fredag, juli 06, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!

Litt sen hilsen herfra, somlemorgener hører sommeren til. Dagens duft er Eau d'Italie, Doobie Brothers synger "What a fool believes" og hodet er både i høygir og i en slags doven sommerdøs på en og samme tid.

Over til dere! Hva består fredagen av? Rapporter mottas med stor takk.

God helg!

mvh
Glamourbibliotekaren

24 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Det er sjeldan eg er tidleg ute her, men når vertinna sjølv er seint ute hjelper det. :-) Sola gjer at dette blir ein glamorøs dag uansett, come what may. Men det desidert mest glamorøse er at hagen min vert fylt opp med flotte damer i kveld, så ettermiddagen går med til å lage gode ting til dei. Ei ostekake parfymert med heimelaga hylleblomstsaft står allereie i kjøleskapet.

Eg har faktisk også på meg ei eau d'Italie-duft i dag, den nye Bateau de Capri, som er heilt perfekt til meg. Nydeleg!

Helga går også med til å ordne huset og vente på kjæresten, som kjem heim frå Roskilde på mandag. Ni dagar er alt, alt for lenge å vere frå kvarandre, syns eg. Eg saknar han veldig. Men eg har fine folk som held meg i aktivitet, og når sola skin er det uråd å sitte inne og lengte etter han særleg lenge. Eg ynskjer vertinna og alle som stikk innom ei fredeleg og solrik helg, og så skulle eg ynskje Elisabeth i nord kunne sette seg på eit fly og bli med i kveld. :-)

Ingerid sa...

Blir jeg først? Siste arbeidsdag før ferien her. Forskerkontoret er rotete og varmt, og jeg merker det er på tide å være borte herfra litt.
Antrekket er passende avslappet glamorøst - nye jeans, tynn blå tunika, brune sandaler, store sølvøreringer og over det hele, en duft av Korres' Saffron Amber Cardamom, en ny favoritt.
Planene for helgen er å pakke, kjøre bil med bilsyke barn, overnatte på Farris Bad med hele familien, klatre i klatrepark, og endelig, søndag kveld, komme frem til Gjeving for nesten fire uker på Sørlandet! Det kan neppe bli mer glamorøst enn dette. Bøker ligger klare i stabler og et mål for ferien er å drikke minst 4 kopper kaffe om dagen og bli bedre til å sløye fisk. Det første skal nok gå greit.
God helg og god sommer til alle, og særlig til Glamourbibliotekaren!

Hermia sa...

God morgon!
Nu är det bara några timmar kvar till årets sommarsemester - det gör min glamourstämning! Ikväll hoppas jag sitta ute på den egna terrassen, spisa god mat, läsa god bok och dricka gott vin! Det fria livet är här :)

Önskar en finfin helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Sitter på kontoret med kaffekoppen,- har hatt en liten uke med jobb før jeg tar en ny runde med ferie ... og håper at solen vil titte fram igjen også i neste uke.
Glamourfaktoren er sandaler med nylakkerte tånegler (rosa med glitter tyvlånt av 9-åringen), dagens duft er Daisy.
Og selv om hodet er litt pakket med allergi, er humøret stigende ved tanken på at det bare er i dag og imorgen med intens jobbing igjen før jeg kan ta fri og kose meg med kjæresten og ungene i 14 dager.
God sommerhelg til vertinnen og gjestene,- ferie eller ikke :-)

Frøken Desibel sa...

God formiddag!
Hadde koselig venninnetreff i går kveld som førte til en noget treg start på dagen, men det var så absolutt verdt det:)

Nå skal jeg jobbe intenst noen dager før ferien begynner til uka. Jeg gleder meg til late og ikke fullt så late dager på Sørlandet, i fjellet og i Danmark.

Her går det også i Daisy i dag, og en fin sommerkjole er på siden det er så fint vær ute.

Håper alle får en flott helg!

HildeSofie sa...

God morgen (eller formiddag)!
Ute er det varmt og strålende, og jeg har min siste, svært korte arbeidsdag før fire uker sommerferie. Tror egentlig jeg snart har jobbet mer enn nok, og pakker sammen - hjemmekontorets gleder når begge sjefene alt har tatt ferie ;-)

På planen nå står en rask runde med støvsugeren, før jeg tar turen til frisøren for å få på plass sommersveisen. I kveld blir det grilling med venner, og det er vel så langt vi har planlagt for nå - akkurat sånn det skal være i ferien :)

God helg til alle, ferierende eller arbeidende!

Annette sa...

God formiddag!
Snart helg, det blir fint. I kveld skal jeg og kjæresten på hyttetur (uten kanarifugl i bur) med et vennepar. På planen står stearinlys, hygge, spill, hjemmelaget øl, god middag, ost og spekepølse. Gleder meg.
Ellers skal helgen tilbringes på konsert med Oslo Radio Orkester på Brødrene Sundt Spiseri (med medfølgende dansing), ølsmaking og god mat sammen med kjæresten. Og så blir det nok en liten tur på jobb på søndag, mye som skal bli ferdig før jeg tar ferie om en uke.
God helg ønskes alle lesere og til glamourbibliotekaren især!
Sender også en liten hilsen til Frøken Desibel, og håper at venninnebesøket i går var trivelig :-)

Anonym sa...

God formiddag.Beige fra topp til tå.Nike på føttene.Diamanter i ørene, rundt halsen og på fingrene.Det er helg.Det er varmt.Jeg har rosé på kjøling og planlegger fisk til middag.Det er helg! Hva mer kan man ønske seg? .mette

Sulvis sa...

Dagens glamoureffekt: blomstret skjørt (og barbeint). God fredag!

Synne sa...

Jeg må ærlig innrømme at jeg går i surr i dagene for tiden, som følge av flytting og frilansarbeid, men i dag slår jeg til med et klassisk skjørt, en nerdete topp ("Ceci n'est pas une pipe" med bilde av et rør fra et Mario-spill!) og min favorittparfyme. Riktig god julifredag til alle!

fru winther sa...

Rolig dag på jobb. Jeg har en hvit-og gulstripete silkekjole som får meg til å tenke "italiensk iskrem", dingleøredobber i ørene, og Diors "Dune" på halsen. Den ble plutselig veldig sommer for meg. I morgen er det meningen vi skal på fest, men jeg får se hva som skjer. I kveld blir det ihvertfall en rolig hagekveld, avbrutt av litt lek med energisk valp :) God helg, alle!

Golla sa...

Nylakkerte tånegler og snazzy sandaler er mitt glamouralibi i dag. Siste dag på jobb før ferie, jippi! Nå skal jeg bare rydde litt på kontor og PC. Ha en glimrende sommer!

Britt Åse sa...

Hjemmekontor med innlagt tannlegebesøk, så tiden blir litt brutt opp, men jeg har arbeidsro til rapportbunkene som skal produseres før utgangen av neste uke - for da begynner Ferien.
Det er glamorøst å dufte L'Instant de Guerlain, å drikke cafè au lait m/dobbel espresso og skum til lunchbrødskiva, og ha utsikt til massemasse roser og en hyll i full blomst.
I helga blir det sommerfest hos venner (håper regnet holder seg i skinnet), hagearbeid, bøker og fred&ro.
God helg, alle sammen!

Kristine sa...

God fredag!

Jeg er syk på 3. dagen og sitter uglamorøst nok i sofaen og bruker opp en kleenexpakke i timen. Håper at formen bedrer seg i løpet av helgen, for dette er ikke gøy!

Glamfaktoren består i å vurdere litt neglelakking og fotbad.

God ferie til de som har det, og god sommer!

Fagbibliotekaren sa...

Første feriedagen. Er hjemme hos mor og far, og straks kommer lille nevø på besøk, tantehjertet fryder seg. Kjæreste som også har ferie, hurra. Nå venter 3 uker med ferie, og forhåpentligvis solfylte dager.

Riktig god sommer!

Bringebaerdrops sa...

Her gikk det nettopp opp for meg at jeg kun har 3 uker igjen av mammapermisjonen, så her nytes det for alle penga!

Trimtur med poden, før litt mer svetting hjemme. Så nyplukkede jordbær til lunsj og Pukka te. Nam!

Planer for kvelden og helga er kjærestekos, rett og slett, nå som vi endelig har huset for oss selv, etter flere husgjester som har kommet og gått siste ukene. Stillhet! Fred og ro! Ingen kø på badet og gjester som bruker av frisørsjampoen min! Halleluja!

God helg til deg!

Jacta est alia sa...

God glamorøs fredag!

For meg er det glamour at det er fredag og jeg skal kose meg med god øl og noen hyggelige filmer/bøker i kveld.

Det er også så deilig at det er sommer! Det er luksus:-D

Anonym sa...

Endelig fredag ettermiddag, etter en lang uke på jobb hvor jeg stort sett har jobbet med nye sommervikarer. Få ytre glamoureffekter, men jeg kjøpte ny veske i Gøteborg i forrige uke og lever nok lenge på det. Ellers har jeg sunket ned i sofaen med en øl, A-magasinet og John Frusciante på anlegget, og skal snar ut og grille i parken. God helg til alle sammen!

S sa...

Denne fredagen har så langt vært særdeles glamorøs, da jeg har nytt første dag på ferie i Kroatia. Har vært ikledd bikini hele dagen, men nå har jeg dusjet og tatt på meg et blomstrete skjørt med rosa topp til. Vi skal straks ut og spise, en av dagens høydepunkter. Nyter kald drikke på verandaen mens alle gjør seg klare. Så deilig å bare slappe av og ta tingene som de kommer, for det siste halve året har vært travelt og tidvis slitsomt. Ønsker dere alle ei flott juli-helg, og nyt!

Anonym sa...

Glamouringredienser i dag har vært sommerlig tunika og shorts i hvitt, fin gåtur i mild bris, Kusmi-te og muffins og at jeg fikk lest ferdig Anna Karenina!

Anonym sa...

Litt sen hilsen herfra. Denne fredagshilsenen gjøres fra glamorøse Hellas! Har vært her i 9 dager nå og livet er behagelig og herlig. I dag har det imidlertid vært litt for varmt for meg, 40 grader er ikke bra.. Men nå har jeg hatt meg en lang dusj og den vanlige middagen ute på restaurant er droppet til fordel for rolig kveld på hotellrommet med aircondition;-). Fortsatt fin glamorøs fredag!

Glamourlegen sa...

Tja. Har avstått fra å kommentere i det siste for alt har ikke vært helt greit. Jeg har mistet jobben, men det er ikke så dramatisk som det høres ut til. Vikariatet mitt forlenges ikke etter august, siden vi er to som blir overtallige når andre kommer tilbake fra permisjon. Uventet, og skummelt, i og med at jeg i høst doblet boliglånet, men regner med at forrige arbeidsgiver tar imot med åpne armer når det bare blir en åpning der. Det er sånt som skjer når man ´bare´ har fire års erfaring etter studier og på død og liv vil bo i Oslo-området :-) Det som ER fint med dette, er at jeg har funnet ut at jeg faktisk er en ganske glad person! Jeg er frisk, mannen min er frisk, den nærmeste familie er frisk og har det godt sammen, økonomien skal vi klare uansett, jeg har lånekort på biblioteket, og på tross av irriterende uheldige omstendigheter så finnes det likevel uendelig mye å glede seg over.

I dag, fredag, glamour på programmet: Jeg rakk en dusj, håret ble fint, det ble litt nøytral øyenskygge, musikken klaffet (Hot Chip på øret under de svulmende trærne langs Elva på vei til jobb), og jeg fikk gjort en god jobb for en gammel dame som ikke har det så greit. Hun ringte å spurte om hun ikke fikk lov til å legges inn igjen selv om hun selv valgte å reise hjem i går. Jobber syv dager i strekk så jeg skal se til henne i morgen, og det føles godt. Så ergo ytre, indre og faglig glamour! Det skal bli fint å se hvordan det går med henne. Og deretter gastronomisk glamour; mannen grillet spyd med paprika, sopp og løk, samt asparges og mais, og i morgen står det visst fiskeburgere på menyen. To ukers ferie begynner på mandag, tilbringes i Oslo, (utenfor) Strømstad og Vestfold med trolig bøtter av regn, men jeg har gummistøvler og sydvest :-)

Heia livet, gled dere over det som er gledelig, og deilig helg alle sammen!

Ina sa...

God fredag til alle! Her er det hvite pumps som får opp glamourfølelsen - de samme jeg giftet meg i! En lavendelparfyme fra sør- Frankrike (som dufter som sør-Frankrike)

Jeg tror det vil gå veldig bra med deg, glamourlege. Min erfaring fra medieverden, som også er preget av hard konkurranse og mange som vil jobbe i akkurat den samme bedriften (og i den samme avdelingen) er at flinke folk er det mange av, men når det gjelder hvem som får tilbud, spiller holdning, engasjement og innstilling en enormt viktig rolle. De skal jo samtidig velge seg en kollega! Og måten du skriver på, vitner om at du er en person en vil ha rundt seg i hverdagen. Ikke at jeg på noen måte er noen headhunter, men for hva det er verdt: Både magefølelsen og erfaringen min sier heia deg!

dez sa...

Veldig stilfullt bilde - likte fargene og motivet, coooool : )

Hageselskapet ditt så forresten særdeles innbydende ut - du virker god til å skape atmosfære og fine stemninger : )

Først og fremst må jeg si om fredager at dette er favorittdagen i familien vår - da spiser vi pizza og ser på film : )

Denne fredagen er i tillegg helt spesiell - vår nyfødte sønn, Noah, er fire dager gammel i dag, og dette er vår første fredag sammen : )

Hurra og riktig god weekend!

Populære innlegg