fredag, juni 22, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
I går fikk jeg den ekte sommerfølelsen - skjørt, barbeint, rusle rundt i hagen og snuse på roser og peoner i ettermiddagssola. Og deretter hele kvelden på stranda. Vidunderlig! Nå kommer visst regnet i noen dager, men det har jo hagen bare godt av.

Dagens glamoureffekter: Kenzo eau de fleur magnolia, Dianakamera-smykke, hatt på snei.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og det er MYE som skal forberedes og legges klart innen den tid. Her får man bare kjøre på!

Ha en fin dag alle sammen, og legg for all del igjen rapporter fra deres fredager! Det virker av en eller annen grunn som om færre vil bidra på fredagene nå, og den tendensen må snus - kom igjen! En eller annen fin ting har dere vel som er verdt å rapportere - pepp pepp!

mvh eders Glamourbibliotekar.

40 kommentarer:

Sulvis sa...

Glamoureffekt: ferieglede som stråler om kapp med sola idet jeg sykler fornøyd hjem fra jobben i ettermiddag.

AnneWilsonJewellery sa...

God morgen! Her har det regnet lenge.. og det er så kjølig at mine kjære grønnsaksplanter i hagen ikke orker å vokse seg større. Men, "PollyAnne" har på khakigrønne chinos og rød-og-hvit stripet breton topp fra H&M, Liérac bodylotion duftende av hvite liljer (forbausende deilig), Dior Rouge Podium leppestift og gulløreringer - dagen skal bli bra tross begredelig vær :)

Ha en fin helg!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Jeg var oppe grytidlig for å trene litt - nå er jeg nydusjet og våken, med NRKs lokalsending på radioen (mindre rettssak der...), knekkebrødfrokost og en stor kopp Lady Grey. Tente et lys også, siden det er fredag :)
Jeg skal jobbe to uker til før det er ferie, men det begynner å bli roligere dager, og det er veldig deilig.
Håret mitt dufter sjasmin, siden jeg vant en shampo-bar fra Lush forrige uke (hurra!).

Planer for helgen: En tur til nærmeste by i ettermiddag, for å jakte på en fin gave til hun jeg skal i 30-årslag til imorgen. Og imorgen blir det altså bursdagsfest, på Nesodden. Det blir fint :)

Og det beste av alt: ikveld kommer endelig min Kjære hjem, etter to uker hvor han mer eller mindre har vært på farten hele tiden. Dobbelthurra!!

En riktig fin helg ønskes alle!

Nina sa...

Sola kommer hos noen og går hos andre, skjønner jeg. I Trøndelag er den endelig tilbake, selv om det etter all sannsynlighet er en kort visitt (det bruker å være det). Glamoureffekter er derfor selvsydd maxikjole med fuglesilhouetter på, flate pumps med paljetter og rosa, fasetterte glassøredobber. Er det helg, så er det helg. Ha en god en!

Jordbærdama sa...

Starta dagen med å sykle til jobben med den nye elektriske sykkelen min! Fantastisk å kjenne den gode varme vinden i fjeset, helse god morgon til andre syklistar og ikkje minst få eit snilt elektrisk dytt opp dei brattaste bakkane. 17 kilometer gjekk i ein fei og eg kom ti minutt raskare fram enn med bussen!

Annette sa...

God morgen, og god fredag!
Først skal en effektiv arbeidsdag gjennomføres, før et lite besøk hos opphavet. Ellers skal helga fylles med to innflyttingsfester, et sykkelritt og tid sammen med kjæresten. Gleder meg til helg!
Det glamorøse består i dag av nyvasket og utslått hår, kombinert med yndlingsbuksene. Og sol utenfor kontorvinduet.
Ha en strålende dag og helg, alle sammen!

Silje sa...

Hei! Dagens glamour: ferie for meg (les sen morgen i morgenkåpe) og bryllup i ettermiddag. Mannen tar seg noen timer fri fra jobb og det skjer sjelden. Har en liten dont med å sy litt på kjolen jeg skal ha på meg i ettermiddag - men det er stor stas at favoritt-sommerkjolen endelig tas i bruk for sesongen! Jippi! God helg alle sammen!

Line sa...

Jeg sitter på skolebiblioteket uten elever, men om en liten stund får jeg besøk av bibliotekarkolleger fra de nærmeste videregående skolene, det blir koselig. I klesveien er glamouren i min sølvhvite tunika med store korallfargede blomster på, og kanskje enda mer i den tykke grå strikkejakken jeg har utenpå, det er kaldt her!Men jeg håper og tror at været blir bedre innen st. Hansfeiringen kommer igang. Ha ei god helg alle sammen

Ine sa...

Her der det veldig dagen før dagen-stemning, i morgen gifter jeg meg nemlig med min kjære! Jeg har såvidt fått ned en yoghurt og litt kaffe, og skal avgårde til festlokalet for å pynte. Det blir fint! Og etterpå gleder jeg meg til at skuldrene forhåpentligvis senker seg noen hakk. God helg, alle sammen! Kryss fingrene for fint vær i Hamar-området. :)

Sørlandspige sa...

Her må en skynde seg å rapportere om dagens glamour: Denne deilige, lett prikkende følelsen i huden etter noen flotte solrike ettermiddager på terrassen! Håper ... nei, har bestemt meg for at godfølelsen skal sitte i hele regnværshelga! Fri blir det uansett, og ei god bok og litt innsats ved komfyren gir også feriefølelse!

Høgskolebibliotekaren sa...

En strålende morgen og sommer i sinnet! Pent sommerskjørt, lysegrønt og rosa, hvit topp og bringebærrød cardigan er antrekket, sølvringer i ørene og hårbøyle med 'bling' i håret. St. Hanshelgen står foran oss, og i morgen feirer vi 22 år som ektefolk <3 Det blir stas! Og lykke til til bruden i en annen post her. Jeg skal krysse fingre for pent vær. Litt regn er bare fint. Det hadde vi, akkurat nok til at sløret ble litt vått og dermed lykkebringende :-) Dagen idag skal brukes til kassering og møter, før jeg skal ha skrankevakt.

God St.Hanshelg ønskes dere alle sammen.

Anonym sa...

Gratulerer Ine og lykke til med midtsommerbryllup! Min hage har fått mer enn nok regn, så kjære glambibliotekar, jeg håper østladet får noen laaange dager m sol! jeg har langt linskjørt og fornuftige sko i dag, sparer på glamoureffektene til sommerfest i morgen med gode venner.

Trude sa...

Varmebølge over Katalonias hovedstad og hjemmekontor på en fredag - det er glamour.

Har masse å gjøre ettersom sommerferien begynner om 10 dager. Da får vi kjært besøk fra Norge - det blir stas! Innimellom jobboppgavene drømmer jeg meg bort med å planlegge piknikk i en vinåker, tur på den lokale fiskeauksjonen, oppskrifter på noen gode middager, etc. etc.

Lite ytre glamour i dag, men har en dæsj Ô De L'Orangerie fra Lancome bak øret - nydelig sommerduft.

God santhans til alle - her i Katalonia feires dagen med masse fyrverkeri :)

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Jeg har en stiv og støl og trøtt fredag etter masse jobbing denne uka. Deilig at det er helg, og St.Hans på en lørdag! Her er det ikke mye sommervarme, men det er grønt og fint og vi kler oss etter kalenderen. I morgen blir det St.Hansbål sammen med venner, om ei uke begynner ferien, og peonene mine har begynt å blomstre - jippi! Den glamorøse følelsen kommer også fra en parfyme i dag, en som ble sommerparfymen min i fjor og som jeg nettopp fant navnet på og kjøpte til meg selv: Thierry Muglers "Womanity". Den er visst ikke likt av alle ser jeg på nettet, men jeg elsker den - den dufter som blå himmel og åpent hav med streif av søte lukter, akkurat slik som varme sommerdager på kysten. Blir i godt humør hver gang jeg tar den på!

Ha en riktig god fredag og ei fin midtsommerhelg alle sammen! :-)

Stine Arkeologine sa...

Lykke til i morgen, Ine! <3

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! Litt vindfullt i havgapet, men nyter kaffen etter et lite morgendypp i i dønningene. Glamouren utgjøres av lukten av sjø og lyden av krabbefiskende unger. Deilig! I helgen fylles øya opp med små og store til st.hansfest. God helg til alle der ute!

koristen sa...

Kl 16.00 idag begynner sommerferien - jippi! Antrekket er tilsvarende sommerlig - knallrosa bukse med matchende negler og lepper, hvit bluse og svarte sandaler. Duften er deilige Philosykos.

Etter jobb går turen til Gjøvik hvor en av venninnene har flyttet inn i nybygd hus. God mat og vin, latter og shopping (Sjokoladefabrikken!)er garanterte ingredienser.

Søndag fortsetter jeg til hytta - der skal det bades, leses og males båthus. Krysser fingre for bedre vær enn det som er meldt, ellers går det dårlig med både maling og bading, men kos blir det uansett.

Lykke til med bryllupet, Ine!

God helg og god sommer til alle glamorøse :-)

Silje sa...

Ja, lykke til i morgen, Ine! :)

Fagbibliotekaren sa...

Så mange fine helgeplaner! De hjerteligste gratulasjoner til Ine. Jeg leser bloggen din og gleder meg til å se alle de nydelige dryppene med bryllupsforberedelser i sin helhet (jeg håper du deler litt :) ).

Her er det ny, arvet topp som er så fin, og god som ny for meg. I kveld skal jeg spise middag med flotte jenter, i morgen blir det ordning i heimen og innkjøp av maling, før det blir ny venninekveld. Søndagen skal vies til han fineste, god mat og noen episoder av vår nye serie-dille.

Riktig god st.hanshelg!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Her startet dagen med grønn bølge ned Ring 2 på sykkelen. Det skjer ikke ofte! Har nok pyntet meg mer tidligere i uka enn i dag, men er nydusjet, har midlertidige bølger i håret og lukter av Chanel sin Chance Eau Tendre.

Planene for helga er sykkelritt med Annette. Deretter er planen å flate ut og gjøre ingenting.

Håper alle får en flott helg, og lykke til med bryllup til Ine:-D Det blir sikkert fantastisk uansett om det blir regn eller sol.

Kristine sa...

Glamoureffekt: jeg gleder meg til en helgetur i en by på andre siden av fjellene. :)

Påkledningen er enkel, khakishorts, hvit, langermet genser og svarte Toms. Dagen skal gå med til programmering, men det er helt greit. Jeg kan jo programmere bedre enn jeg trodde selv!

God helg og god St.Hans!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

I dag våknet jeg opp i en hotellseng i Oslo med min kjære. Alldeles ikke en vanlig morgen kan man si. Hans jobb gjorde at jeg kunne snike meg litt med.

Vi koste oss veldig i går kveld med middag ute, cocktails på en hyggelig bar og slentrende rundt i gatene.

Avslutter arbeidet tidlig i dag, setter meg på flyet nordover til hjembyen for en helg der. Skal bli hyggelig med St.Hans feiring i fjæra.

God helg alle sammen!

Fine Friminutt sa...

God glamorøs fredag! Sommerkjolen er på og neglene er malt knall rosa både på fingre og tær. Rett etter jobb er det sommerfest med gode kolleger og vi skal spise thaimat, drikke prosecco, nyte solen og kose oss inn i kvelden og natten. Lenge siden jeg har rapportert her nå, har vært hektiske uker, men på onsdag begynner ferien og jeg ser frem til fem lange, late, deilige uker med sol og sommer. God fredag og god sommer alle sammen! Spesielt til deg kjære Glamourbibliotekar

Maren sa...

God fredag! Min er på sitt mest avslappende. Frokost med avis på verandaen i pysjen, og der planlegger jeg å bli. Jeg har rød kjole på, enkle smykkefavoritter, mange kopper grønn te og siste halvdel av Historien om Pi. En fantastisk bok, og feriens femte roman til nå. For en luksus det er å lese bok etter bok fra min eviglange må-lese-liste. God helg alle sammen!

Anette sa...

For en deilig og glamorøs fredag du har planlagt :) Jeg tar ferie i dag klokka fire og da blir hver eneste dag en fest - det har i allefall jeg bestemt ;) Klem fra Anette :)

Ingerid sa...

Glamourfaktoren er middels her på forskerkontoret, men føles høyere pga 1) hjemmemann som steller til liten grillfest med naboene i ettermiddag, 2) muligheten til å bli med på akkurat en fredagspils mellom jobb og grillfest, og 3) godt humør etter usedvanlig jobb-glamorøs dag igår, med yoga på jobben, vellykket eksamen for en student, restaurant-lunsj i jobbsammenheng med interessant faglig innhold.... Sjelden kost, høyt verdsatt. Den ytre glamour er høyst uformell idag, i blomstrete soltopp og pene sandaler og mellom der jeanscapribukser. Sommeren er her! Varer kun idag! God helg til alle.

Synne sa...

Åh, midtsommerfredag med fri, blir det bedre? Jeg pusler rundt både ute og inne i mitt eget tempo. Dette er andre feriedag, og jeg nyter det. I kveld tar jeg med meg kjæresten min og reiser hjem for å gå i Ine sitt bryllup i morgen. Jeg gleder meg så jeg nesten sprekker. Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Startet dagen med yoga (som alltid).Dagens antrekk: blå bukser, grå kittel med paljetter, grå sko, perler i ørene og perler rundt halsen.Solen skinner - jippi! .mette

Ina sa...

Først og fremst:

All hell og lykke til INE!

Gleder meg til rapport!

Her er det siste dag i rettsaken mot ABB som preger arbeidsdagen, gleder meg til en liten pause fra akkurat det (det er lov å håpe?)

Sommerlig antrukket med rosa skjørt og bomullsbluse, og en deilig roseparfyme fra Yvess Råssjer!

Mandag drar vi hit:

http://www.schloss-elmau.de/downloads/SE_Libretto_2_2012_D.pdf

Nok sagt. Det blir fantastisk.

God helg!

Alt godt sa...

God ettermiddag! Treig morgon i dag, eg hadde ein overveldande skallebank som måtte behandlast medisinsk (av meg sjølv) for å gå over.

No driv vi og pakkar for sørlandstur, og dagens glamour består av flagrande kjole, sandalar frå London og Paul Smith Floral på halsen. Helga skal vi altså tilbringe hos gode vennar, med god mat, god vin og utsikt til Torungen. Fine greier!

Eg ynskjer alle, og vertinna især, ei fredeleg helg. Og så kryssar eg fingrane for at sola skin i Bodø, slik at Elisabeth i nord kan få lov til å vifte med tærne. :-)

S sa...

Sitter på kontoret, men vurderer forlate straks slik at jeg rekker alt som må gjøres før hele familien pakker seg i bilen for å dra på telttur sammen med gode venner. Og om værmeldingen holder kan det bli riktig så trivelig.

Har ellers tre dager å jobbe i neste uke, deretter er det ferie. Har bare så alt for mye å gjøre innen den tid!

Ha en strålende St.Hans-helg!

KindleJoy sa...

Min fantastiske samboer overrasket meg denne uka med en 2 ukers sommerferiereise til Antigua, Karibien. Jeg er i ekstase og blåser i gråvær utenfor. 14. juli reiser jeg til fjerne himmelstrøk - uten barn, men med mann - barnevakt ferdig organisert og hund reservert på kennel. Idag føler jeg høy fredags-glam-faktor og vil egentlig bare hyle høyt og sprette en sjampis!!! :-)

Elisabeth sa...

Jeg vifter med bare tær i sola! Klem til Alt Godt og glamorøse fredagshilsener til hele gjenget :D

Britt Åse sa...

Rapporterer at det regner på Schiphol, men at det sikkert er supert sommervær i Provence. Glamour!! :-)

H sa...

Den første helgen som helt ferdig nyutdannet bibliotekar skal feires med hyttetur, så jeg håper på fint vær, men er forberedt på det motsatte:) Hyggelige lånere på jobb, en liten dose CSP Vanille Abricot og fint resultat på bacheloroppgave gjør lykken komplett. God helg til alle!

harnen sa...

Jeg har endelig sommerferie - og reiser sørover allerede i kveld! Det er fredagsglamour! Essies watermelon pryder neglene for aller første gang - og vi har fått ny, lydtett dør inn til leiligheten - noe som høres trivielt ut, men det er virkelig luksus etter å ha levd med en dør som står og slår når hver gang det går i en dør et annet sted i oppgangen.
God fredag, helg og ferie til alle!

Anonym sa...

To uventede sommergaver fra kolleger i dag og hyggelig prat med min chilenske frisør i ettermiddag mens håret ble sommer-fresht, er blant gleder jeg samler på. Og også at rhododendron, Hurdalsrose og peoner blomstrer om kapp i hagen min! Tror jeg skal sitte litt på trappa og nyte kveldshagen i stedet for å sitte mer ved laptop'en i dag. God St Hanshelg, alle! Glamourlektoren

Marta sa...

Eksamenskarakterane vart gitt ut i dag, noko som vart ein positiv glamoreffekt for min del i alle fall!

Jacta est alia sa...

For en deilig sommerfølelse du beskriver!


Gleder meg til sommerferien jeg og. Ha en fin St. hans!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Riktig god sankthans til dere alle sammen! :)

Populære innlegg