onsdag, mai 23, 2012

Fin gave!

Se den fine art nouveau-aktige parfymeflakongen jeg fikk her om dagen! Det var søsteren til ei venninne av meg som kjøpte den på en bruktbutikk med meg i tankene - så hyggelig! Tusen takk! Det dufter svakt parfyme av den fremdeles. Jeg burde jo finne en slik ballongpumpesak og ta den i bruk!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin, du er jammen heldig! Tror kanskje de har ballongpumper på Ebay:)

Har forresten surret meg inn i parfymebloggen din, og endte med å bestille et utall parfymeprøver på nettet... Og jeg som prøver å være miljøvennlig! Jaja, kanskje jeg slipper bomkjøp på parfymer i normalstørrelser når jeg har anledning til å prøve i noen dager først. Jeg er av typen som går fort lei...

Jeg har visst nevnt dette i en kommentar tidligere, men jeg var sykmeldt et år med alvorlig depresjon,og var så stresset at jeg knapt klarte å puste ordentlig. Bloggen din var et pusterom i hverdagen min, bokstavelig talt! Tusen takk for at du setter fokus på de enkle, hverdagslige gledene, man skjønner ikke hvor viktige de er før man mister evnen til å verdsette dem!

Jeg vet ikke om du har skrevet om dette før, men kanskje du kan skrive litt om yrket ditt en gang? Hva som motiverte deg til å bli bibliotekar, osv.? Vurderer å ta noen biblioteksfag som supplement til den ordinære utdannelsen min, og vil gjerne vite om det er å anbefale! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Det der tror jeg er blant de største komplimentene en blogger kan få - at man kan hjelpe noen som har det vondt. Jeg takker ydmykt for pene ord, og er veldig glad for at jeg kan bidra på den måten. Jeg kan godt skrive om bibliotekaryrket en gang, god idé! Kanskje allerede i dag.. tenke tenke. Ha en fin dag, og kos deg med parfymeprøvene dine! :)

Synne sa...

Så fin flakong! Dekorativ og sjarmerende!

Populære innlegg