fredag, mai 25, 2012

Glamorøs fredag


God morgen! Er det fint vær over hele landet? Her i Oslo er det praktfullt nå, syrinen har virkelig eksplodert og det er behagelig temperatur når man går ut av huset tidlig tidlig på morgenen. Sent på ettermiddagen i går var det 28 grader i skyggen.. oioi. Jeg hadde en nydelig tur til jobb i dag, med fjorårets sommerspilleliste på øret. Dagens duft er også sommerlig, nemlig Acqua di Gio fra Armani. Antrekket er delvis rosa, jeg har sandaler på føttene og perler i ørene, og håret er oppsatt. La helga komme!

God pinse alle sammen! Kom med fredagsrapportene deres!

Og for all del: Hør på den deiligste sommerlåta!


aaaaaaaaaaaaah.

26 kommentarer:

Fagbibliotekaren sa...

Deilige fredag! Syrinen blomstrer utenfor kjøkkenvinduet. Ingenting er som å spise frokost med vinduet på vidt gap. Antrekket er delvis rosa her også i dag, sommerstemning. I helgen venter vi besøk av verdens fineste nevø og hans pappa, tante gleder seg så inderlig. Vi gleder oss til å kose oss sammen i sola.
Riktig god pinsehelg!

Kathleen sa...

Ha en fin pinsehelg! Her i Bergen er det syden, og helga blir nok tilbragt til eksamenslening, men det skal nok bli litt koselesning i en park også.

HildeSofie sa...

God solskinnsmorgen! Etter en helt utrolig varm dag i Oslo i går (luftanlegget i kontorbygget vårt bestemte seg selvsagt for å streike på århundrets varmeste maidag, hoho), så er jeg på plass på hjemmekontoret, med vinduet på vidt gap. Ingen syrin her (ennå, det kommer), men masse fuglekvitter og brus fra elven bak huset. Fint!

Dagens antrekk er myk shorts i økologisk bomull, singlet og intet mer. Jeg har fortsatt ikke helt skjønt at det er langt uti mai, jeg henger sånn omtrent en måned etter resten av verden, så dette med varme og sol er litt forvirrende :)

Planer for helgen: Være mest mulig ute! Jeg skal jakte løvetann og så skal vi handle gressklipper. Og så tror jeg kanskje det er på tide å få opp hengekøya!

God helg til alle :)

Cheurstie sa...

God fredag!

Har vært på seminar og blitt oppfordret til å være mer synlig og ta plass, så da er det bare å kaste seg ut i det :-)

Hjemmekontor på balkongen i sommerkjole og bare tær før hyggelig lunsj med en venninne.

Helgen er uplanlagt og åpen for det meste, men sol, bok og hvitvinssangria er sikre faktorer. Hvis jeg føler meg skikkelig vill og gal, blir kanskje årets første bad en realitet også!

Arkivaren sa...

God morgen!

Så fantastisk med sommer - den kommer alltid like overraskende på meg.
Dagens antrekk er et forsøk på french chic med røde og hvite striper og den nye favorittparfymen. Denne helgen er den første uten eksamensstress og også den første i ferien så jeg har ingen planer annet enn å sitte ute og lese mest mulig.

barnebibliotekaren sa...

Endelig fredag! Solen skinner, og jeg sitter på kontoret med kaffe og vannflaske. Siden deler av personalet vårt er i streik, blir det nok litt løping i skranken, men tror vi spanderer på oss is i lunsjen :-)
Antrekket er i luftig lin og bomull, duften er Daisy.
I helgen skal barna på tur med sin far, og jeg og kjæresten setter kursen mot Sørlandet. Det er dugnad på mitt sommerparadis, en liten øy i havgapet utenfor Arendal, som jeg er så heldig å eie sammen med mine søsken og søskenbarn. Vi skal male, vaske, stable ved, rydde stier, prate, spise, kanskje bade litt (morgenbad er obligatorisk...) og kose oss. Vi er 13 eiere, men å ha et sånn felles arv, som vi alle har felles barndomsminner om og dype røtter på, gjør at vi nok har tettere bånd enn mange andre familier. Vi er alle enige om hvordan vi vil ha det, og vi har det utrolig hyggelig når vi er sammen. Jeg gleder meg!
God pinse til alle der ute og her inne!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Der er jo Audrey i enga med hunden min jo. I svart versjon, min er rød og gærn :) Helga blir vel kanskje noe slikt som på bildet, men i skyggen. Både jeg og den firbente synes at varmen vi har nå er litt i det meste laget.

Glamorøse innslag i dag er hårkur i dusjen, det er snart helg og jeg har en lang liste av deilig mat jeg skal lage i helga.

Jeg skal treffe min kjære igjen og vi skal kose oss gløgg ihjel.

God helg alle sammen!

Anna sa...

For en fantastisk herlig fredag! 16 grader kl 6 om morgenen i Bergen, og morgenkaffen kan nytes i solen. Blir ikke bedre. Har funnet meg et stille kontor med utsikt hvor jeg forhåpentligvis kan ha en effektiv arbeidsdag, før siste langhelgen før jul setter inn.

Planer for helgen, mest mulig ute. Hagekos, terrasseplasking, litt strandliv kanskje, pinselunsj på mandag. Og skal endelig pakke vekk vinterklærne.

Men først, jobbe! Kom arbeidslyst og treng deg på, her er trolig ikke motstand før etter lunsj ;-)

Maje sa...

Bortsett fra at jeg må sitte i møter i hele dag er det en ganske glamorøs dag:-) Solen skinner og kaster fine stråler på nytt, irrgrønt løv utenfor kontorvinduet.

Jeg feirer med blått og hvitt, blomstrete skjørt, blå sommertopp og hvit cardigan. Ingen parfyme i dag. Ingenting lukter så godt som sol på hud uansett:-)

Ha en flott pinse!

Hermia Says sa...

God förmiddag! Jag kan rapportera in en strålande sol även i svenska Gävle! Varm skön cykeltur till jobbet iklädd en för våren ny midnattssvart klänning som jag känner mig extra fin i. har bestämt mig för att det är ok med svart även när det är nästan sommar. Ikväll väntar en författar- och musikkväll med bl a svenske författaren Jonas Hassen Khemiri. Känns roligt att det händer någon annanstans än på biblioteket där jag jobbar, och att jag inte är där som arrangör utan som helt vanlig publik :)
God helg!

Guro sa...

Herlig fredag på sør-vestlandet også! Sol, varmt, grønt og skjønt :-) Og om kun få timer sitter jeg på flyet til Trondheim for å besøke flotte mennesker, sole meg og spise reker, helgen kan neppe bli mer glamorøs en enn følelsen av varmt vær, godt selskap og generell hygge.

Good helg under syrintreet til Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere :)

Ine sa...

Jeg har fri i dag, og skal snart spise en litt sen frokost. Kaffen holder på å bli ferdig i skrivende stund. Jeg har på meg seilershorts, hvit t-skjorte og et fint lite armbånd, og har planer om å snart putte føttene i noen sandaler og ta en tur til byen. Skal hente gifteringer (hurra!) og ordne litt småting. Og ta en iskaffe eller en is. Ha en fin fredag og en god pinse, alle sammen!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Etter en slitsom sykkeltur rundt Nesodden i går kveld (utrolig idyllisk der ute, men fysjom for noen bakker), ble det ingen morgentrening i dag. Tror det er like greit:-)

Har endelig funnet fra sommerklær med blå mønstret kjole og hvitt tilbehør, samt splasjet litt Lily fra Crabtree & Evelyn på, så nå føler jeg at sommeren er her. Med en iskaffe på vei til jobb ble det en bra start på dagen.

Etter jobb setter jeg kursen til en annen nydelig øy i havgapet utenfor Arendal. Der blir det gjensyn med to kjære barndomsvenninner, og forhåpentligvis ei ny lita verdensborger. I tillegg blir det masse avslapning og litt sykling. Tror det blir en bra helg:-D

Ha en flott fredag og pinsehelg alle sammen:-D

koristen sa...

Piratbukser, sandaler og solbriller og snart er det pinse, jippi! Venninnebursdagsfest, hyttetur, blomsterplukking og årets første bad venter. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)))

frk. Frydefull sa...

Nydelig pinsehelg i møte her sør! Sola skinner, og for en gangs skyld er det temmelig vindstille. Herlig! Solskinnsfredag på kontoret med iste, sandaler og makroner. Helgen skal benyttes utendørs og håper på å se noen venner, grille litt, spise de første cherrytomatene fra balkongen og kanskje en tur på brygga for et glass hvitvin og noen rægår … Herlig!

Silje sa...

Ferie, besøk hos foreldrene, sol og å kunne være ute i hele dag og hjelpe til i hagen er deilig det! I helgen skal mannen og jeg unne oss litt luksusramme for kjærestetiden og i kombinasjon med friluftsliv kan ikke det bli bedre! ;) God helg!

Karina sa...

God fredag!
Skal tilbringe helga hjemme i Hardanger, som er på sitt vakreste nå. Gleder meg! Tirsdag blir det ein tur til fine Bergen.
Dagens glamour ble lang kjole, deilig! Og da jeg fant ut at Yves Rocher ENDELIG har fått monoi dusjgeleen i nettbutikken sin ble dagen enda bedre! (og så til 20 kr da gitt!)

Mynte sa...

Nå nyter jeg en sandwich-is i skyggen etter en lang tur med barnevogna. Avislesing og to kaffekopper har det også blitt.
Antrekket er sommerkjole og sandaler, selv det føles svært varmt i dag.
I helga blir det blomsterplukking og grilling, kanskje et lite bad også.
Riktig god pinse!

S sa...

Overskyet i nord i dag, og regnet truer. Har vært en elendig mai så langt, men trærne begynner jo å bli grønne... Jeg er på god bedring fra en forkjølelse som har plaget meg hele uka, og det er i seg selv en nokså glamorøs følelse. Ellers byr helga på få planer, annet enn overnattingsbesøk av to små venner i kveld. Har som mål å fortsatt ta det med ro og bli frisk, og kanskje lese i noen av de bøkene jeg har liggende.

Burde også trene og ta solarium, for nå er det ikke lenge til jeg setter kurs for sydlige breddegrader. Men livet er jo ikke bare burde - burde...

Ha en flott pinsehelg alle glamorøse!

annikken - osloliv sa...

God fredag til alle:) Jeg jobber på og gleder meg til å gå hjem kl 15 (elsker sommertid!!) Har på en gul sommerkjole og små sko, det er så vanvittig deilig å kunne bruke alle disse klærne!! :)

Gleder meg til en helg på solfylte Hvaler.

Alt godt sa...

God ettermiddag! Med fleksibel arbeidstid brukte eg høvet til å ta ein langsam fredagsmorgon i senga med kjæresten min, han reiser heim til foreldra i kveld for å feire mammafødselsdag.

Eg derimot, pakkar snippeska i kveld, og set meg på eit morgonfly til London. Der skal eg tilbringe helga med Elisabeth i nord, som allereie har kryssa havet og er i London as we type. Juhu! Øverst på handlelista står bryllupsundertøy til meg, forøvrig skal eg prøve å finne ei skjorte eller tre til kjæresten og litt anna fint.

Dagens glamour består i kjole med kapper og ein cardigan over, og den friske Lemon Sorbet frå Etro på halsen.

Eg ynskjer alle, og vertinna og Elisabeth i sær, ei fantastisk helg!

Stine Arkeologine sa...

Sløv og fin fredag her, har hatt ei uke full av møter og jobbreising og det kjennes i hodet og i kroppen. Så etter å ha levert minstemann i barnehagen i dag, dro jeg hjem igjen og tok en liten dupp - med vidåpent vindu og fuglekvitter i trærne utenfor. O lykke! Tror jeg kunne tilbrakt hele dagen i senga, men tanken på en stor kaffe og fredagslunsj på jobb fikk meg opp igjen. Her er det overskyet i dag, men det er bare bra for rosebuskene jeg plantet i helga. Går og ser på dem hver dag, og innbiller meg at de har begynt å vokse allerede! Har nye ballerinasko, grønn bluse og Yardleys liljekonvallparfyme på. I helga skal jeg og de små kose oss i hagen, dra på oppdagelsesturer med nistemat, bake kanelsnurrer og bare slappe av.

God langhelg alle sammen!

Synne sa...

For en formidabel fredag! Jeg har sommerkjole og ballerinasko på, og skal gå tidlig fra jobb for å løpe noen hyggelige ærender i byen, og kvelden skal jeg bruke på å pakke til Paris-turen min som begynner grytidlig i morgen. Kanskje stikker jeg innom og kjøper meg en is på veien hjem? Full klaff! God pinsehelg til alle!

Anonym sa...

På Knatten hvor hytta er så liten at nesten alt forgår ute. Hvit og oransj smalstripet sommerkjole innkjøpt på H&M for kr 50 ifjor. Ingen duft av to grunner: I solen bør man ikke ha duft og det finnes mange allergikere! Alle måltider ute lyttende til fuglesang eller naboens gressklipper. Fri fra jobb og den første økten med yoga gjorde at skuldrene sitter der de skal! God pinse til alle der ute! .mette

Trude sa...

Sol i Barcelona også - endelig. Skal benytte helgen til å jobbe i hagen, sole meg litt kanskje, trene en økt og feire bursdagen min! Den skal bli feiret med en lang lunsj på en fiskerestaurant på kysten litt nord for Barcelona - et uhøytidelig sted med passe gretne kelnere, men med verdens beste sjømat.

Glamouren i dag er min nye parfyme som jeg har drømt om siden jeg luktet på en prøve i et ukeblad i vinter - "Narciso Rodriguez for her" - føles veldig ekslusiv. Det er fint å ha bursdag i blant!

God pinse og nyt sola der hjemme :)

fru winther sa...

Solig og fin Bartebydag! Har jobba r¤¤¤av meg, og er klar som et egg for langhelg sammen med mann og hund. I morgen har jeg bursdag i tillegg, og det blir ekstra fint. Tenker vi starter dagen på kafe,jeg. Dagens duft er Rive Gauche ogi ørene har jeg dingleøredobber som ser ut som fjær. Favorittene! Riktig god pinse,alle!

Populære innlegg