onsdag, mai 30, 2012

Aaaaaah

Syrin! Liljekonvall! KAPRIFOL!!! Jeg sniffer til jeg nærmest besvimer. Og kaprifolen står nå på nattbordet. La dens søte duft fylle rommet!

8 kommentarer:

Dahlia sa...

Deiligste dufter som fins! I kveld skal jeg ut og lete etter alle tre. Og så dukker det nok snart opp noen storkenebb også. Beste tida på året, dette.

Glamourlektoren sa...

Ja, la oss ta oss tid til å lukte på "blommorna"! Selv har jeg en vakker, lys fiolettblomstrende rhododendron-kvist i en vase. Den dufter ikke, men er utrolig vakker der den står.

Kari sa...

Syrin er fantastisk, både inne og ute. Flott blogg også, fin mix av alt jeg liker :)

Mari sa...

Vi er så heldige å ha en hel skråning full av Liljekonval lrett ved huset vårt. Det dufter så nydelig! Jeg ønsker meg en parfyme som fanger den samme duften.

Hermia Says sa...

Ljuvligt!

lindater sa...

Det er så mange gode lukter rundt omkring nå som alt blomstrer! Selv smiler jeg hver gang jeg går forbi en syrinbusk. Bare ved tanken på hva som venter meg om jeg setter nesen borti og lukter forsiktig :)

Regnboge sa...

Ah, eg har alltid lurt på ka den skjønna slyngplanten rundt syrinene heiter. Kaprifol, altso, takk!

Glamoursjefen sa...

Herlig! Trenger vel ikke si hvilket sjakktrekk det var at de vi kjøpte huset vårt av, hadde visnining på denne tiden av året med DEN praktfulle kaprifolen i full blomst (og lukt).

Ble vi forført eller?

Populære innlegg