mandag, juli 09, 2012

Fine ting



I går var jeg i en fin glassveranda i et hus jeg var veldig fascinert av da jeg var liten. Huset skal nå selges, men jeg fikk arve noen ting etter min gamle tante som har bodd der siden før krigen.



Blant annet Mona Lisa-bildet som hang i glassverandaen! Det har et grønnskjær som matchet de lysegrønne veggene der inne.



Dessuten fine moccakopper fra Stavangerflint!



Det er koselig å ha slike minner derfra. 









6 kommentarer:

Synne sa...

Så fine kopper! Jeg blir glad av fargene!

Indianna sa...

Jeg liker de stemningsfulle bildene dine. Jeg har også en Mona Lisa. Hun henger på gjestetoalettet...

Glamoursjefen sa...

Ser ut som fine skatter!

Ser også på det ene bildet ditt at det er et nydelig rosetre på utsiden. Vi er på jakt etter et sånt tre på landstedet vårt, men klarer ikke finne noe art eller en type å se etter. Vet du hva denne heter? Eventuelt har du peil på hva som er smart å velge? Jeg har selv grei peiling på roser, men ikke på de som blir store trær.

Tips mottas gjerne med takk!

Louise sa...

Er det ikke gode gamle hurdalsrosa?

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Ja, de er knallfine!

Indianna: Perfekt! Jeg vet ikke hvor jeg skal henge henne ennå.

Glamoursjefen: Det er en Hurdalsrose. De er villige, lettstelte, vokser fort, blomstrer lenge og er nydelige! Eneste aber: Ingen duft. Jeg har en ved porten i gjerdet mitt her hjemme, og har store planer om at den skal bli diger!

Louise: The very one!

Glamourlektoren sa...

Hurdalsrosa blir stor ganske fort - jeg plantet en for noen år siden som nå har flettet seg inn i det gamle pæretreet den står ved og strukket seg sikkert fire meter opp - og får også pæretreet til å få rosa blomster etter at det selv har blomstret av. Er veldig glad i Hurdalsrosa mi selv om den ikke remonterer, det vil si at den blomstrer av etter hvert, men det er sjarmen med historiske roser. Ikke dufter den heller, men hvem kan stå for mylderet av knallrosa roser på forsommeren?

Populære innlegg