lørdag, juni 30, 2012

Bryllupsdag!

I dag har vi bryllupsdag! For seks år siden feiret vi stort på Ekebergrestauranten med en fest i musikkens tegn! Takket være en vennegjeng bestående av svært mange musikere, samt musikere i familien, hadde vi opptredener av seks ulike ensembler i alt fra gammeldans og Sinatraswing til a cappella-vokalgruppe og Stevie Wonder-band. Moro! Og helt i vår ånd. 


En liten sneak peek på brudekjolen min får dere herved - og buketten, som mamma laget av lyng fra skogen hjemme + myrull fra fjellet. Jeg stakk nesen nedi rett som det var og det minnet om myk kattepels.


(Kjolen er sydd etter et mønster fra en nettbutikk som spesialiserte seg innen Jane Austen-kjolemodeller, stoffet fant jeg på en stoffbutikk på Grønland, båndene ligeså, og i ryggen er det små perlemorsknapper etter min kjære farmor som var sydame og hadde elsket denne kjolen - hun sydde blomstrete nattkjoler i Austen-stil med små puffermer til meg da jeg var liten!) 

16 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! .mette

Stine Arkeologine sa...

Til lykke med dagen! :-)

Regnboge sa...

Gratulera!

For ein nydeleg kjole, og verdas vakraste bukett.

Elida sa...

Gratulera med bryllaupsdagen!

Anonym sa...

NYDELIG! GRATULERER!

Hermia Says sa...

Varmt grattis! Härliga kärlek!

~SerendipityCat~ sa...

Gratulerer med bryllupsdagen! Nydelig kjole og bukett altså. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk, alle sammen! Vi har feiret med å høre yndlingstenor Ian Bostridge synge lieder av yndlingskomponist Robert Schumann i Risør kirke. Hjertebristende vakkert!

Gråbekka`s Blogger sa...

Gratulerer med bryllupsdagen!:)

Ine sa...

Gratulerer med bryllupsdagen! Etter sniktitten å dømme hadde du en nydelig brudekjole. Og buketten er så fin!

siljeblomst sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen i går :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk! :)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen i går! Nydelig kjole:-) Jeg giftet meg også i går, og det var utrolig stas:-) Hilsen en fast leser av bloggen din

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! :)

Ida sa...

Åh - jeg har fulgt bloggen din i mange år og alltid vært nyskjerrig på hvordan brudekjolen din så ut. Nydelig!! Gratulerer med bryllupsdagen som var! Klem, Ida.

Glamourbibliotekaren sa...

Så hyggelig, takk for det!

Populære innlegg