lørdag, februar 18, 2012

Te: Clipper Earl Grey


Clippers emballasje er noen av de fineste når det gjelder te i de lavere prisklassene. Papp og papir, enkle tegninger og delikate farger gjør eskene appetittlige nok til at det blir vanskelig å velge. Dessuten er teen økologisk og fairtrade. Jeg har gått for de "trygge" i første omgang; det vil si Earl Grey, solbær og hvit vaniljete. 

Earl Grey-varianten deres er ganske langt fra Twinings sin. Den minner mer om f.eks. Lipton sin Earl Grey, den med svart papir. Den er helt ok, men ikke den beste jeg har smakt av Earl Grey. 

Koppen er kjøpt i New York for mange år siden, på Guggenheims museumsbutikk - derav fasongen!


7 kommentarer:

Synne sa...

Flott kopp, jeg husker jeg så på sånne da jeg var hos Guggenheim i juli!

Silje sa...

Du later til å ha så mange kule kopper! Er det kanskje muligheter for et bilde av skapet ditt med alle de forskjellige koppene? :-)

Lise B sa...

Jeg kjøpte en nydelig Clipper te i sommer, i Bologna av alle steder; hvit te med bringebær. Jeg skulle gjerne visst hvor jeg kunne ha fått tak i den igjen

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Ja, det er så kult at de har dem fremdeles! Dog er de litt endret i designet nå. Hanken er annerledes.

Silje: Koppene mine står litt her og der, så det tror jeg bare ville bli kaotisk! Men om du tar en titt på på te-kategorien og second-hand-kategorien vil du nok se en del av dem i allefall. Og flere kommer!

Lise B: Sjekk litt rundt i helsekostbutikkene!

MissLucy sa...

liker også designet til Clipper! De har også en chai-blanding som er veldig god. Nå liker jeg Kusmi sin chai enda bedre, men den til clipper er veldig god den og, og prisen er jo litt mer behagelig.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, overraskende billig egentlig.

Anonym sa...

Jeg synes også chai-varianten til Clipper er god! Den beste kannen å brygge om man er småsyk eller kald.

Populære innlegg