fredag, april 06, 2012

Glamorøs fredagGod formiddag!


Jeg husket plutselig at det er fredag i dag! Men det er ikke mye å rapportere; ingen planer for dagen annet enn å lese og å høre klassiske hørespill på NRK Gull. Digg!


Hvordan tilbringer dere dagen?

19 kommentarer:

Sjokoladepiken sa...

Dagen skal tilbringes inne, for når jeg ser ut av vinduet, så ser jeg snø dale! Urk! Vi skal male påskeegg med en venninne og hennes bebis, gjøre husarbeid og bruke lang tid på å lage en god middag fra bunnen av (hverdagen har sjelden plass til slik luksus).

God fredag og god påske!

glamouringeniørem sa...

God glamorøs fredag!

Jeg sitter og leser DN Påske etter en deilig frokost. Er tullet inn i et ullpledd og ser små snøfnugg dale ned ute. Skulle nesten ha fyrt i peisen.

I dag blir det Påskelabyrinten på P1, årlig tradisjon. Tur ut med hunden og så lesing på sofaen tenker jeg. I kveld kommer min kjære så da skal vi kose oss. I morgen kommer venner på middag. Godt at det enda er noen dager igjen av ferien. Og jaggu skal jeg ikke fylle år før den tid også.

God resten av påskeferien alle sammen!

Anonym sa...

Hittil; pysj, bananbrød, rundstykker og bolledeig til heving - har også rukket deilig hjemmelaget kaffe latte og biscotti ( fra familiekokeboka). Nå strikken jeg mens mannen leser Den utrolige historien om den kjempestore pæra for guttene, fin og morsom bok:) Påske er fantastisk! I går begynte vi å høre Jernvognen av Riverton på lydbok, koselig og skummel påskehørespill foran peisen. God påske til alle som har dekning;)

Karina sa...

Dagen starter med en liten jakt på flere Agatha Christie bøker i mammas bokyller. Resten av dagen tenker jeg å tilbringe foran peisen med en kopp påskete og resultatet fra jakten i bokhyllene.
Takk for påskete tipset forresten. Kjøpte en pose i den lille tebutikken i Bogstadveien, den har allerede blitt en slager hos familien hjemme i Hardanger.

Linda sa...

Her blir dagen tilbrakt på mye samme måte, med bøker, god musikk og en rykende kanne med te. Med ønske om en fortsatt NYDELIG påske! :)

Fagbibliotekaren sa...

Fortsatt i pysjen forsn peisen. Svigermor varter opp med frokost mens vi er late foran tven som viser Brødrene Løvehjerte. Luksus. Ellers er det få planer, gå tur med hunden og spise mer påskemarsipan. Nyter ferien til det fulle.

Riktig god påske!

Alt godt sa...

God føremiddag! Eg er på veg til badet, medan kjæresten romsterer på kjøkkenet og lagar frukost. I totida skal vi bevege oss mot hotell Bristol på sykkel, der skal vi innta afternoon Tea før det er langfredagsquiz på bohemen.

Resten av helga blir roleg, vi skal ha besøk av ei kjær venninne på søndag, det er alt vi har planlagt. Elles blir det sofakos, påskete, påskesnop og late morgonar. Mmmm!

Eg ynskjer alle ei fredeleg og fin påske, helsar til vertinna og sender eit slengkyss nordover til Elisabeth. God påske!

Girl living in Oslo sa...

Hei
Håper du har en fin fin påske.
Jeg skal lese ferdig Sherlock Holmes boken min fra Penguin! Drikke litt ny kaffe jeg akkurat har kjøpt!
Det ligger en bra butikk i andre etage på Byporten i Oslo...

Deretter blir det å nyte den lille ferien som er igjen:)
Ønsker deg en riktig god påske...

Mariaflyflyfly sa...

God glamfredag!
Stilig at du kjører opplegget også i påskeferien. Me like. :)

Her er det en rolig dag, som så mange foregående. Valpene sover for øyeblikket i innhegningen, men det blir nok flust av fine øyeblikk sammen med dem utover dagen. Nå skal jeg få en liten luftetur med Fanta (mammahunden), får jeg får huset fullt av flotte ungdommer som skal hilse på de søte små. Han ene ungdommen er min sønn som jeg ikke har sett siden han dro på påskeferie til Spania med sin far - så dette er en DEILIG dag!

Maling av vinduskarmer, krimlesing, "henging" med sønnen som kommer hjem og sikkert en god film i kveld - er planen. I morgen tar vi en tur til Folkemuseet på Bygdøy før ett par familiemedlemmer kommer på påskeokse. :)

Pip, pip!

Stine Arkeologine sa...

Vi har mine foreldre på besøk og det betyr mye ekstra kos! Vi vekkes TIDLIG av en alltid morgenfrisk minstemann, og har derfor rukket både å spise lang påskefrokost, montere hyller, male et helt rom, være på aketur, spille spill, slappe av med bøker og høre hele matteuspasjonen - før klokka 13... :-D Nå har vi ingen flere planer for dagen enn å være innendørs i snøværet. Jeg skal lese Hugh Brodys "The other side of Eden", en av de fine bøkene som har ligget alt for lenge og ventet i hylla, kjøre småbiler og spise sjokolade.. Glamorøst!

God påskehelg til glamourbibliotekaren og alle påskegjester her inne!

Ina sa...

Har håruller i håret, ceriserød neglelakk som tørker og date med mann og mor og far i kveld. I morgen grytidlig bærer det av sted til en bitteliten landsby på Kreta, det blir den første ferieuken min siden oktober og jeg gleder meg VELDIG. Planene er å ta livet med ro, nyte våren og å utforske øya - til fots og til leiebils. Fotoapparater og nesten hele linse- utvalget er pakket. Jeg håper på valmuer i blomst og at villgeitene poserer!

barnebibliotekaren sa...

Noe av det beste med ferie er nettopp å gjøre det man har lyst til, i det tempoet som passer en selv :-)
I dag har jeg brukt formiddagen på å drikke kaffe og lese,- "Da Gud var en kanin" av Sarah Winman kan anbefales på det varmeste! Sår, trist og humoristisk. En sånn bok man leser med klump i halsen mens man ler litt innimellom.
I kveld skal kjæresten og jeg til svoger og svigerinne på middag og hyggelig samvær,- de to 16-åringene blir hjemme for å se film, spise påskegodt og kose seg.
Kveldens antrekk blir nye jeans og bluse, med 70-tallsarvesmykker fra mamma. Duften i kveld blir Valentina.
Fortsatt god påskehelg til vertinnen og alle som titter innom!

fru winther sa...

Uka vår begynte med at vår gamle hund plutselig ble akutt kjempesjuk og måtte avlives,så denne påsken er preget av et stort sår i hjertet. Hunder lever desverre ikke evig, men man blir aldri KLAR for å miste en god venn!Sånn sett var snøen som har lavet ned her hele uka ganske passende...De siste par dagene har vi så smått begynt å kikke på hunderaser igjen, det er totalt uaktuelt med et liv uten hund, og i dag skal vi faktisk avgårde og treffe noen Lagotto Romagnolovalper. Det blir kos. Ellers er det myke dager med Påskelabyrint, nrk Gull og tjukke bøker, lange frokoster og et glass vin i ny og ne. Og jeg har fått påskeegg....God helg og god påske, alle!

Arkivaren sa...

God fredag!

Dagen så langt tilbringes med kaffekopp, spennende bok, og en slumrende katt rett ved siden av. Planen er å fortsette med det en stund til, gjerne resten av helgen.
Ha en fortsatt god påske :)

Mrs Zoidberg sa...

Påsken tilbringes på Sunnmøre hos svigers. I dag er det knallsol og resten av gjengen er på fjelltur, jeg har et skadet kne og sitter derfor inne med påskemarsipan og en god bok. Fint det også! I kveld blir det pinnekjøtt. God påske!

berlinløvinnen sa...

Langfredagen har hittil vært full av påskelabyrinten, sol og vind og lang tur. Senere blir det krim, vin og god mat, strikketøy og aviser. God påske til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag, selv om det bare er noen timer igjen av den! Etter ei begivenhetsrik uke med mye jobb, heldagstur ved havet og leteaksjon i fjellet, var det i dag godt å koble av med båltur i furuskogen sammen med venner og venners venner. Glamouren besto i rosa ullundertøy (!), sotete fingre etter pølsegrilling og en generell duft av bål i både hud og klær! Rekreasjonen ble delt med den firbeinte, som tidligere i uka var fin miljøfaktor for slitne letemannskaper. Stor stas!

Nå drikker jeg krydderte og leser i Herre av Niels Fredrik Dahl, mens jeg hører mestermøte i Påskelabyrinten på NRK P1. Perfekt slutt på kvelden! Resten av helga byr på jobb og litt sosialt samvær - og forhåpentligvis ikke flere leteaksjoner!

Varm klem til Alt Godt (skulle gjerne vært på quiz'en!) og fortsatt god påske til vertinna og gjester!

Glamoursjefen sa...

Helt oppslukt av påskefri og gått surr i dagene. Skjønte ikke at det var fredag før dagen nesten var omme...

Her er det full avslapping, påskegodis, musikk og hørespill fra radio. Og kirsebærknoppene spretter fra kvister som er tatt inn til å henge påskeegg i siden vi i familien er allergiske mot bjørkepollen (og bjørkeris dermed er bannlyst). Gpd påskete i koppen hører også med. Og litt strikketøy... og mye familietid!

Fortsatt god påske!

tonemor sa...

Det er påskenatt og lørdag nå, men fredagen ble blant annet brukt til to turer i skogen. Nå vet jeg hvor det skal plukkes hviitveis og blåveis til første påskedag. Påskeplanken fyller kjøkkenbordet på langs, det er symboler for hver dag i påsken, inludert langfredag som kom på plass idag. Det samme med påskevandringsplakaten i stua. Barn i ulike aldre og epoker har vært kreative og laget sin visuelle versjon av alt fra palmesøndag til påskedag. Det er så fint! Så her er det full pakke: kyllinger, påskeegg, påskesnor med kort og sitat samt vakre symboler som gir ro og ettertanke. Påsken er flott!

Populære innlegg