mandag, mai 21, 2012

Te: Mariage Frères Wedding Impérial


Søndagsmorgenteen i går ble den deilige karamellteen Wedding Impérial fra Mariage Frères i Paris. Snart tom, dessverre!


Tekoppen har dere sett før. Søndagskoppen min fra Figgjo. I bakgrunnen: Villstemor som jeg reddet vekk fra plena i siste liten før gressklipperen durte forbi på lørdag. Yndige! 

6 kommentarer:

Ine sa...

Karamellte, det høres deilig ut! Og boksen var veldig fin, alltid et pluss. God mandag!

Synne sa...

Jeg skal til Paris når helga kommer, og da skal jeg kjøpe te fra Mariage Frères! Jeg er riktignok ikke glad i karamell, så det blir nok en annen type, haha!

Gråbekka`s Blogger sa...

Elsker te og karamell te har jeg ikke prøvd meg på:) Utrolig fin boks var det ihvertfall...skjønner jeg må til paris:) Ha en flott dag:)

Glamourbibliotekaren sa...

Tror jammen den inneholder sjokolade også. Mariage Frères har MANGE gode teer, og alle har like bokser, så det er bare å slå seg løs! :)

Synnøve sa...

Fristende med te i fine bokser, det øker opplevelsen! Men du som tester ut så mange forskjellige teer, hva gjør du med alle boksene? Har du hjerte til å kvitte deg med dem, refilles de eller ender de opp til annet bruk? Tips til kreativ/fornuftig gjenbruk av bokser er kjærkomment, da det begynner å fylle seg godt opp i hylla hjemme.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg fyller dem gjerne med annen te! Eller bruker dem til andre ting - i en stor Twinings-boks har jeg f.eks. tesiler samt små klyper som jeg bruker til løsvekt-posene. På jobben har jeg nøtter og mandler i en annen Mariage Frères-boks. Jeg tror ikke jeg har kasta en eneste en, faktisk.

Populære innlegg