fredag, juni 08, 2012

Glamorøs fredagGod morgen alle sammen!

Her i hovedstaden skinner sola, og jeg hadde en herlig tur til jobb med ferskpresset appelsinjuice fra baker'n på hjørnet i min hånd. (Juicen, ikke bakeren)

Paul McCartney & The Wings' "Silly love songs" er morgenens første låt her på glamourkontoret, duftskjærsmin står i et glass vann, dagens duft er nostalgiske forsommer-perfekte Charlie Red, og grønne steiner dingler i ørene. I kveld blir det konsert, resten av helga er åpen. Deilig!

Ha en fin dag alle sammen! Fredagsrapporter mottas med glede og jubel!

28 kommentarer:

Mariaflyflyfly sa...

God fredag på deg!
Det var lett å sette meg inn deler av morgenen din: fin!

Men duftskjærsmin already? Jeg veeeenter på mine (Oslo syd). Har du høye trær med flust av knopper...å, måtte de springe ut! Det er hagens absolutt favoritt. Også fordi de står så mye lenger enn syrinen...

Hjemmekontor etter fire heftige kurs- og kontordager på meg i dag. Skal identifisere hvilke dokumenttyper vi har hatt i selskapet jeg jobber i, og forsøke å samle dette til en grei liste de ulike linjene skal oppdatere mtp nye dokumenttyper og evt utgåtte.
Jada.

I kveld blir det mammafest med mammaene på fotballaget til sønnen min. Vi skal hygge oss på en takterrasse på Bislet. Sounds good!

Ellers er helga rimelig åpen. Har tre hunder å aktivisere og hygge meg med, et villniss av en hage (både når det kommer til plen og bed)som må håndteres og forhåpenlig finne på noe fint med gutta mine. Kino kanskje? ELSKER kino, selv om hjemmevarianten også er bra nedi kjelleren. Det blir ikke det samme som the real thing. Gjø`kke det, altså.

God helg!
Duftskjærsminhilsen, Marianne

Mariaflyflyfly sa...

Pføy...skrivefeil både her og der.
Sorry!

Det er JEG som har høye trær, og de er hagens absoluttE favoritt. Et lite komma for mye også, mangler et space, mangler en T i forhåpenlig... jaja.

God det er helg! :)

Anonym sa...

God morgen! Endelig fredag, o lykke. Ytre glamour i form av kjole (en sjeldenhet for meg), litt sminke (ditto) og ballerinasko som er både gode og pene.

Mest glamourøst er allikevel de to fridagene vi har foran oss, jeg har akkurat passe med planer og ser frem til både sosialt samvær med venninner, kjærestekos, turer i skog og mark og lesing på balkongen.

Ønsker alle en strålende helg!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
På kontoret titter solen inn, jeg har planer om å rydde på skrivebordet og ta en skrankevakt før jeg kan ta helg. Helgen har lite program, bortsett fra litt kjøring av 9-åringen, som har teaterforestillinger alle dagene. Det var premiere i går, med god anmeldelse i lokalavisen i dag. Da er lykken gjort hos henne i hvert fall :-)
Antrekket er oppbrettet jeans og himmelblå bluse, perler i ørene og ingen duft bortsett fra bodylotion med kokos og mandel.
God forsommerhelg til alle!

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!
Så deilig med sol og sommer i hovedstaden. I helgen er jeg hjemmealene og har mange prosjekter jeg gleder meg til å pusle med. Regner med det blir noen cafeturer i tillegg.
Nå sitter jeg og funderer på hva jeg skal kokkelere til kvelden og hvilken film jeg skal se.
Nå har jeg en lang to-do-liste før kontordøra kan låses. På vei hjem skal jeg kjøpe blomster og nye hudpleieprodukter, luksusfredag.

Riktig god helg!

koristen sa...

Fredag, sol og feriepenger, og jeg stakk nesen i en duftskjærsmin på vei til jobb. Mmmm...

Antrekket er sommerlig med pastellfarger, piratjeans og sandaler. Ører og hals prydes av et lekkert smykkesnett fra Snö, bursdagspresang fra søster som er kjempeflink til å treffe blink med gavene sine. Duften er Vetyverio. Snart skal Philosykos også bli min, jeg gleder meg :-)

Helgen skal brukes til å besøke mor, forhåpentligvis gå noen fine turer og nyte sommeren. God helg til alle glamorøse!

HildeSofie sa...

Riktig god fredag formiddag fra et solfylt Toten!
Utenfor jakter trosten biller og mark i plenen, de hvite og mørkelilla tulipanene jeg satte ned i fjor høst står i full blomst, og jeg har klær på tørkesnora.
På hjemmekontoret er kleskoden casual i sort og hvitt, med en svak duft av Sweet Lemon fra Body Shop. Sitrus-te i koppen og Ekko på nrk radio - jeg er klar for å gjøre unna en hel masse arbeid i dag!

Planer for helgen: litt rydding både inne og ute må til, og så har jeg en jobbrapport som jeg innser at jeg må bruke litt av helgen på. Forhåpentligvis kan den leses fra hengekøya!

Ellers blir det nok litt vin, en film eller to og generell avslapping. Hurra!

God helg til alle :)

Ina sa...

Berlin + sol+ feriepenger (fra den gamle jobben som jeg trodde var utbetalt for lengst) = spontaninnkjøp av et par Hermes-solbriller fra 1986 til meg og et par frekke, 50s-inspirerte, nye til mannen. Stedet er Lunettes Brillenagentur i Prenzlauer Berg, anbefales! Nå skal vi spankulere bebrillede omkring i Tiergarten, før vi treffer en gammel kompis av min mann.

Men enda mer glamorøst er at fem timer pianotesting hos Bechstein i går ga uttelling i form av et nydelig instrument som skal stå i stua :)

God helg!

Pusepilde sa...

Fredag, fridag, gravedag!
Dagens glamour blir i første omgang å ta på meg de rosa hagehanskene (kjøpt på rema1000 til 20 kr) og gå ut og sloss med ugress og torv akkompagnert av gravemaskindur fra naboen. Forhåpentligvis avsluttes dagen med et velfortjent vinglass på badekarkanten :o)

Tudeluu!

Løvemunn sa...

God formiddag,

i dag kjenner jeg meg kveldsglamorøs på jobb, med leppestift i Hollywood Red og Midnight Poison Elixir i nakken. Sort lang kjole og satengjakke! Hvordan gikk det til? Helt ute av takt med sesongen, men med samsvar mellom det ytre og den indre følelsen. Utenfor vinduet rigger noen til motefotografering, med blitzparaplyer og rekvisitter. En "doft av den fina världen", men totalt uglamorøst i den nåværende fasen. Helgen er åpen, men full av muligheter. jeg får se hvor vinden fører meg, og hva som faller ned på nesen min.

Miss Golightly sa...

God fredag!! Nå begynner det igjen å ligne på sommer:) Synes ukene går så utrolig fort! Så jeg skal prøve å roe det helt ned i helgen med bare koselige ting. Tror reiseradion har første sending på lørdag. Jeg har har kjøpt inn blomster i nesten alle vasene mine. Og har rosevin i kjøleskapet. Må bare jobbe litt først... Ha det fint hvor enn dere er.

Britt Åse sa...

God fredag på deg og deg og deg :-)
Her har jeg for en gangs skyld glammet meg litt, med maritime striper på sko og topp og ellers svart, samt sølvhjerter i ører og om hals. Fresh-heten understrekes av DKNY women, som er en glimrende sommerduft for dagene hvor man har lyst til å være mer frisk enn sexy :-)
Helgen blir vennefest med idrettslige utskeielser!

Anaruh sa...

Våknet til hlende og trassig treåring og kjente at hennes humør smittet over på meg. Men kom meg trygt på jobb, fikk meg en kaffe og fjaset en stund med mine FANTASTISKE kollegaer, og nå er dagen så fin som bare en fredag kan være!

Planen for helgen er å fortsette oppussingen av kjellerstuen, være best mulig ute og i bevegelse og ta igjen det tapte på søvnfronten.

God helg!

Marianne sa...

God fredag!
Her på loftet er ikke glamfaktoren særlig tilstedeværende, men humøret er på topp! Startet dagen med accapella soul, min all time favoritt på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=RlOryyJQUvQ&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=Qlnyuuy6NGI&feature=related

En HERLIG start på dagen! Anbefales på det sterkeste. I dag er livet fanastisk - flere uker med eksamen og flytting er ferdig, og nesa vender "hjem til a mor", selv om hun ikke er hjemme. Late dager på terrassen i barndomshjemmet blir deilig.
God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Har levert et nytt arbeid fra meg etter mange dagers knallhard innsats, hurra! Nå blir det ENDELIG helg!! Den skal jeg bruke til å bare flyte med sammen med barna og ha det fint og rolig. Og til å stelle litt ekstra for kjæresten som må jobbe denne helga også. Å som jeg gleder meg!

Jeg følte meg ikke så verst glamorøs da jeg gikk hjemmefra i dag tidlig, selv om jeg var fryktelig trøtt. Det var først to timer etterpå jeg oppdaget at jeg gikk med den fine genseren på vrangen.. Det er fredag, ingen tvil!

Håper dere får ei riktig fin helg alle sammen! :-)

Line sa...

Det er lettskyet pent vær og dagens glamour er dongeriskjørt og rosa topp. I ettermiddag regner jeg med å være ute hjemme. Hvis jeg er heldig starter vi kanskje på den nye terassen/ trappa utafor ytterdøra mi. Jeg grov hull til stolper på onsdag,så må jeg bare vente til Pappa er klar for bygging. Min kompetanse på feltet er så lav at jeg ikke kan gjøre annet enn å følge ordre på helt enkel ting;-) Ellers er det konfirmasjon på søndag så da skal jeg i to selskap. Ellers blir helga som den blir. Ha det fint alle sammen

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her har været ikke helt bestemt seg for hvilken årstid vi skal ha, men det plager ikke meg så veldig :)

Dagen tilbringes på kontoret til Parkenfestivalen, hvor et lass frivillige har blitt godkjent og fordelt av yours truly. Glamouren er intakt med en duft av India Hicks Island Living fra C&E, men sminken mangler. Den glemte jeg simpelthen i dag morges! Sort singlet under lilla 'gjennomsiktig' strikkagenser fra Designforum gjør at den ytre glamouren ikke er så verst likevel.

Helga tilbringes delvis med jobbing, delvis med fritid som sannsynligvis brukes med den firbeinte ute i marka, på tur etter orienteringsposter.

Stor klem til Alt Godt, og glade fredagshilsener til resten av gjenget :)

Anonym sa...

Nydeleg fredag med ballerinasko på beina og solbriller på nasa. I kveld kjem familie på besøk og ei helg med mykje sosialt og kulinariske innslag ventar. Eg gler meg!!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Endelig begynner freden å senke seg. Det har vært noen hektiske dager. En ny milepæl i dag i prosjektet.

Forsøkte å få hodet til å slappe av i går, med boklesing på balkongen i sola og en ansiktsmaske for økt glamourfølelse.

Nå blir det snart helg og det er deilig. I morgen skal jeg treffe den kjekke mannen igjen, litt for lenge siden sist. Vi skal bare kose oss og gjøre ingenting. Søndag er det middag med svigerfamilien.

God helg alle sammen!

Globetrottaren sa...

Startet dagen med herlig løpetur i Frognerparken, dette er en nydelig tid på året for løping!

Helgen fortsetter videre med kjærestedate i kveld, innkjøp til ny hytte, litt klimpring på piano (grattis til Ina, jeg kjenner følelsen!) og ikke minst lesing av bok :) En herlig helg, med andre ord.

Stilen i dag er sommerlig enkelhet; lyse jeans, stripet genser, ballerinasko, nyvasket hår og minimalt med sminke.

God helg til dere alle.

Glamourlegen sa...

Glamour? Snart bare 2 dager igjen av 3 ukers arbeidsmaraton, vet ikke lenger hva jeg heter men ellers er alt bra. Og det (!) er jo glamorøst :-) GOD HELG ALLE!

Maje sa...

Er dessverre uglamorøs idag med brun topp og cardigan, og jeans.. i fine været, men snart er det helg og da blir det nok sommerkjole og sandaler i steden.

Hagearbeid og lesing står på programmet.

Og ellers var jeg inne på iHerb i går og bestilte noen av produktene som Glamourbibliotekaren så fint anbefalte, så nå gleder jeg meg til alt sammen dumper ned i postkassen min. Aaah..

Ha en herlig helg, alle sammen!

Kristina sa...

I dag er en bra dag! Jeg hadde eksamen i går, og var utladet og sov som en stein! Lenge! Friiii :D I dag har jeg ryddet litt i huset, klappet litt på kattene mine, vært en tur på trening (med Prince på øret, gratulerer med overstått) og nå har jeg hatt en deilig lunsj og funderer på hva resten av dagen vil bringe :) Ingen planer, bortsett fra en etterlengtet tur til frisøren. Perfekt!
Helgen bringer med seg solskinn, fri, ny mobiltelefon som må utforskes (og pittelitt jobbing..) Ha en fin helg!

Synne sa...

Huhei! Fredag igjen! Det går fort i svingene på jobben for tiden, og jeg har flere møter på planen for kvelden, men til slutt vil nok helgefreden senke seg. Jeg har krøller og en perlespenne i håret, og min favorittfarge på leppene, og bare legger føles alltid bra når man ikke kan ta sommerværet for gitt.
God helg til alle!

emma sa...

Det har vært en hard nattarbeidsuke, men i dag startet langhelg -som jeg så langt har brukt til å sove lenge og spise lang frokost med mannen før han påbegynnte sin arbeidshelg... Snart skal jeg komme igang med litt forsømt husarbeid, handling og trening. Det er glamorøst i seg selv å ha tid og overskudd til sånt, for ikke å snakke om hvor deilig det skal bli å legge seg i rent hus, i nyvasket sommersengetøy. Morgendagen starter klokka 09 med årets første reiseradio -kjenningsmelodien setter den ultimate sommerstemning for meg og assosieres med sol, saltvann og fridager:)

Ting som gjør en glad sa...

Tidlig ferdig i dag, sommerkjole med prestekrager, fornuftig fottøy til mine gravide bein og tre makroner i magen etter arbeidstid! :D

Elisabeth sa...

Jeg har mine røde pumps på, klar for sommerfest med kollegaer.
Rosa parfyme på, lett solbrent etter en dag i sola (vi nordlendinger er så lykkelige for en time sol at vi glemmer solkrem i ny og ne)

Ha en god fredag!

Alt godt sa...

God kveld!

Eg var innom her i dag tidleg, men då var det for tidleg. :-) Så gjennom ein hektisk dag vart (rapport om) glamouren gløymd, dessverre. No skin sola inn stovevindauget mitt, og på spisebordet står ei kasse med 24 bøker om sylting og safting heile året som eg henta på posten i dag - det er glamorøst! Å ha si eiga bok i butikken! Stor stas.

No skal vi på eit lite besøk, og i morgon kjem koret eg syng i hit for å lage ein bedre middag til oss alle. Elles har vi ikkje så store ambisjonar for helga. Eg ynskjer alle, vertinna især, ei fredeleg helg. Og så sender eg ein virtuell klem til Elisabeth i Bodø. :-)

Populære innlegg