tirsdag, juli 03, 2012

Finn stilen: Juli

En avslappet stil for juli. La oss endelig håpe det kommer noen sommerdager snart! 
Gulrutete kjole signert Claudia Shiffer, strå-fedora fra Modcloth, gule Hasbeens-sandaler, tropiske solbriller fra Charlotte Russe, samme stråveske som sist (J.Crew) med juli-Vogue i, bærbar platespiller som man kan ta med ut i parken eller i hagen sammen med f.eks. en Doobie Brothers-LP, korallfarget neglelakk fra Essie, korallfarget lipgloss fra Bobbi Brown, og L'Occitanes verbena-duft. Og en matchende gul sol på langtidsvarselet kanskje?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for denne friske og herlige inspirasjonen på en foreløpig grå julimorgen! Kanskje titter solen frem i dag.

Frøken Desibel sa...

Så fin, jeg begynner virkelig å få sansen for disse Hasbeenssandalene:-D

Eller så er det ved bruk av grammofoner i Oslo kommune viktig å huske på hva som står i støyforskriftene til kommunen: "På offentlige badeplasser og rekreasjonsområder må grammofoner, radioer o.l. ikke brukes på en slik måte at det oppstår helseskadelig støy."
Så kan det jo diskuteres hva som er helseskadelig...

Glamourbibliotekaren sa...

Haha! Postgirobyggets "En solskinnsdag" regner jeg personlig som svært helseskadelig, så jeg er enig i at man må passe på litt om man har med radio på stranda :D

Synne sa...

Frisk og fin juli-stil!

Glamoursjefen sa...

Herlig sommerfint. Jeg synes sandalene var helt rålekre!

Og JA til en matchende, gul sol på langtidsvarselet. Kan ikke du fikse det, da?

Anonym sa...

Så utrolig fint! Synes du er så god til få formidle "steminger" gjennom disse finn stilen postene. Enten det er advent, sol, vår i Paris osv. Jeg tar meg selv rett som det er å bla gjennom disse postene. Klærne og tilbehøret er også veldig tidløst, så klærene i de gamle postene er like aktuelle i dag. Skulle bare ønske de kom enda oftere, selv om jeg skjønner at de tar tid å lage! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! :)

Populære innlegg