mandag, august 06, 2012

Finn stilen: August


Hippie-hengekøye-stil i august! Langt grønt 70talls-skjørt fra Atelier Mayer som passer både til hverdag og fest, feminin tank top med blondedetaljer fra Uniqlo, klassiske Birkenstocks, blomst til håret fra Dorothy Perkins, retro-solbriller fra Marc Jacobs, Nick Hornby-boka jeg akkurat ble ferdig med, bærbar platespiller (jeg kjente behovet melde seg i går da jeg satt på verandaen og leste), Bobbi Browns leppestift med spf 15, og Kiehl's muskolje. 

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Finn stilen fra Bodø, august 2012: Ullsokker, turbukse som er vindtett og vannavstøtende, undertrøye av bomull eller ull, utenpågenser eller fleecejakke, skalljakke. Ingen mascara pga altformye regn, men leppestift går an. Lyd: Dråper som faller og bølger som slår, tidvis vind som rasler i naboens ospetrær. Duft av blomster og urter som tross en kjip sommer blomstrer og viser seg så godt de kan, og i disse dager blir det stadig gulere av reinfann. Drikke: Noe varmt, gjerne fra termos.

:-D

Jeg tror 2012 var det året sommeren glemte oss, selv augusten leste ikke notatene om å slække av og gi oss litt pusterom før vinteren. Som sikkert kommer allerede i oktober. Heldigvis kan vi ha det fint likevel, om enn ikke på sommerlig vis.

Stine Arkeologine sa...

Herlig stil! :-) Skjørtet ligner et som mamma sydde på 70-tallet som jeg har fått, tror jammen det skal frem nå! (og så er det faktisk plass til en hemmelig liten ullmamelukk under, for oss som trenger og bruker sånt..).

Synne sa...

Jeg er ikke så begeistret for tank tops, men ellers er dette en stil jeg liker!

ANNEPÅLANDET sa...

Fint! Tror jeg ville slengt med en ull-cardi for sikkerhets skyld, og en paraply - hva med en orange Swims for eksempel?

Populære innlegg