mandag, mars 12, 2012

James in my heartDenne årstiden minner meg ekstra mye om James Taylor. Jeg hørte på platene hans dag og natt våren i andregym, når snøen smeltet og sola skinte og det var ettermiddag og jeg satt på bussen hjem og stirret ut gjennom støvete vinduer og tenkte på alt og ingenting. Akkurat samme følelse har jeg nå for tiden. James treffer meg midt i hjertet, nå som da. 


Han er den hyppigste bidragsyteren på Radio Glamourbibliotekar, og i dag fyller han år. Om noen få uker står han på scenen på Folketeatret; hvilket blir min tredje JT-konsert på fire år. Og jeg sitter på fremste rad.  
Et par plateomtaler: 
J.T. 
In the Pocket 


Et par konsertomtaler: 
Tivoli 2009 
Konserthuset 2008

4 kommentarer:

Ine sa...

Jeg har blitt så glad i James Taylor, mye på grunn av deg :) Og pappaen min, som også er stor fan. Jeg hadde ikke fått med meg at han skal spille i Oslo i vår, mon tro om det er billetter igjen? I så fall må jeg få med meg kjæresten og pappaen på konsert!

Glamourbibliotekaren sa...

Så hyggelig at jeg har spredd James-glede! :) Du får sjekke svartebørs eller Finn.no, for det har vært utsolgt på Billettservice ganske lenge. Jeg kjøpte mine billetter fra James' nettside i november, før de ble sluppet her.

Hilde30 sa...

Idag hørte jeg på hele den siste Radio Glamourbibliotekar-lista di mens jeg satt på lesesalen og jobbet med studiene. Helt supert ;) you made my music-day!

Glamourbibliotekaren sa...

Så moro! :) Alltid glad for å misjonere musikk!

Populære innlegg