fredag, august 10, 2012

Glamorøs fredag

God formiddag! Beklager sen rapport i dag, jeg glemte det helt!

I allefall, her dufter man av Hermés Terre, perlene dingler i ørene, grammofonplatene snurrer og knitrer, og kafébesøk med gode venninner står på planen. Ellers har jeg tenkt å lese ut Hemingway-boka mi - og det ser jo ut til at jeg kan sitte i hagen, hurra!

Ha en glamorøs fredag alle som én, og legg igjen rapporter i kommentarfeltet er dere snille.

24 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Fredagsglamouren her begynte med å stå opp tidlig, spise god frokost, høre fin musikk og så spille litt selv (ikke like fint, men veldig artig!) - og det alt sammen før klokka 8! Resten av dagen og litt av kvelden skal brukes til intensivt skrivearbeid, så den myke starten var godt planlagt. Litt nyervervet brunfarge i ansiktet, nylakkerte negler og en fin bluse gjør også at det føles litt mer glamorøst å tilbringe en lang dag på jobb.

Ønsker alle her inne en riktig fin fredag, med og uten Hemingway!

HildeSofie sa...

God formiddag!
Litt sliten etter frivilligjobbing på Øya i går kveld, men ved godt mot. Jeg jobber sammen med veldig fine folk, og vi har god stemning på "kontoret" vårt :)

Dagens antrekk er rødt, hvitt og sort, og oi!, jeg har glemt parfyme.... Får stikke innom parfymeriet i første etasje og prøve noe nytt!

Støvler og regnfrakk er med i veska, i tilfelle det kommer en skur på Øya i kveld også. Og det er altså planene for helgen: frivilligjobbing på Øya i kveld, møte venninne i morgen, og kanskje stikke en tur innom for en konsert eller to på kvelden, før jeg vender nesa innover i landet, passe trøtt og sliten.

Søndag: sofaslækking og bok!

God helg til alle!

Helena sa...

Litt trøtt andre dag på jobb etter ferie, men ikke verre enn at det kan kureres med litt kaffe:)

Dagens parfyme er nydelige Armani Sensi, men ellers skorter det litt på glamouren idag. Kvelden skal tilbringes hjemme i sofaen siden det er jobbelørdag imorgen, og i mannens fravær tror jeg kveldens date blir Harry Potter:)

God helg til alle sammen!

Maren sa...

Min fredag begynte med å finne vitnemål i postkassa, og det var en fin ting å holde i hendene. På meg venter biltur tilbake til Oslo, og jeg gleder meg til å komme på plass igjen. Prikkekjole er på, og smilet er stort. Ha en riktig fin helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Fint vær og lovende værmelding tilsier mindre kjør på jobb enn tidligere i sommer, men jeg går på fredags- og lørdagsvakten med godt humør. Lønningsdag er det også :-)
Antrekket er i lin og bomull, duften er Calvin Kleins Sheer Beauty.

Helgens planer inneholder, foruten litt jobb, svært lite. Grillkveld med svigerinne og svoger i morgen,- ellers bare kos, lesing og OL-avslutning på TV. Heier voldsomt på håndballjentene ...

Apropos lesing; kan varmt anbefale Leif Engers Ned til elva. En flott historie med vakre skildringer av familieforhold og landskap. Fantastisk leseopplevelse!

Riktig god helg til alle,- vertinne så vel som besøkende!

Maje sa...

God formiddag! Fredagens antrekk består av nye jeans, en kongeblå topp (som søsteren min fikk tak i på loppis - ny!) og et skjerf jeg hadde glemt at jeg hadde. Moro med sånt. Dagens musikk: Brandenburgerkonsertene i innspilling med Berlinerfilharmonien.

Ellers er dagens parfyme Marc Jacobs` "Daisy" og litt mascara fikk man også på seg i dag. Ikke verst! Og i helgen er det lovet bra vær og jeg vurderer å reise til Oslo for å få med meg en konsert eller to på Oslo kammermusikkfestival. Vi får se.

Ha en herlig helg!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!
Første uke tilbake på jobb er snart over, og det har vært hardt å komme inn i hverdagsrutiner igjen, men også litt godt:-)

Dagens glamour består av kjole, Funny Face på negler og fargerikt tilbehør. Det blir en tur innom sentrum etter jobb før en rolig kveld med litt vasking og rydding.

Helga går ellers med til venninner, søster, OL-titting, øyhopping i Oslofjorden, matlaging og litt trening.

Håper alle får en flott helg:-D

Anonym sa...

Ferdagsglamouren består av Chanel No 5, ellers er det casual friday fra de blomstermønstrede Birkenstock Papillio-skoene, gjennom de vide linbuksene, toppen med blomstermønster til den grovstrikkede, henglsete bomullsjakka.
Siden resten av uken har vært litt streng og kjolete i stilen var det godt med en casual-dag..

Anonym sa...

Hva? Glemt oss!!! Uansett: blå fritidsbukser, blomstrete blå/ hvit topp. Hvite Nike. Blått skjerf m kjærlighetsdikt på persisk i hvit skrift. Håret i topp og veldig klar for ferie! .mette

Ting som gjør en glad sa...

Prikkekjole, prikkeskjerf, karamellbrun ullcardigan, fornuftige sko og rett til jordmortime.
Noa bak ørene og ingen planer for helgen, herlig!

Fagbibliotekaren sa...

Andre uke tilbake på jobb etter ferien, jeg begynner å komme inn i hverdagens rutiner igjen, heldigvis. Nå er den velkjente fredagsfølelsen på plass og jeg gleder meg til helg. Fredagsvaner med blomster, pizza og armkrok venter. Kortere arbeidsdag pga sykemelding, så helgen er straks i gang. Kortere arbeidsdager er pga det fineste i hele verden som er i gang og kommer til oss om ikke mange måneder, vi gleder oss. I morgen skal jeg sortere babyklær, sengesett og pledd fra jeg var liten som mamma har tatt vare på.

Riktig god helg!

Kjersti sa...

Her glimrer foreløpig glamouren med sitt fravær, pga. en hektisk morgen og formiddag... Men nå er det tid for en dusj, og deretter ser det faktisk ut til at valpen min på 12 uker og jeg kan kose oss på terrassen til andre familiemedlemmer kommer hjem. Deilig! :)

AnneWilsonJewellery sa...

God eftermiddag!

Bare én time igjen på jobben før jeg kan stikke av og kose meg i finværet- med planer om en svipptur til den lokale bruktbokhandelen for å finne noe lettlest ('Den Hundreårgamle Mannen...' har jeg faktisk blitt litt lei av, er det bare meg som synes det blir litt mye oppramsing av historiske hendelser?)

Her går det i løstsittende sort silkekjole fra Banana Republic, flate sandaler fra Ecco (elegantly understated, som man sier), sjokkrosa skinnbelte og rosa tourmaliner i ørene - plus et strøk av Sugar Lemon bodylotion fra Fresh.

Hello weekend, her kommer jeg :)

S sa...

God dag! Har hatt en fin dag så langt, ikledd skjørt, litt parfyme og med god flyt i arbeidet. Har også oppdaget at fredags-glamour-følelsen hos meg blir forsterket av lett støle muskler etter gårdagens trening. Planlegger derfor å forsøke trene på torsdagene fremover.

Denne helga er herlig fri for planer, selv om noen større og mindre gjøremål alltid står på planen for en fulltidsarbeidende trebarnsmor. Har iallefall ikke spesielt stort tidspress, og skal forsøke ta det hele i litt sakte tempo. Håper å få tid til å trene og lese litt, for det har det blitt for lite av i det siste.

God fredag til alle!

Silje sa...

Hei! Selvvalgt mangel på glamour i dag - men desto mer i være-modus. Herlig med en tur i stille skog, alene - og jammen så jeg ikke to rådyr også! Det blir desto mer glam i morgen, når ektemannen og jeg er i sentrum for en fest med over 60 mennesker! Det blir moro og sikkert litt nervøst innimellom! Søndag planlegger jeg å få brukt kroppen litt, samt lese i boka jeg holder på med nå: "Noen kjenner mitt navn" av Laurence Hill. Bra! God helg!

Glamourlegen sa...

Sovet lenge, gått tur i fineste nabolaget vårt, spist frokost-lunsj på Åpent med mannen som OGSÅ har formiddagsfri på en vanlig fredag. Kanskje litt misunnelig på ham som flekser i dag og straks skal på Øya, mens min nattevakt begynner om en drøy time...vakt er greit men å gå glipp av Black Keys svir litt. Får heldigvis med meg Jaga, Yeasayer og litt annet gledelig utover høsten.

Frem til den hvite pysjen skal på er det ny blå bukse, knallrosa kasjmircardi, kaffe og kamillete.

Resten av helgen blir det bare hygge og kos :-)

Glad fredag og god helg alle!

Ingerid sa...

Endelig snart første helg etter ferien - det er altså ikke bare jeg som synes denne uken kan være en prøvelse. Glamouren har ikke helt innfunnet seg idag, grunnet noen timer i kø på et konsulat for å få levere visumsøknad. Det var flere viderverdigheter og sykkelturer før søknaden ble akseptert som fullstendig. Etterpå gjenopprettet jeg glamourbalansen så godt jeg kunne med en espresso og eplejuice på et utmerket bakeri like ved nevnte konsulat. Bildet i søknaden min vitner om veldig lav ytre glamour idag! Men jeg har et hemmelig triks, det heter brioche til ettermiddagskaffen med familien. Det blir en bra start på helgen. God helg til alle, og særlig til Glamourbibliotekaren!

Annette sa...

God ettermiddag!

Nå er straks arbeidsdagen over, og det har blitt den mest produktive så langt denne uka. Alltid tungt å starte på etter ferie. Men nå er det helg, og det skal bli deilig!

Kvelden og natten skal tilbringes delvis på sykkel og delvis under åpen himmel i Nordmarka med kjæresten. Gleder meg til å komme meg ut! Ellers skal helga brukes til strikking, visninger, trening og samvær med både kjæreste og venner.

God helg ønskes alle, og Glamourbibliotekaren og Frøken Desibel især!

Anna Lovinda sa...

Heia der! Jeg tenkte jeg skulle skrive om at jeg nå har startet i jobb i en alle tiders bedrift / institusjon med så mye trivelig folk. ;-)
Studenttilværelsen er avsluttet og jeg kan ta helg og tenke at nå skjer ikke noe før på mandag.
Dette blir nok bra! :-)

Ser frem til mange glamorøse dager i Oslo og omegn i høst.

Karina sa...

God ettermiddag!

Lite glamour på meg i dag, små syk om med dårlig hårdag.. Men tar det igjen i morgen med time på wahwah, ny kjole og gode venner. :)

Kaisa sa...

God glamorøs fredagskveld!
Her var planen å ha hjemmekontor, siden jeg begynner å brygge på en forkjølelse. Dessverre hadde junior blitt mer forkjølet, så da ble han hjemme han også. Så i kveld blir det jobbing...
Men junior og jeg har hatt en fin dag sammen. Det ble en ekstra fin avslutning med overraskende besøk fra mormor og morfar, og middag på Colonel Mustard med dem og pappaen.
Colonel Mustard er forresten et veldig godt alternativ til mange av cafeene på Grünerløkka! Både fish & chips og salatene deres er veldig, veldig gode.

Synne sa...

Riktig god fredagskveld, folkens! Jeg har tatt på meg en prikkete topp og et skjørt som er eldre enn meg selv, og skal finne frem noen yndlingsøredobber som passer til. Snart er jeg klar for å innta en takterrasse og en øl. I morgen har jeg egentlig bare én plan: Å bake noe, helst med aprikos i. Nam! God helg til alle!

Katarina sa...

Min fredagsglamour besto i å spasere bedagelig rundt Sognsvann, ligge litt på en flytebrygge og høre vannet plaske mykt under meg, og bare nyte solen. Deilig!

Anonym sa...

I dag har jeg vært på båttur over en speilblank fjord. Gikk til kai i nabobyen hvor vi fikk noe godt å spise og drikke på byens beste bakeri. Hjem igjen i solskinn og godt selskap. Nydelige Varangerfjorden!

Populære innlegg