lørdag, april 14, 2012

Glamourspørsmål: Kjolebutikk i Paris





Vigdis trenger hjelp fra leserne!

Kjære glamourbibliotekar!

Aller først: tusen takk for en fin blogg med mange gode og kloke innlegg! Har vært fast leser i flere år nå og er stor fan! Og takk for at du legger ut innlegg så ofte, det er en fin avbrekk på jobben å kikke innom bloggen din! Jeg prøver stadig å minne meg selv på å være mer glamorøs på fredager, - så takk for at du oppmuntrer til det. Det er lett å glemme hverdagsglamouren.

Jeg skulle gjerne hatt litt tips fra deg – eller kanskje noen av de bereiste leserne av bloggen?

Jeg skal en liten tur til Paris om et par uker og lurte på om du vet om fine kjolebutikker der som ikke er helt hårreisende dyre?
Jeg skal gifte meg på sensommeren, skal ha et lite og ganske uformelt bryllup så jeg er ikke ute etter en veldig ”brudete” kjole. Men en enkel og fin, hvit kjole, kanskje en sommerkjole, selskapskjole, eller kanskje noe retro med stilige sko til? Det hadde vært kjekt å se litt etter dette i Paris, og da skulle jeg gjerne hatt tips om hvor jeg kan starte jakten.
Jeg har vært i Paris 2 ganger før og sett det meste av severdigheter, men shoppingen i Paris vet jeg ikke hvor jeg kan finner. Har du noen tips?
Jeg har lest artikkelen du har skrevet om shopping i Paris på bloggen tidligere, men hvor ville du sett etter kjole?


Takk for hyggelig mail! Paris er en herlig by! Jeg kjenner dragningen selv; det er på tide med en Parishelg snart. 


Jeg har egentlig ikke handlet særlig mye klær der, når jeg tenker meg om. Men jeg har vært i en del av secondhand-butikkene i Marais, og funnet vesker og skjerf og sånt - det kan nok tenkes du finner det du leter etter der. Odetta er populær, det samme med Free P Star. Du kan komme over vintage Yves Saint-Laurent og lignende, hvis du er villig til å bla opp. 


Men for sikkerhets skyld spør vi naturligvis leserne etter helt konkrete tips også, særlig når det gjelder "vanlige" butikker med nye klær. Noen favoritter som bør deles der ute?


God tur, og ikke glem å ta crème brûlée-pauser i blant!


mvh
Glamourbibliotekaren

3 kommentarer:

Lovise sa...

Jeg kan anbefale et område og noen gater der det er mange bra butikker og fine ting. Prøv Rue Bonaparte, Rue de Rennes og smågatene rundt. Metro til St. Germain de Pres på rosa linje. Jeg har bodd i området i noen år og kan med hånda på hjertet si at her er det enkel eleganse over en lav sko. Styr unna de dyre og kjedelige merkebutikkene i området. De er det mange av. Tvi tvi!

Anonym sa...

Vanessa Bruno har mye fint.Finnes en butikk ved St.Germain de Pres.

Maje sa...

Vet at det er alt for sent for denne bruden, men for andre kan det kanskje være greit å vite om butikken "Anouschka" som ligger i 6. Avenue du Coq (i Opéra-distriktet). Man må avtale tid for å komme dit, men det er mulig å avtale mandag-lørdag (såvidt jeg vet). Telefonnummer jeg fant på nettet: 01-48-74-37-00
Sikkert verdt det dersom man leter etter noe spesielt. Har hørt at det er mye vintage der.

Populære innlegg