lørdag, juli 28, 2012

Regn + internett = ja nettopp.

Regnværslørdag! Jeg veksler mellom å lese bøker, høre på radio og surfe på nettet. Nærmere bestemt iHerb... Jeg sitter her og sikler over tastaturet. Jeg har herved lagt inn bestilling(er) på sommerprodukter, det er vel lov å håpe at det kan bli noen fine sommerdager utover i august? 

Disse skal jeg teste ut: Solkrem! Jeg er fornøyd med alt jeg har prøvd av Desert Essence, særlig shampooen og dusjsåpa med eple og ingefær, så jeg tar sjansen på at jeg liker denne også. 
Disse oljene elsker jeg. Vanilje er favoritten, ylang ylang er fin, sandalwood også, og nå skal jeg prøve jasmin. De smelter og blir flytende når det er varmt, eller når de står inne i et varmt dusjkabinett, også tar man på oljen rett før man er ferdig med å dusje, klapper huden forsiktig med et håndkle, og masserer inn restene. Babyhud!
Denne oljen tenker jeg å bruke på nøyaktig samme måte. Produktene fra Island Essence er superlekre. Gardenia er en av de beste duftene jeg vet. 


I tillegg har jeg bestilt kjøkkenspray - jeg synes de fra Jif og Ajax osv stinker så sterkt, så jeg foretrekker mildere og økologiske varianter som ikke skader miljøet. Samt proteinpulver som jeg bruker i smoothies. Og stevia, som jeg søter iste og rørt jordbær med istedet for sukker. Og kanskje en økologisk sjokolade...Og denne er blant mine favoritter, så den sørger jeg alltid for å ha i hus: 


De har et godt utvalg av gode økologiske teer, denne er en favoritt og denne også. (Her og her har jeg skrevet om dem tidligere)


Som vanlig: Jeg er ikke sponset av iHerb, jeg bare digger den butikken og handler så å si all kosmetikk og husholdningsprodukter derifra, samt en del matvarer. I likhet med absolutt alle andre kunder har jeg min egen rabattkode som jeg kan dele ut til den som vil ha $5 i avslag på sin første bestilling. Den er HUZ242, og helt valgfri å bruke (den gir meg litt avslag også). 


5 kommentarer:

kristin sa...

Kan du anbefale noen ansiktsrenseprodukter fra iHerb?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har en rensegelé fra Desert Essence som er helt ok, og dessuten liker jeg ansiktsproduktene fra MyChelle veldig godt. Har et testersett fra dem, så jeg har ikke prøvd renseproduktene over tid, men tror nok de er bra. Jeg ville gått for dem om jeg var deg. Ellers er jo denne black soap legendarisk; kan visstnok brukes til det meste. Lykke til! :)

Lana sa...

Hei! Nå er det snart sommer og jeg er på solkremjakt. Ble du fornøyd med den fra Desert Essence som du kjøpte?

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Ikke så veldig! Jeg ble helt hvit/blekrosa i huden og fikk ekstremt gule tenner, så den tror jeg ikke er en slager. Men jeg har en annen som jeg er kjempefornøyd med, nemlig denne!

Lana sa...

Tusen takk for svar!

Populære innlegg