onsdag, juli 11, 2012

Fin og veldig praktisk!

Jeg er velsignet med en mann som er over middels god på presanger! Denne fikk jeg i bursdagsgave. Men det er ingen vanlig veske...
... selv om den kanskje ser sånn ut. Det er litt av poenget. Og man kan hekte på eller ta av skulderreima (som er ekstra paddet) ettersom man ønsker. 
 Nedi er det flere myke polstrede vegger som man kan flytte rundt som man vil - de festes med borrelås... 
Det er nemlig en kameraveske! Med plass til kamera, ekstra objektiver, blitz osv - OG bok, briller, leppestift og hva man ellers drasser med seg rundt! Man kan altså kombinere den med vanlig veskebruk, uten at kameraet blir skadelidende! Jeg har virkelig lett etter noe sånt, for de vanlige små svarte vanlige kameraveskene rommer sjelden mer enn kamerautstyr - og det er upraktisk å måtte ha to vesker over skuldra til enhver tid. Og store kameravesker ser vanligvis ikke spesielt feminine ut. Men han fant den perfekte for meg - og det er denne; Epiphanie Ginger i fargen caramel. Den kom i posten for noen dager siden, pakket pent inn i en tøypose nedi eska. "Liberating women from the man bag" er mottoet deres - nå er ikke jeg akkurat redd "man bags", hva nå det er, men jeg har til gode å finne en kameraveske som jeg synes er fin. Inntil nå!5 kommentarer:

Sulvis sa...

Wow! For en flott veske - kameraveske eller ei! Gratulerer med både veske og overstått (?) dag!

Synne sa...

Ting som er både pene og praktiske er jo helt topp! For en fin presang!

tonemor sa...

Bøker, vesker, lektyre, roser, søte jordbær og musikk. Det er så mye inspirasjon og gode vibber knyttet til dine blogginnlegg. Koser meg!

Ine sa...

Så fin den var!

Purra sa...

Utrolig lekker!
Og gratulerer på etterskudd med dagen.

Populære innlegg