fredag, mai 18, 2012

Glamorøs fredag



God morgen! Det er fredag, det er fridag, og jeg våknet opp i Göteborg! Vi tok en liten svipptur for å feire min elskede som fyller år i dag. Hotellfrokost på bursdagen er flotte greier! Planene for dagen er å gjøre det som faller oss inn, men noen punkter har jeg plottet inn. Som f.eks. en liten båttur og et besøk i Trädgårdsföreningen. 


Resten av helga (når vi kommer hjem igjen) går med til hagejobbing - det går framover, og det blir så fint!


Ha en fin fredag alle sammen. Rapporter mottas med stor takk, som vanlig. 

32 kommentarer:

glamouringeinøren sa...

God glamorøs fredag!

Nå spiser jeg frokost hjemme. Har fri i dag, som jeg har hatt hele uken. Der jeg som nevnt forrige fredag har storkost meg i Paris med kjæresten!

I dag skal jeg endelig plante balkongkasser og få fingrene skitne av jord. Det blir fint.

God helg alle sammen!

Ine sa...

Så hyggelig med en svipptur til Göteborg! Min kjære og jeg skal dit i juni på minibryllupsreise. Gleder meg! Hvilket hotell bor dere på, forresten?

Fredagen min er fin foreløpig. Jeg har spist godt brød med eggerøre, og nå står kaffen og trekker i presskanna. Har planer om å gjøre det hyggelig i leiligheten i dag, lese pensum og lese korrektur på masteroppgaven til ei venninne. Og sola skinner!

Riktig god helg, alle sammen!

Henrikka sa...

Røde negler - etter gårsdagens 17. mai-feiring i rød kjole og rød leppestift - er dagens glæm. Ellers ganske praktisk med rød- og hvit-stripete genser og mørkeblå jeans. Ytterst: Regntøy fra topp til tå! Helt nødvendig når regnet høljer ned under sykling til og fra jobb. I dag blir det "kosejobbing" og så helg med bare én plan; å se "Titanic" i 3D. God glamorøs helg til alle!

koristen sa...

Å, så hyggelig det hørtes ut! Hils Trädgårdsföreningen fra meg :-)))

Her skinner sola inn på kontoret, jeg spiser deilig müsli med bringebær og yoghurt og snart er det helg.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle glamorøse! Og gratulerer med dagen til Glamourgemalen.

Silje sa...

Dagens glamour var at det plutselig var fredag! :) Og frokost der hjemmebakt brød med jordbær inngikk! ...Ellers er det ikke så glamorøst med oppgaveskriving som jeg ikke får helt dreisen på og kort tid igjen til fristen. Fikk i allefall klasket på litt parfyme og klær som er behagelige, men litt tantete! Helgen = skriving. MEN snart ferdig!! God fredag alle sammen!

LaCatte sa...

Arbetar hemifrån idag, så bekväma kläder prioriteras. Jag ska pyssla lite med blommorna ute, och fixa ett fotbad med pedikyr.
Trevlig helg önskar jag alla!

Sørlandspige sa...

Våknet glamorøs til sinns: Gårsdagen ble avsluttet med vennekveld der Den gode samtalen sto i sentrum. Det gjør alltid godt, og man blir nok en gang minnet om hvorfor man er så glad i vennene sine!

Langsom frokost med gode, gamle English Breakfast Tea er unnagjort. Ute er det foreløpig strålende sol og nesten vindstille (i motsetning til i går), så nå vil jeg nyte langhelg i hagen så lenge det går an! Hageantrekk de første timene, litt oppløftende Daisy-duft bak ørene og traktorlyder fra naboen inni ... God helg til alle!

Alt godt sa...

God morgon! Eg vakna i Paris, det er også veldig glamorøst, syns eg. Reisefølget er trettenåringen min, som skal øve på fransk, i går bestilte han på restaurant på fransk for første gong i sitt liv. I dag skal han kjøpe brød og frukt. Pluss at vi nok skal spise lunch på ein koseleg tesalong om vi finn ein.

I morgon kjem vi heim, og søndag blir det bursdagsfeiring for meg sjølv. Den blir nok ikkje så utagerande, men ei kake skal eg nok få til. Ha ein fin dag, alle saman, og ein stor klem til Elisabeth i nord.

Cecilia sa...

Jordbær dyppet i sjokolade til frokost - rester fra i går så klart men like vidunderlige i dag. Denne helgen står det ingenting i kalenderen bortsett fra sommerdekk ... men sola skinner så jeg håper på kos i hagen! Btw, noen som har tips om hvor man kan få kjøpt hengekøyer til under 500 kr, i eller rundt Oslo? Sikkert på nett men jeg liker nå en gang å se ting in real life før jeg bestemmer meg. Er til og med så gammeldags at jeg gjerne handler i fysiske butikker, når de har noe fint ;-)
Kos deg i herlige Göteborg, og god helg til alle!

Anonym sa...

Morgen i Palma! Bunadsfri feiring i går. Bilde for dagen ble tatt under et Napapijributikkskilt...
Hegepege

Karina sa...

Fri, te og ei god bok står for glamouren her igården når regnet siler ned utenfor vinduet. Nyter det i fulle drag før turen i morgen går tilbake til Oslo.

God helg!

Lene sa...

Helt ny hårklipp, en halvmeter kortere enn den forrige. Uvant, men akk så glamorøst! H det gøy i Gøteborg!

frk. Frydefull sa...

God formiddag! Solen skinner på Sørlandet, og feiring av egen bursdag i dag - gratulerer også til glamourgemalen! Finfin dag å fylle år på, selv på jobben. Ny bluse og Estee Lauders Bronze Goddess Capri sørger for sommer og feststemning.

God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Vesterålens perle, Stokmarknes på Hadseløya! Her startet dagen tidlig med luftetur, etterfulgt av frokost med Pomme d'Amour-te fra Dammann freres i Paris, som jeg fikk av en fransk feriegjest for et par dager siden. Det føltes fantastisk glamorøst til frokost!

Dagen går med til rolig tempo og forberedelser til morgendagens selskapeligheter, hvor jeg skal være toastmaster. Jeg skal bake foccacia i kveld, og i ettermiddag kommer lillebror med sine to små piker (trønderveikjan!) og en hund. Stor stas.

Helga går med andre ord i ett, med selskapeligheter og god stemning hele veien. God glamorøs fredag til både vertinna, gjestene og ikke minst til Alt Godt i Paris!

HildeSofie sa...

Det føles nesten som to fredager på rad, dette! Jeg er helt nyklippet, fortsatt med løse småhår her og der i ansiktet, man føler seg alltid så lekker når man går ut fra frisøren slik, haha :)

Jeg har fri fra jobb i dag, med andre ord, og dagen - og helgen - skal vies eksamenslesing, siste eksamen er til onsdag, og det skal bli godt å bli ferdig! Studier ved siden av full jobb går fint, men jammen er det mye iblant.

Dagens glamour er nevnte nyklippede hår, og ikveld blir det fotbad.

God helg til alle!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

I dag starter ikke jobben før halv ett, så da ble det tid til en morgenøkt på Sats, god frokost og avislesing. Fint!

I helgen blir det nok en del kafferusling i sola og ellers har jeg ingen planer, det er deilig!

God helg til alle!

Arkivaren sa...

Oppgaveskriving her også, jeg kjenner meg veldig igjen i det Silje skriver. Heldigvis er det ikke lenge igjen nå, jeg gleder meg veldig til å få levert den og reise på ferie!

Dagens glamour står en gammel sommerparfyme for, sammen med rosa leppestift, hjemmelaget kaffe latte og gulrotkake fra i går.

Kose dere masse i Göteborg - og ha en god fredag og helg alle sammen!

Britt Åse sa...

Her er det solskinn og akseptabel temperatur, og jeg er ferdig med den delen av dagens arbeid på hjemmekontoret som krever at jeg sitter ved pc-en. Nå tar jeg med meg ting som skal leses, og setter meg i en lun krok på terrassen. Det er glamorøst!
Resten av helga er spekket med sosiale aktiviteter og hagearbeid.
God helg, alle!

Stine Arkeologine sa...

Feirer 18. mai med liljekonvallparfyme i nyklipt hår! Og flere runder med min ultimate vårmelodi, John Renbourns "The Hermit" som minner meg om smeltevåte grusveier, klinkekuler, strikkhopping, knallblå himmel og knallgul sol (våren følger en litt annen kalender her, men er like fin!).

Ønsker dere en kjempefin fødselsdagsfeiring i Göteborg, og god helg til alle her inne! :-D

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Tidenes 17. mai-regn i Trondheim medførte at byen vips ble grønn som en ert, og etter en kald vår så er det kjærkomment selv om sommertemperatureen ikke helt er på plass ennå.

Helga skal brukes til å ta igjen litt søvnunderskudd og ellers ta livet med ro. Kate&Leo i 3D er eneste planlagte innslag så langt.

God helg til alle!

Kjersti sa...

Fin fredag til deg også! Ha det supert i Göteborg med feiring! Det er så koselig å gå innom bloggen din titt og ofte! :)

Fine Friminutt sa...

God fredag! Høres herlig ut med en svipptur:-) Jeg har hatt fri i dag, helt herlig! Huset er vasket og klær er vasket. Deilig lunsj har jeg også fått spist i ro og fred hjemme ved kjøkkenbordet. To kopper kaffe i dag morges, og nå er det på tide med en til synes jeg.Kaffe i rosa kopp er alltid glamorøst:) Hageslaraffenliv resten av helgen. God helg!

Synne sa...

Jeg ELSKER hotellfrokost! Den optimale starten på dagen, hoho! Min frokost i morges var heller ikke verst - alltid luksus med nasjonaldagsrester i kjøleskapet.
Jeg er rød og svart og stripete i dag, og føler meg litt sjørøversk. Gleder meg over solskinn og helt tom timeplan for kvelden; skal bare tenke på meg selv og gjøre det som faller meg inn, ettersom de to siste dagene har vært folksomme og fulle av avtaler. Hyggelige avtaler, så klart, men det er deilig å ikke skulle gjøre noe, lage noe eller forholde meg til noen tidspunkter i kveld. Man må unne seg noen slike aftener innimellom!
Kos deg videre med bursdagsfeiring i Göteborg!

Kaisa sa...

Gratulerer til glamourgemalen!
Her er det fridag for store, og barnehage for liten. (Men han skal hentes straks.) Har lest ut en bok og generelt slappet av etter gårsdagens strabaser: 17-mai-selskap med 14 store og 5 små!
Dagens antrekk er bringebærfarget ermeløs topp, sort og hvitt skjørt og bare ben!!! Var ute og spiste lunsj i dag, og fant ut at sandaler kanskje var litt vel forhåpningsfullt...

Ina sa...

Gratulerer til gemalen, og ha fine dager i Göteborg!

Jeg har gledet meg voldsomt til syrinene skal begynne å blomstre i byen og JESS ASS nå er de på gang! Glamorøøøst!

Helgen blir nok rolig, var på fantastisk 17.mai feiring i går med masse hvitvin og førsteklasses musisering av mange slag.

Nevner klassisk oppsatt hår (overlevde fra i går) bringebærrøde negler og solskinn som øvrige bidrag til glamouren. Og ikke minst at min kjekke, gode mann har fri hele helgen!

Hej hej!

Anonym sa...

Jeg er ny på glamourrapport. Jeg har fri i 4 hele dager og skal bruke dagene til rengjøring i et passelig tempo kombinert med innliming av foto fra sommerferien 2006 (ja, jeg henger litt bakpå). Det er lykke kombinert med litt nytte, og jeg hygger meg med disse prosjektene.

Marta sa...

Ein snodig dag, det skal vera visst. Plutselig var 17. mai over, og med den; russetida! Relativt glamourøst berre å slippa den raude buksa, samtidig som det er litt trist. Kos med finveret som kom i dag, uansitt!

fru winther sa...

I full gang i ny jobb- og så lenge man har det gøy er jobbing bare topp, selv om andre har fri :) I dag har jeg hatt hvit bukse, stripete genser fra Sonia Rykiel og "Love in White" fra Creed bak ørene. Valpen er frisk og glad, mannen like så, helga ligger åpen (bortsett fra litt obligatorisk hagearbeid). Me like. God helg allle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Glamourgemalen hilser og takker for gratulasjoner også :)

Ine: Vi pleier å bo på Hotel Flora på Grönsakstorget. Jeg ber alltid om badekar, og da får vi rom i øverste etasje med vindu i skråtaket. God frokost og hyggelig stemning, perfekt beliggenhet. (Denne gangen bodde vi et annet sted pga fullbooket Flora)

Mari sa...

Fredagen var den slappeste dagen på lenge, etter en fin og slitsom russetid.

Hadde en sofadag i armkroken til kjæresten, sammen med Woody Allen,Paris og Carey Mulligan. Litt av luksusen var å ikke ha på parfyme eller smykker, men heller å trikke litervis med te og spise ferske jordbær.

Gratulerer til Glamourgemalen!

Ine sa...

Takk for svar! Rom på Hotel Flora er nå booket - det så jo utrolig fint ut!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det er veldig hyggelig der. Dessuten ligger konditoriet til Flickorna Kanold på hjørnet ved siden av!

Populære innlegg