fredag, august 24, 2012

Glamorøs fredag


God formiddag! Her er jeg i full sving med dagens litt overveldende mengde arbeidsoppgaver - jeg drar på en liten weekendreise i ettermiddag og skal derfor rekke et fly, så tiden strekker ikke helt til. Men hurra, det er fredag! Kort arbeidsuke for min del, men helgen er like etterlengtet. 

Antrekket er sommerlig og forhåpentligvis flatterende for min litt gyldne teint, neglene er korallrosa og jeg dufter av L'Occitane Verveine Sorbet. 

Nå er min andre tekopp ferdigtrukket, så da sier jeg GOD HELG - og alle fredagsrapporter er varmt velkomne! Skolestart-forsett for alle mine lesere: Rapportér hver fredag! I allefall så ofte dere kan. Det er hyggelig å samles på denne måten omkring helgestarten, og jeg vet mange av dere synes dagen får en ekstra piff av å lese om andres fredagshyldninger! Alle er hjertelig velkomne til å skrive.


Ciao ciao!35 kommentarer:

Johanne sa...

Fin kveld i vente, tenkte meg på Arthaus sin utekino på St. Hanshaugen. Været har svikta meg før, men i år går jeg på med friskt mot.

Lese, sove lenge, kaffekos, vennemiddag, en liten tur i skogen og finne en ny tv-serie på dvd for høstens innekvelder ser jeg for meg som helgens aktiviteter.

God fredag!

Annette sa...

God morgen og god fredag!
Her på ingeniørkontoret beregnes det som vanlig, mens jeg også lengter etter helg. Hyttetur med venninner og påheng står på planen og det blir grillmat, pavlova, strikking, spill, rødvin og masse hygge. Gleder meg!

Ha en flott helg:-)

koristen sa...

Sola skinner inn på kontoret. Antrekk svart skjørt og topp, hæye hæler, velvalgte sølvsmykker. Skal dessverre i en bisettelse, til en flott med-korist som burde fått 35 år til. Det er veldig, veldig trist, men jeg vil fokusere på hvor glamorøst det var å få kjenne henne, på sangen, latteren og alle de store klemmene...

Helgen får ellers et blandet innhold: Sterkt tiltrengt glamourifisering av leilighet, "Jakthundene" av Jørn Lier Horst,Manu Chao-konsert, venner, øl, strikketøy, besøk hos venninne som skal ha åpen hytte i forbindelse med Hjemmets Kolonihagers jubileum.

God tur til Glamourbibliotekaren, god helg til alle glamorøse!


Johanne sa...

Etter en litt middels start på dagen, troppet opp til et møte ute av huset TRE timer for tidlig, er det nå bare fryd og gammen på etikkontoret.

Stjernebluse, fine jeans og converse gjør seg bra på en fredag, nytrukket kaffe og artige arbeidsoppgaver likeså.

Helgen skal vies til lek med to små, rare jenter, kos med pappaen, rødvin, seigmenn og gatefest i hagebyen.

Glad fredag til alle :)

Trude sa...

Startet dagen med en dukkert i middelhavet før jeg satte kursen til hjemmekontoret i dag. Å bryte rutinene er jammen en fin investering noen ganger. Etter mange år i sydens land så glemmer jeg litt de fordelene som er her - det blir hverdag overalt. MEN - i dag altså - en glamorøs start på en helg hvor det blir en treningsøkt, samt lunsjbesøk på søndag så da må jeg hjelpe gemalen med å lage paella - verdens beste :)

God helg! Og de som skal på gratis Manu Chao-konsert i Oslo - ha det gøy! Skulle gjerne fått med meg den :)

Jazzku sa...

Første ordentlige studentuke for høsten er gjennomført, så i dag var det godt å sove lenger enn til 7, og ekstra fint å slippe å gå på full buss.

I helga skal jeg møte venner det er lenge siden jeg har sett, spille gitar, lese Steinbecks East of Eden og lage fluffy pannekaker med blåbær til frokost..

God helg!

Alt godt sa...

God morgon! Vaskedamene har komt i hus, og eg er på veg ut døra. Dagens antrekk er raud kjole og kvit hekla jakke, og bak øyrene har eg Philosykos.

Men det mest glamorøse med dagen i dag er at eg skal signere mi eiga sylte- og saftebok på Tanum i Ringnes park senter klokka tre! Eg kryssar fingrane for at mange stikk innom, det er alltid hyggeleg å møte (potensielle) lesarar.

I kveld skal vi på spelkveld med nokre vennar, så då blir det raffle med flax-lodd som premie til vinnarane. I morgon blir det ein svensketur, for å handle inn noko av det vi treng til bryllupet, som står om fire veker. Spennande!

Eg ynskjer vertinna og alle andre som stikk innom ei fredeleg helg, og sender varme tankar til Elisabeth i nord!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Med en bonusdatter som fyller 17 i dag, måtte jeg tidlig opp for å fikse fin frokost og henge ut flagg. Men en hyggelig start på dagen ble det :-)

På jobb er det kontorpusling og forberedelser til morgendagens jobbstunt,- skal gjøgle og lese høyt for barn om Kon-Tiki sammen med en kollega hele formiddagen. Kon-Tikifilmen kan forresten anbefales. Jeg var så heldig å få se den på førpremiere på mandag, og jeg koste meg. Det er en flott film, morsom og actionfylt. Og så får man mene det man vil om hvordan enkelte blir portrettert...

Ellers skal helgen brukes til litt bursdagsmarkering for den ferske 17-åringen, sofahygge og god mat.

I dag dufter jeg av Kenzos Magnolia, i ørene dingler sølvhjerter, og jeg har funnet fram et armbåndsur jeg ikke har brukt på lenge. Gøy!

God helg til alle glamorøse der ute!

Cecilia sa...

Flower by Kenzo og sykkel til jobb, dvs holder på sommeren litt til, selv om det trengs mer og mer tekstiler. Genser i deilig silkestrikk og et fargerikt skjerf fra Anthropologie var godt å ha under jakka i dag.
Skal innom loppis på vei hjem etterpå, så noen høstfornemmelser er det. I morgen kommer mine 2 fortryllende nieser på besøk, lenge siden sist, og de skal få nye Hard Rock Cafe T-skjorter fra Warszawa! Og jeg vurderer Manu Chao på Rådhusplassen på kvelden, men ikke uten værforbehold. Fikk en el-gitar m. forsterker forrige helg, så kan ha det gøy hjemme også :-)
God helg til alle :-)

Anonym sa...

Tror jeg tar oppfordringen om å begynne å rapportere, jeg!
Har hverken husket smykker eller neglelakk i dag, men har i alle fall fin lys aprikosfarget bluse kombinert med jeans, oransje veske og oransje ballerinasko. Og jeg dufter av Aqcua di Parmas Fico di Amalfi fra Blu Mediterraneo-serien... buonissimo!
Ingen musikk her: Klarer ikke la være å høre på domsavsigelsen, ikke glamorøst, men føles nødvendig.
Resten av helgen blir det litt jobb og forhåpentligvis også skogstur og bading. Men først i kveld: utekino!

Mariaflyflyfly sa...


Den historiske dagen med, heldigvis, den historiske dommen forvaring er i gang.
Jeg føler rettferd i hver celle over at mannen nå skal ta ansvaret for sine handlinger.
Glamorøst er det ikke. Men det er rettferdig og riktig, i den grad rettferd kan tas i bruk i denne saken.

Ine sa...

Fredagen tilbringes på universitetet, der jeg forsøker å bli ferdig med en obligatorisk oppgave slik at jeg kan ta helga fri. Jeg tror nesten jeg skal gi meg selv forbud mot å gå hjem før jeg er ferdig. Glamoren ivaretas med favorittleppestiften fra Clinique (Pink Peach og nyvasket hår som dufter av min nye sjampo fra L'Occitane. Mmm. Dessuten har jeg planer om å legge inn et par hyggelige kaffepauser for meg selv. Men nå: Til verket! God fredag og god helg, alle sammen! Og god reise, kjære Glamourbibliotekar!

Ingerid sa...

Hei hei alle glamorøse!
Her går det unna i svingene idag. Antrekket er mer praktisk enn glamorøst, men jeg slår til med sølvøredobber med grønn juksestein og matchende, gammel og god t-skjorte. Parfymen er Korres Saffron Amber Cardamom, idag igjen (jeg går i lange parfymeperioder) og frisyren er nyklipt. Dagens glamorøse høydepunkt så langt var å hente et visum og feire det med en espresso og en smoothie på et bakeri som holder en annen stil enn i "min" del av byen, en skikkelig avveksling. Helgen bringer venner, familie og sikkert regn. God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Fint: Har nettopp bestilt en gedigen blomsterbukett som leveres på døren når min kjære bestemor fyller 80 neste uke, litt vanskelig med syv timers svipptur når det fortsatt jobbes (ut neste uke).

Ikke like fint: Etter åtte søknader og nesten like mange telefoner har det fortsatt ikke løst seg på jobbfronten, og det er leit og litt skummelt, men ordner seg vel på et vis.

Glamorøst, praktisk: Helt fri i dag! I ettermiddag freser vi ned på hytta for å være sammen med foreldre, bror, kone og verdens vakreste niese på snart ett år, på lørdag blir det først lunsj med svigers og så årlig kräftskiva hos gode venner til minst tre-fire på morgenen.

Glamorøst, ytre: Silkemorgenkåpe fra kjæresten fortsatt på. Og siden morgendagens partay blir i en garasje (veldig langt langbord) er min lange elsklingsullgenser fra Samsøe&S nyvasket og klar til bruk (også en gave fra nevnte fantastiske ektemann).

Tusen takk til Ine for fine ord noen uker tilbake. Skal komme sterkere og hyppigere tilbake når jobbskiten er på plass :-)

God fredag og god helg alle!

Ingerid sa...

Oops, jeg glemte det viktigste: jeg prøver ut en ny te, 50/50 Lapsang Shouchong og en vanlig Kina Keemun. Det kan jeg anbefale til alle som kan tenke seg røysmak, men ikke så sterk som med vanlig Lapsang. Jeg er ikke egentlig en stor fan av Lapsang souchong, men dette var høstlig og varmende, og gir en god bålfølelse blant bokstablene på rotekontoret!

tonemor sa...

Deilig å begynne dagen uthvilt. Det kjennes faktisk glamorøst.....!

Glamourlektoren sa...

Opp klokken seks for tidlig jobbstart, men rakk dusj og lett parfymesplash med yndlingsparfymen en stund nå - Ô de l'Orangerie fra Lancome. Jetlag, så litt blek om nebbet under sommerfargen. Rolig fredagskveld hjemme med bok lokker, men kommer vel til å sovne raskt fra den.. Ellers skal jeg bake til en bursdag i familien i helgen og delta i feiring av jubilanten. Blir koselig. Håper alle får en fin helg!

Yellowbird sa...

Har trukket i kjole i anledning fredagen - dvs en svart, kort sak med knytebelte - behagelig å ha på og så føler man seg litt fredagsfin. Har fri i dag og det er ganske glamorøst. Og så har jeg akkurat kjøpt meg en helt egen liten Toyta Aygo som nå står parkert i innkjørselen min. Hvis man (som meg) aldri før har eid sin egen bil, så føles det glamorøst å vite at man når som helst kan sette seg bak rattet og kjøre hvorsomhelst :-) Så søndagen skal brukes til utflukt med den lille bilen.

Lørdagsformiddag står det yoga på programmet da det er åpen dag på nærmeste yogastudio. Ellers: Litt rødvin, matlagingen med mannen og muligens leting i butikker etter en ny, god ulljakke (begynner å merke et kjøligere drag i lufta nå).

God helg til alle!

Sørlandspige sa...

God fredag!

Er glad for finvær og 18 varme grader og deilig sensommerfølelse. Rød kjole, røde deilige myke Arche-sko (verdens beste merke?), perler i ørene og på fingeren og rosa Daisy i nakken. Senere blir det hyttetur i havgapet, skalldyrmat på tallerkenen og ro i sinnet av å se på horisonten. Håper jeg.

S sa...

Denne uka har jeg virkelig fått roet ned både kropp og hjerne, og det kjenner jeg når jeg gjør opp "fredagsstatus"! Har fått tilbake den glamorøse fredags-følelsen, herlig.

Er ikke så veldig glamorøs i klærne i dag, men favorittskjerfet med stjerner er på plass. Planlegger noen endringer i garderoben, men pga. midlertidig innkjøpsstopp så må dette avventes.

Helga blir tilbragt på fotballturnering, så jeg håper været blir ok. Og i morgen kveld blir det reker og krabbe hos gode venner, men søndag er det tidlig opp for nye kamper.

Ønsker Glamourbibliotekaren en riktig god reise, og alle sammen ei flott helg!

Siri sa...

Jeg har fri og kjenner på den utrolig gode følelsen av å kunne bruke avspaseringsdager på hva som helst annet enn studier, nå når masteren er i boks. Pusler rundt hjemme, vasker leilighet, følger med på domsavsigelsen (og er veldig lettet over dommen), drikker kaffe og leser danske Erik Valeurs murstein av en debutroman "Det syvende barnet". I ettermiddag blir det besøk hos opphavet, og resten av helgen er det kjærestehelg ilagt en treningsøkt eller to, grillfest i morgen kveld og mye lesing og hekling. Kanskje jeg til og med skal bake honningkakene som skal få ligge og godgjøre seg helt til jul så de blir ordentlig seige og smakfulle....?

Stine Arkeologine sa...

God ettermiddag! I dag sto jeg opp tidlig for å ha tid til å somle, og det er alltid glamorøst. :-) Forlot huset i god fredagsstemning, nydusjet med 4 dl cappuccino i koppen, hvit bluse og en dæsj Boucheron "Jaïpur" i håret.

Det blir mye jobbing i helga, men jeg kan også glede meg til å gå turer, stelle i hagen, spise ute en kveld og se Kon-Tiki på kino. Thor Heyerdahl har ingen høy stjerne i arkeologimiljøene, men paradoksalt nok har ingen fostret så mange arkeologspirer (heriblant undertegnede) som nettopp denne omstridte mannen! Jeg gleder meg som en unge til å se eventyrversjonen av Kon-Tikiferden på stort lerret.

Riktig god helg alle sammen!

Synne sa...

Oi, så morsomt at du skal på noe en utflukt! Kos deg!
Jeg spiste blåbær til frokosten, og har hyggelige pusleplaner for dagen, for jeg gjorde meg ferdig med ukens frilansjobbing i går. I helga skal jeg i utdrikningslaget til en barndomsvenninne, og gleder meg veldig. I ettermiddag skal jeg lage tapasinspirert mat til den anledningen, og det er hyggelig.
Jeg så en Audrey-film på Cinemateket i går kveld, forresten, og fikk litt fredagsfølelse allerede da!
God helg til alle, og god tur til selveste Glamourbibliotekaren!

Line sa...

Foreløpig på jobb, jeg er ferdig med " bokutleveringsmaraton" på skolebiiblioteket. Godt med en liten skole:-) Bøkene er satt på plass, ekstrabordene er ryddet bort og skolebiblioteket er seg selv igjen. Om en times tid tar jeg tidlig helg. Jeg skal hjem å lage middag, og i ettermiddag håper jeg på fortsatt oppholdsvær slik at jeg kan jå på bærjakt igjen. Morgendagen brukes til bytur med innlagt besøk hos frisørtante. Gleder meg, det trengs. Ellers tar jeg helga som den kommer. Koselig uansett.

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre

Unknown sa...

Her går jeg for en gangs skyld i høye hæler, innkjøpt i sommer nettopp med hverdagsglamour i tankene. :) I dag blir det mye jobb, men i morgen blir det boller og nybakt brød før jeg skal strekke meg etter en helt ny bok. Sofaen skal nok få jobbe litt...

God helg ønskes alle!

Anonym sa...

Fra Palmas strender i bikinibukse og lang, hvit herreskjorte (obligatorisk på stranda) går det strake veien hjem til Kiwitilbud og swims (for ikke å ødelegge fine ballerina). 14 dager ferie er for lite! Et galleri i Palma viste vakkert bilde/foto/collage av Audrey H + andre kjente ansikter, solen har varmet hvert ben i kroppen og vi har gjort flere nye, fine bekjentskaper.Turer,sykling, bassengtrening og yoga har vært en stor del av ferien. Også har vi lest, vi har lest og vi har lest. I morgen settes nesen hjemover og vi kan avrunde ferien med en rolig, planløs helg. .mette

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag!
En særdeles trøtt start på dagen, men en sykkeltur til jobb hjalp litt. Dagen begynte med møte, går nå over i litt støyutredning, svinger innom en yogatime og ender i sofaen med en hjemmelaget margherita tenker jeg.

Planer for helgen er svært få, så skal gjøre det jeg vil. Dvs. ekstrajobbing er vel ikke egentlig det jeg har mest lyst til, men tror det må til for å kunne ha skuldrene der de hører hjemme. Ellers blir det litt trening, øving og bursdagsfeiring til venninne.

I dag er både antrekk og duft (Baume du doge) særdeles høstlig ettersom det regnet da jeg syklet hjemmefra, men ser nå at jeg bommet litt gitt. Jaja, shit happens...

Håper alle får en flott helg:-D

Fagbibliotekaren sa...

Nå har jeg drømt meg bort i bildene dine fra Toscana. Håper vi får til en tur til neste år.
Ellers har arbeidsdagen gått i et forrykende tempo, kan ikke tro jeg straks kan gå hjemover. Skal innom postkontoret å hente pakker og innom min nyoppdagede lokale blomsterforretning å kjøpe nydelige blomster.
I helgen venter hyggelig besøk og cafetur med jenter jeg ikke har sett på lenge. I kveld blir det sofa og pizza med kjæresten, akkurat slik fredager skal være.

Riktig god helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag og helg! Jeg har vært en svipptur over på andre siden av Mjøsa for å sjekke ut et hotell som skal brukes til et stort arrangement i høst.
Håret er nyklippet og superkort, duften er Chanel Chance og neglene er metallic grå med sånn artig og fancy magnet-effekt.

Snart skal jeg vekke min Kjære etter nattskift, og så blir det litt rydding, før vi tar turen på en naturfotoutstilling og et mini-Bondens Marked i nærheten.

Andre planer for helgen er å begynne å lese litt pensum - noe jeg har gledet meg til lenge, heldigvis! Og så skal jeg ut og se om det finnes noe sopp i skogene rundt her, jeg har en god følelse av at det gjør det :)

En riktig fin helg til alle!

Britt Åse sa...

God ettermiddag! Jeg står på farten til oval-week end-reise, og skal straks kjøre til flyplassen. Jeg er praktisk dongeri-og-shirt-kledt, har brun make up og dufter av Le Labo Iris39. Gleder meg til å møte venninnene!! Og Cohen-konsert på tirsdag. Weeeeeee :))))
God helg!

Karina sa...

God ettermiddag!
Å våkne frisk og uthvilt en halv time før vekker klokka ringer er en bra start på dagen. Da ble det jo tid til en ekstra kopp te og litt lesing. Deilig!
Ytre glamour ble det lite av i dag, men litt Gucci 2 bak øret gjør sitt for selvfølelsen.
Har akkurat kommet hjem og fant verdens søteste bursdags invitasjon i postkassen. Så deilig å finne noe i postkassen som ikkje er reklame eller regninger! Må huske å sende kort selv litt oftere..

God helg! :)

Ina sa...

40-tallsantrekk i anledning lansering av en ny cava - en cavalansering med 1900-talls tema, tror det er det rareste jeg noen sinne har vært invitert til.

Dufter halvt om halvt av ren neroli og Chopards "Casmir".

God helg!

Maren sa...

Så deilig at det er fredag. Min begynte med å kunne sove litt ekstra lenge på grunn av undervisningsfri, og det gjorde ingenting :) Helga er fylt med fine saker, som is-date og bursdag og svinsing og svansing med ny kjole på. God helg, og god tur!

Glamoursjefen sa...

Ferieglad etter en flott sommerferie delvis hjemme og i utlandet, har jeg nydt høsten første glamourøse fredag på jobb.

Helgen kommer til å preges av utpakking av kofferter, vasking, litt trening og familieliv.

Ønsker deg en fin weekendtur og glamourøs helg!

Tuva sa...

Fin dag på kontoret med kremfarget skjorte, sorte jeans og sorte skoletter med lakktupper. Ny kokk som laget nydelig, økologisk mat og ryddet bort godteskapet.

Bakke- og trappeløp i Tøyenparken og i Kampentrappa. Jeg vet ikke om det er trappeløpingen, Kampen eller kombinasjonen, men hver gang jeg gjør det er det minst en forbipasserende som heier på meg - veldig fint!

Og så en god venninne på middag med mat fra Kolonihagen. Middagskassen anbefales sterkt!

Dagens mest glamorøse hendelse var beskjeden om at vi kan overta den nye leiligheten vår allerede på torsdag. Dermed blir denne fredagen den siste i min lille ettroms på Kampen. Litt trist, men mest deilig og spennende. Nå starter et nytt liv i stor treroms med kjæresten som endelig er hjemme for godt etter 6 år med utenlandsstudier. Hurra!

Helgen skal brukes til pakking og egenpleie før en heftig oppussingsperiode.

God helg til alle!

Populære innlegg