem. Glad fredag til alle :)

Isolde sa...

Pen jeans, mørkeblå cardigan i ull og funky skjerf, perler i ørene og en frisk lipgloss utgjør dagens glamour.
Siden mesteparten av uken har gått med til å pleie syk liten jente må helgen brukes til å jobbe. Ikke så veldig glamorøst. Særlig ikke når jeg knapt har sovet denne uken heller på grunn av den syke 1-åringen og absolutt hadde trengt en helg på sofaen.

Men det går mot lysere tider, og DET er glamorøst, det! I pur glede over dagslyset og i lengsel etter å kaste boblejakka og vinterstøvelettene kjøpte jeg helt spontant et moteblad i dag tidlig - fordi det lovet å fortelle meg alt om vårmoten. Kanskje jeg får tid til å bla litt i det og drømme litt om vår og sommer innimellom slagene.

Ønsker alle en fabelaktig helg.
Glambib: Kos deg med bøkene, konsertene og kinobesøkene. Du må ha et godt liv! Hadde det ikke vært for at du sprer glede og inspirasjon gjennom bloggen din hadde jeg antakelig vært ganske så misunnelig...

koristen sa...

Veldig, veldig rart hår er overvunnet, og fredagen kan begynne. Antrekk er fin tunika over svarte bukser, Chanel bak ørene og litt gull. Arbeidsdagen inneholder lesing, skriving og komponering av en liten utstilling med hobby/håndarbeidsbøker. Jeg anbefaler alle hjemmesyere å ta en titt på "Sy selv med Liberty-stoffer" som akkurat har kommet ut. Den får det til å krible til og med hos meg som ikke kan sy :-)

Helgen byr på bursdagsfeiring for venninne i kveld, innkjøp av oppbevaringsmøbler på Ikea imorgen og maling av vegg der nevnte møbler skal plasseres søndag. Dessuten håper jeg på tulipaner, lesing og turgåing. Og mellom jobb og party blir visst det en tur innom Vita - takk, Elisabeth :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Fagbibliotekaren sa...

Etter to runder med forkjøelse føles det veldig urettferdig å våkne med tett nese, tungt hode og vond kropp i dag. Heldigvis er formen litt bedre nå, men ikke helt på topp. Men jeg nekter å overgi meg. Helgen består nemlig av tur ut av byen for å besøk fine folk. Det går rykter om masse god mat, bollebaking og rødt i glasset. Gleder meg veldig! Jeg har bok og sjokolade i veska til togturen, og hvis kjæresten er heldig skal han få litt sjokolade av meg.

Riktig god helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Levende lys på bordet, nytrukket sitrus-te i koppen, fyr i ovnen og nrk på radioen. Straks tid for å kaste seg over dagens arbeidsoppgaver, etter en noe treg hjemmekontormorgen.

Planer for helgen: Absolutt ingen, og det er min glamoureffekt i dag!

En riktig fin helg ønskes alle :)

Synne sa...

Lys og mild fredagsmorgen, det er herlig! Jeg glemte alle smykker i dag - ALLE smykker - så jeg føler meg litt naken og utilpass ettersom jeg alltid bruker i hvert fall ringer og øredobber. Fine fredagsplaner veier opp, for jeg skal på konsert sammen med kjæresten min når mørket faller, og ellers i helga skal jeg blant annet levere lørdagspost, gå på kino og spise søndagsmiddag. Nå skal jeg ta på litt leppestift til ære for dagen! God helg til alle!

Trude sa...

Deilige fredag - nesten kvitt forkjølelsen som har herjet kroppen og rotfyllinga som jeg grudde meg til er overstått - godt godt! Dermed blir helgas glamour å kunne glede meg over å spise god mat (både kunne tygge ordentlig samt kjenne hva det smaker). Vi er invitert på thailandsk mat i morgen til noen som vi ikke kjenner så godt enda - utlendinger i utlandet finner ofte hverandre :) Kanskje jeg får ånden over meg til å bake boller også og kjøpe inn noen friske vårblomster :)

God helg til alle!

namnam sa...

Ute laver snøen ned igjen, noe som ikke bidrar til økt glamour i min verden. Men inne er det fredag, myntete i koppen og hyggelig besøk av en tidligere kollega. I tillegg nyklippet hår, myk kjole og utsikter til lørdags-spa og lunsj med de fineste venninnene i morgen, så alt i alt en dag godt over på plussiden.

God helg til alle dere glamorøse!

Maren sa...

Fredag igjen, ukene går så fort! Min fredag går med til å være sjuk, enda en runde med forkjølelse og denne gangen er det feber og vondt i hele kroppen også som har slengt seg med på laget til tett nese og halsvondt. Allikevel er jeg ved godt mot, jeg skal bruke helga til å forhåpentligvis bli helt frisk, slik at uka som kommer blir bra. Jeg leser Om å skrive av Hans Olav Brenner og drikker te, og jeg vil fremdeles fokusere på de små gledene som at jeg kan se mange episoder Gilmore Girls med veldig god samvittighet. Riktig god helg!

Anonym sa...

Grå bukser, sort på toppen, elefant i jade rundt halsen og håndleddet. Kiwitilbud som fredagsmat med prosecco (det løfter en hver anledning), gullrekka, aviser/bøker og alt for seint til sengs...... .mette

Guro sa...

Når man bor på sør-vestlandet og det er februar finnes det ikke noe mer glamorøst enn å kunne kikke ut, se at det er sol og ta en liten tur ut i solen :)

Den glamouren som ikke har noe med været å gjøre ivaretas i dag av en cardigan med sølvtråder i, og høye røde heler !

Helgen skal brukes til å pusse opp et oppholdsrom, og skru sammen et skrivebord, samt få byttet ut dundyne med en litt mer plussgradervennlig en. Ingen store planer med andre ord.

God helg til alle sammen, både lesere av bloggen og innehaveren :-)

Flagre sa...

Sol gjennom vinduet, kaffi i koppen og et sovende barn utenfor vinduet. Denne nydelige vårdagen er glamour så det rekker.
I helgen består av pizza-og-film-fredag, fotballcup-lørdag og fastelavenskarneval-søndag.
Deilig med en stille formiddag før det braker løs.

God helg alle sammen

Anonym sa...

Øyreverk er ikkje særleg glamorøst, men sovande pus på fanget gjer det litt bedre.. God helg til alle!

Marta sa...

Snodig å tenka at "no er det helg", med tanke på at eg ikkje har hatt vanleg skule på ei veke. Skuletur til Roma var ikkje feil! Fantastisk oppleving, men no kjenner eg det skal bli godt med eit par avslappa dagar.

Lesing og kinotur høyrtes ut som ein god plan, eg trur eg hermar litt etter den. I tillegg til utpakking av kofferten, naturlegvis...

God helg! (og vinterferie, til dei andre som har det no)

Tea sa...

Vinterferie, hvor glamorøst er vel ikke det:)

Ina sa...

Om et pat timer tar dagen en deilig vending: Oljefond, kilmaforlik, utdanningspolitikk og forslag om boklov blir erstattet med gode venninner, deilig mat&drikke og en gammel venninnes by:larmdebut! Jeg gleder meg!

Øvrige planer er: ski,ski og mer ski... og boller på søndag!

Smalt skjørt med høyt liv, bluse med chiffonsløyfe og briller med tortoiseinnfatning utgjør en 60-talls-sekretær-slash-bibliotekar-look jeg trives godt i. Matcher Stine (og sikkert mange andre)med D&G The One.

God helg, alle sammen!

Villanelle sa...

Nyter ei stille stund etter arbeidsdag og treningsøkt på veg heim. Framleis ventar eit berg av rettebøker men i kveld får eg storbesøk og eg gler meg!! Sola skin og varmer utanfor vindauget og snart skal eg setje meg med ein kopp kaffi og nyte stunda i solveggen. DET er kvardagsglamouren sin!

Frøken Desibel sa...

Endelig helg! Den har jeg sett fram til noen uker nå. Har vært mye aktivitet i det siste med NM forrige helg (som ikke gikk så veldig bra), så nå skal det bli utrolig deilig med en frihelg.

Har tilbragt dagen på byggeplass, alltid festlig å gå i skjørt der:-D Er nå tilbake på kontoret for siste innspurt. Glamourfaktoren vil gradvis øke med lønningspils, trening, sauna, pizza, A-magasinet, besøke bestemor, tulipaner, Paulaner, fastelavnsboller, søster på besøk, filmer, søvn og neglelakk.

Håper alle får en fantastisk helg!

Løvemunn sa...

Å glede seg til en kommer til jobben og kan bytte fra klumpete vintersko til ganske nye støvletter, det er fint, det.
Terre d'Hermes i nakken - på meg dufter den som om jeg har en fin, koselig mann kledd i ullgenser hengende rundt halsen.

God helg!

Silje sa...

Hoi! Kom hjem fra en fredag som har gått i ett nå. Straks ut for en liten tur i sola, og etterpå treffe noen kjenninger, før jeg resten av helga skal nyte litt alenetid ettersom mannen er borte. Han skal være borte et par uker, så gleden over alenetid går nok over etterhvert...

Skal virkelig prøve å få gjort en hel del både i helga og til uka - det er glamorøst å være travel, kanskje? Det er jo litt fint å tenke på at man trengs i allefall i noen grad og har noe å bidra med i flere sammenhenger!

Forøvrig er dagens antrekk marineblåkjole, turkis cardigan og rosa blomst! Jammen hjalp det med en fargerik blomst!

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Fin Fredag!
Stille og rolig dag på jobb i dag med fine kollegaer, fekk tid til lunch på kafe og!herlig!Glamouren har blitt ivaretatt med nyfrisert hår, nyinnkjøpt mjuk fin kjole og versace i nakken..helga skal tilbringes heime hos ho mor, og forhåpentligvis innehalde mykje tur og kvalitetstid med familien..og sjølvsagt bollebakings til søndagen..åååh..eg simpelthen eelske helg:)God helg til Glamour bibliotekaren og alle dei fine damene herinne!Go klem, Anita

berlinløvinnen sa...

Innleder fine vinterdager i dag, med scrabble, ost og vin med damene. Senere i helga hvitt landskap og av med klokka, og uforpliktende samvær med flere generasjoner. God uke til alle!

Anonym sa...

Vinterferie!
En hel uke fri til alle ting jeg kan få lyst til å gjøre!
Det er glamour, det!

God helg, alle sammen!

fru winther sa...

På denne utrolig snøtunge trønderdagen dufter jeg av Frederic Malles "Une Fleur de Cassie" ,har drukket store mengder kaffe,og har hentet min nye kjole i resirkulerte materialer.Nå har jeg ny kjole sydd av gammel gardin, hurra! I morgen er det bursdagskalas, og søndag skal jeg rett og slett grave med ned i sofaen med en god bok og bare koooose meg. Riktig god helg alle sammen!

Populære innlegg