torsdag, april 12, 2012

Finn stilen: April

(Vi kjører en reprise - en Glamourbibliotekarklassiker til glede for nye lesere)

I april kan man noen ganger vrenge av seg jakka og kjenne sola varme der man sitter og myser. Her er et eksemplar av de mykeste trøyene jeg noensinne har eid - fra Uniqlo i SoHo. Der kan man virkelig hamstre basisplagg. Tre langermede og to vanlige t-skjorter ble med meg hjem, deriblant den hvite på bildet her. Chinosene er også fra Uniqlo. I New York var det chinos overalt. Messengerbagen er fra Fossil, skoene er retro-Adidas (med røde striper denne gang), takeout-tekoppen er fra Crate&Barrel, parfymen er fine Etat Libre d`Orange Like This, hatten er ekte Stetson og aviatorene er fra Ray Ban. Sykkelsmykket husker jeg ikke opphavet til! Også en Hemingway, da

6 kommentarer:

Kristin sa...

Ah, Uniqlo, for en butikk!
Stilig at du nevner den i bloggen din:)
Anbefaler den stadig til reisende, er verdt turen alene til feks London eller Paris. Sist jeg var innom kjøpte jeg hele vårgarderoben min ettersom jeg vet at jeg alltid føler meg velkledd i klærne derfra. Mine all time favorittplagg er nesten like fine etter ti år. Selv om det er en japansk kjede sitter klærne som støpt på en nordisk kropp. Digger at jeg kan få kjøpt alt jeg trenger til garderoben på ett sted sånn at jeg heller kan sitte på fortauscafe og se på andre resten av dagen!

Synne sa...

En avslappet og upretensiøs aprilstil, med fine detaljer! Sykkelsmykket er min favoritt!

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: T-skjortene og de langermede trøyene er noe av det mykeste jeg noensinne har kjent av typen. Veldig glad i kasjmir-cardiganen jeg kjøpte der også. Mannen min hamstra alt mulig.

Synne: Ja, sykkelsmykke ønsker jeg meg!

Ine sa...

Denne fine april-stilen tåler absolutt en reprise! Jeg må prioritere nøye hvilke få anskaffelser til garderoben jeg skal gjøre i vår, tror det blir en fin jakke og en jeans. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Samme her, eller i allefall en jakke. Dessverre er det et berg av regninger som må prioriteres først :)

Anonym sa...

Takk for NY tips! :)
Hilsen Kristin!

Populære innlegg