mandag, mars 26, 2012

Hvitveis


Det er nesten så jeg ikke tror mine egne øyne. Det er ennå bare mars. 

9 kommentarer:

marianne sa...

ojojoj! På tide med en tur i skogen, skjønner jeg.

Fine Friminutt sa...

Oi! Så heldig du er. Jeg har sett blåveis i et par uker nå, men hvitveisen er ikke kommet på de vanlige stedene enda. Og jeg kikket i går. Men da er de jo sikkert like om hjørnet. Fantastisk!

Marianne sa...

Enig! På fredag fant jeg noen nyinflyttede i hagen til mor og far, til stor jubel! Hurra for vår : )

Synne sa...

Nydelig bilde! Jeg vet at det sikkert er unaturlig - noen ganger ligger jo snøen fortsatt på søttende mai! - og at det sannsynligvis har med den globale oppvarmingen å gjøre, men jeg kan ikke annet enn glede meg over de tidlige vårtegnene likevel!

HildeSofie sa...

Så fine! Her jeg er på min lille førpåskeferie på Sørlandet, nyter jeg våren i fulle drag - i dag var jeg ute og gikk en lang tur i stekende sol, og det var blåveis og hvitveis overalt. Nydelig! Og om et par uker er det forhåpentligvis Innlandets tur også - jeg får oppleve våren to ganger, det er jammen fint :)

Regnboge sa...

Nydeleg! Eg gler meg til dei sprett ut her.

Anita sa...

Det er så herlig med vår! Og i dag, da jeg stod ute på trappa etter å ha sendt ungene på skolen, da luktet det vår til og med. Og fuglene kvitret som gale! Nydelig!

Mariaflyflyfly sa...

Puuh! SÅ vakkert! :)

Blomsterpiken sa...

Jøss! Her i trøndelag er det forsåvidt også vår, bare ikke på den blomstrende måten. Regn og atter regn. Men når jeg bare løfter litt på lua, dytter paraplyen vekk fra øya, så ser jeg jo spede hestehov stå der som bittesmå, knallgule knyttnever, straks klare til å strekke seg opp og fram og hente solen ned :-)

Populære innlegg