torsdag, mars 29, 2012

Hudpleietips


Denne oljen bruker jeg istedet for nattkrem for tiden, og huden blir kjempemyk!. Man kan blande den med nattkrem også, og den skal være bra både for tørr og fet hud - og noen bruker den i håret. Tørre neglebånd har godt av den, forøvrig. Jeg liker slike allroundere. Jeg kjøper min av det økologiske merket Acure hos iHerb, men så snart de får den inn blir den revet vekk, så det lønner seg å sette seg på mailingliste så man får beskjed når de får den inn. $12 er ikke allverdens, og den er drøy. ($5 i avslag på bestillingen til nye kunder ved bruk av min iHerb-kode HUZ242)
En interessant faktor ved denne oljen er duften: Den lukter rett og slett fjøs. Hver gang jeg påfører den, får jeg assosiasjoner til barndom og besøk hjemme hos venner som bodde på gård. Et festlig innslag i et ellers så velduftende badeskap! Haha.


Med så stekende sol som vi har hatt her på Østlandet i det siste, er det viktig å huske solbeskyttelse. Huden er jo ikke vant til sola i det hele tatt nå. Dilemmaet har gjerne ligget i at man vil bli minst mulig solskadet, og samtidig bruke kremer som er minst mulig skadelig for kroppen - men kanskje ikke ende opp med denne tykke hvite hinnen utenpå huden som mange solkremer etterlater seg. Jeg falt for Supergoop sine solkremer i fjor sommer, de er parabenfrie og ikke testet på dyr, og jeg ble ikke solbrent. Det lette serumet med faktor 30 kan man bruke i tillegg til vanlig dagkrem. Her i Norge er det Parfumerie i Vibesgate som fører dette merket, for øvrig en kjempefin butikk med mange deilige og økologiske produkter og parfymer. Må dit igjen snart. 

Ellers har jeg sett at Biotherms superpopulære bodylotion nå kommer i parabenfri versjon. Hva den ellers inneholder av ingredienser er jeg ikke sikker på, det kan jo være mye skummelt fremdeles, men det er jo et bra tegn at de lar seg påvirke av mer og mer bevisste forbrukere.

Det var dagens hudpleietips fra eders Glamourbibliotekar!


1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for supre tips, jeg er alltid ute etter råd om miljø- og hudvennlig pleie.

Populære innlegg