mandag, mars 19, 2012

Te: Twinings Earl Grey

Jeg drikker klassikeren på kontoret i dag: Twinings store slager, Earl Grey. Frokostteen fra min barndom. Den jeg aldri går lei av.  Den jeg alltid har hjemme i løs vekt. Den jeg alltid har en diger eske av på jobb. Den beste Earl Grey-teen. Ingen bismak av selleri her! En vinner, helt klart.

Kruset er en presang fra min kusine.

10 kommentarer:

Trude sa...

Love the tea - love the cup :)

Synne sa...

Det er fint å ha sånne teer man alltid kan falle tilbake på! Jeg er ikke glad i hverken svart te eller bergamot, så denne passer ikke meg, men jeg har selvfølgelig mine egne favoritter for hånden. God, solfylt mandag til deg!

ANNEPÅLANDET sa...

En gammel sliter, rett og slett. Og enda bedre: Lady Grey.
Herlig kopp! Bringer frem ungdomsminner for meg...
Ha en fin dag i vårsola!

Alt godt sa...

Eg har faktisk bytta frå Twinings, som eg har drukke heilt frå barndommen, til Lipton Earl Grey. Den har litt meir bergamott inbiller meg, og ein litt rundare smak. Og så er det ingenting som er betre enn Grand Earl Grey frå Mariage Frères i Paris...

Tove Marie sa...

Jeg forstår ikke hvorfor Earl Grey skal være så godt? Jeg elsker Gul Lipton, og drikker det daglig! Synes den er uendelig mye bedre. Jeg er ingen superfan av grønn te, men synes Green Tea fra Lipton, i trekantposer smaker overlegent. Te er supert!

Leila sa...

Twinings Earl Grey - ingen over, ingen ved siden <3

Jeg har det samme forholdet til denne som deg, og samme hvor mange supre teer jeg prøver fra Palais des thes, Harney & Sons eller what not så blir jeg aldri lei denne:-)

Glamoursjefen sa...

Kan ikke være mer enig! Har alltid denne teen. En annen favoritt er "kona" - Lady Grey.

Forøvrig enig med Alt godt som henviser til en annen favoritt fra Mariage Freres i Paris.

Jonas Lie sa...

:-)

Janne sa...

Om man liker te: Tea House Goija og Kama Tea

Anonym sa...

Eg har også alltid drukke Twinings Earl Grey, mange koppar for dagen. Men så oppdaga mannan at coop sin extra-serie med Earl Grey berre kostar fire kroner pakka. Han kunne ikkje la vere å kjøpe og ba skeptiske meg om å smake. Vi hadde fleire deltakarar med på blindtest, og coop sin te vann - også hos meg!! Fyldig og god smak. Nydeleg med mjølk og sukker, the English way. Så no sparar eg pengar og nyyyt samstundes :-)

Populære innlegg