fredag, august 31, 2012

Glamorøs fredag


God formiddag!
Siste dag i august, hjelp! Sommeren har gått fort. Jeg hilser høsten velkommen, det blir fint, men ikke før til neste uke eller kanskje aller helst uka etter der.

Fredagsfølelsen er på plass, jeg startet så smått med et ryddeprosjekt i går kveld og tenker å fortsette litt i helga, i tillegg til at jeg skal jobbe noen timer i morgen og deretter få overnattingsbesøk av søte små nevøer. Koselig! Mon tro om brettspill er tingen?

Glamoureffekter er middelhavshageduften til Hermès, fine dinglende øredobber og en ny spontaninnkjøpt leppestift fra Dior.

Ha en fin dag alle sammen! Flere som vil være med på å rapportere? Dere skal være så hjertens velkomne.

30 kommentarer:

Anonym sa...

God fredag! Jeg venter på sensur på en oppgave jeg leverte i går, i mellomtiden rydder og vasker jeg, har blitt fint lite av det de siste dagene grunnet hektisk oppgaveskriving. Her i Bergen er det også strålende sol enn så lenge, og da må man ut på tur, vi vet jo aldri når sola titter fram neste gang... Foreløpig er det lite glamour, men det tar seg opp i løpet av dagen tenker jeg. Har så innmari lyst på hjemmebakte boller, mulig det får bli "glamouren" i dag.
Håper alle får en strålende helg!
Ida

Miss Golightly sa...

Siste fredag i august ja! Jeg gleder meg heldigvis til høsten, så det er jo en trøst-fordi sommer i Oslo har det vært lite av. Helgen blir bra med litt kultur, loppemarked og god mat.Ikke noe glamor her. Forsov meg, så nyvasket hår får være bra nok:) GOD HELG!

Anonym sa...

Den lille sorte i dag med perler i ørene og perle rundt halsen. Sorte "flyvertinnesko" og brune legger! Det er helg det er helg det er helg! .mette

Alt godt sa...

God føremiddag! Etter ein morgon med ein litt kranglete mage har eg komt meg, og nyt dagen. Verdas finaste Elisabeth i nord har kome på besøk medbrakt sin flotte pelsdott, og heile huset gler seg over det.

Dagens glamour består, bortsett frå ganske glamorøst besøk, ein kvit tunika over piratjeans, og framleis relativt brune bein som på rein trass er putta utan strømper i lysebrune skinnballerinaer. Eg duftar av Kate Moss Vintage, ein av mine favorittar blant "Vita"-duftene.

I morgon blir det ein spesiell dag, for eg skal drikkast ut! Det er høgst uklart når eg skal til pers, men kjenner eg forlovaren min rett så har ho laga eit opplegg som eg kjem til å vere komfortabel med. Det gjeld å velge sin forlovar med omhu! :-)

Huset ber ettertrykkeleg preg av bryllupsførebuingar, planen for helga er å bli ferdig med bordkorta i tillegg til litt anna småtteri. Og kanskje rekk eg ein tur innom det flotte loppemarkedet på Ila skole? Eg ynskjer alle, og vertinna især, ei flott helg!

S sa...

Hjernerystelse er ikke videre glamorøst. Sniker meg til litt skjerm... Men desto mer te og sofa! Vet ikke om glamorøst er ordet, men det er i allefall deilig å hoppe inn i en verden der man kan stenge alt ute for en stakket stund-- God helg alle sammen!

koristen sa...

Deilig med fredag! Rosa bukser, hvit topp og et skjerf med rosalilla mønster er antrekket. Lange øredobber og en nydelig liten sølvengel rundt halsen, Philosykos bak ørene. Nå skal jeg jobbe med morsomme ting (skrive om fine bøker) i noen timer, før turen går til Gjøviktraktene for å feire femtiårsdagen til en venninne. Finkjolen henger klar på kontoret.

Det er travle tider i bokbransjen både faglig og sosialt, de siste par ukene har inneholdt mange glamorøse arrangementer, og flere blir det. Det er gøy, men det mest glamorøse er at mitt evighetsprosjekt-gjeste-og-arbeidsrom blir malt til uka av noen andre enn meg. Av og til må man nemlig innse at det faktisk ikke er mulig å rekke over alt selv. Nå gleder jeg meg til styling-delen av prosjektet :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

HildeSofie sa...

Helg! Yay!
Sort omslagskjole og mønstrede strømper, krydret vaniljelukt fra Body Shop, og en stor nydelig lilla lilje på bordet foran meg utgjør dagens glamour. Nå huset i tillegg er rimelig ryddig og rent, kan helgen bare komme!

Har en del å få unna på hjemmekontoret i dag, og må nok jobbe litt i løpet av helgen også. Høsten min kommer til å bli hektisk, men da går i alle fall tida fort, både til høstferien (som skal tilbringes i Barcelona, hurra!), og til jul (jobbefri nesten hele desember!).

Planer for kvelden er god mat og vin med Kjære, og kanskje en film. Morgendagen er ikke fastlagt ennå, men den skal nok fylles med fine ting!

God helg til alle :)

yellowbird sa...

Sol og fri! Antrekket er sort, stor, deilig strikkegenser, trange jeans og sorte "perlerader" rundt håndleddet, samt ny vinrød leppestift. Nå bærer det ut i sola på vei til diverse bokhandler for å finne ei ny bok som skal bli helgelektyren for denne helga. Ellers ingen konkrete helgeplaner - ennå.

God helg alle!

U9 sa...

Ikke så glamorøst med øsregn, men nye, røde støvler og ny, rød regnfrakk setter farge på tilværelsen. "Bukett" med masse minigrantrær på skrivebordet gir også et løft. God helg til alle her!

Ine sa...

Fredagen min har starta så fint, med blåbærpannekaker, kaffe og Gilmore girls. I dag skal jeg ha en skikkelig pusledag hjemme, i tillegg til at jeg skal ut å finne noen høstklær og møte ei venninne. Også skal jeg lese litt pensum, da. Glamouren er ivaretatt med kjole fra Noa Noa, og før jeg skal ut skal favorittleppestiften på. God fredag og god helg, alle sammen!

Ingerid sa...

Det har vært mye høye hæler og glamour denne uken, så det føles både avslappende og hverdagsglamorøst å gå i deilige blå eccosko på jobb og ellers være bare ordentlig kledd i jeans og hvit bluse. Drakt og gnagsårplaster er bare komfortabelt i 5 minutter - men det er jo fint når det ihvertfall er en fin, velsydd drakt og pene svarte sko!
Helgen blir rolig med halvsyke familiemedlemmer, kanskje en tur på Bondens marked om barna orker. Noe sier meg at huset må ryddes... god helg til alle, med små og store høydepunkter!

Anonym sa...

Jeg begynner dagen med å lese pensum om metadata. Samtidig som jeg hører på det fine soundtracket til Blue Valentine og drikker kaffe.
Videre i helgen skal jeg jobbe og på et besøk til min søster og hennes familie.
Den største glamourøse begivenheten i dag er at jeg har hatt fått en nespressomaskin.
Dette er forresten min første fredagsrapport :)
hilsen biblitekarstudenten

Anonym sa...

Stripete skjorte og fin chanel leppestift her på kontoret, men det mest luksuriøse er at jeg har jobbet så mye de siste dagene at jeg kan gå hjem tidlig i dag!
Skal passe på å få meg et bad i løpet av helgen, er redd dette kanskje er siste helg med mulighet for det, i alle fall her til lands.

barnebibliotekaren sa...

God glamorøs fredag!
Solen skinner, jeg har kaffe i koppen og kan se fram til en helg helt uten jobbting å tenke på. Det er dagens mest glamorøse for meg :-) Etter hektiske uker og jobbehelger er det utrolig deilig å være "ego" og bare tenke på mat, vin, avislesing, boklesing, tvtitting, kjærestetid og kos med resten av familien!
Glemte ørepynt i dag, men dufter av Valentina, og fant en sort jeans i skapet i går som jeg helt hadde glemt. Den passet heldigvis, og får lufte seg i dag, sammen med en turkis sommerskjorte.

Riktig god helg til alle og enhver, og ekstra tvitvi til Alt godts utdrikningslag. Håper det blir gøy :-)

Line sa...

God fredag. Her er det overskyet og lett regn, men ikke verre enn at skolen er på uteaktivitetsdag og benytter mangelen på elever å lærere til å bruke noen avspaseringstimer til å dra tidlig fra jobb og komme meg til fjells. Kanskje finner jeg bær, kanskje ikke, jeg skal i alle fall kose meg helt alene:-)
God helg til alle

Britt Åse sa...

Her er det hjemmekontor og svært uglamorøst antrekk igjen, men jeg har Tangerine/orange zinger te fra Celestial seasonings i koppen, og brødskive med tykke skiver av egenavlede bifftomater på lunch-brødskiva :))
På kjøkkenbenken står en ganske stor bakebolle fylt med tomater jeg fant i drivhuset i morges. Det er ikke bare fullt i bollen, det er haug på! Ved siden av ligger noen ganske store squash. Jeg må visst foreta meg noe med avlingen i helga!
Dagens duft er testing av L'Artisan Iris Pallida 2007, en lekkerbisken som ikke produseres lenger. Heldigvis kan man få kjøpt seg en milliliter og finne ut at den varer så kort på huden at det er greit at den er umulig å få fatt i i flaske. Men, den dufter helt fantastisk herlig de to timene den varer i alle fall!
God helg til alle, og lykke til med utdrikkingen, Alt Godt :-) Det blir sikkert stas!

Glamournerden sa...

God glamorøs fredag!

Her er det foreløpig lite glamour i permisjons-heimen; lillegutt ligger og kaver på magen på leketeppet mens mor leser blogger akkompagnert av kaffe, iført pysj og strikkejakke...
Men planen er å få hevet på seg klærne og en dæsj chanel-lebestift- og ditto -duft og ta en aldri så liten trilletur ut i høstværet med poden....
Helgen er foreløpig ganske åpen, men treningstime står på planen og kanskje et loppemarked eller to...God helg til dere alle! :-)

namnam sa...

God fredag!
Jeg prøver alltid å ha kjole eller skjørt på fredager, og i dag er intet unntak. Svart kjole med hvite blomster og en blomst i håret er dagens ytre glamour. I dag skal jeg si opp en jobb og takke ja til en annen, og det er jo spesielt, både litt gøy og litt trist. Ellers gleder jeg meg til å se Bør Børson Jr. i sitt rette element på Støren i morgen. Satser på et lite wienerbrød i pausen der. Søndag blir det søndagsmiddag med en fin familie, og ellers mest avslapping. September er en fin måned!
God helg til alle!

Johanne sa...

God formiddag! Sent på jobb i dag, blit litt logistikktrøbbel når barnehagen er stengt.

Med en gratis bonuscortado fra Dolce Vita, stripegenser, rustrøde ankelkorte bukser og ballerinas føler jeg meg litt småkontinental her på etikkontoret. I dag står jobbing med kommunikasjonsstrategi på planen, før det er hjem til fast pannekakefredag med to supre småjenter og kjærestepappaen.

Det aller mest glamorøse i dag er definitivt kveldsplanene: pynte seg med kjole og ut på fancy japansk smårettbar og drinks på Fuglen med de beste jentene. Herreminhatt, som jeg gleder meg. Ikke hverdagskost for småbarnsmødre, men desto mer stas.

Glad helg til alle :)

Maren sa...

Min fredag begynte med tidlig forelesning, men det gjorde ikke så mye, for nå har jeg hele dagen for mine føtter! Jeg har blå kjole på, og håret er bølgete etter ei natt med fletter. I kveld får jeg besøk av to fine venninner, vi skal lage middag og skravle og sannsynligvis se på Friends. Eller blir helgen en treningsøkt og en kinotur, og ellers bare ro og kos, akkurat slik jeg liker det. God helg!

Glamourlegen sa...

God formiddag!

Varme tanker til alle sjuklinger der ute med hjernerystelse og mageramp og annet, håper helgen blir fin likevel :-) Og lykke til med utdrikking, Alt Godt! Ønsker deg en rørende og morsom og minneverdig dag!

Glamour i dag - tja. Lukter gamp og har vært oppe i 26+ timer, kommer rett fra jobb og det var travelt og bra (yay action!), skikkelig kjipt (uberettiget kjeft på telefonen) og veldig rørende. Tårene rant i bøttevis og jeg fikk klemmer og kyss og applaus. Nemlig siste morgenmøte med hele legestaben, slik at jeg fikk sagt et skikkelig godt takk for meg før jeg står på bar bakke og klar for nye (ennå ukjente) utfordringer til uken. Hint; hvis noen trenger en lege med fire års erfaring samt fire år med bekkentjeneste er det bare å hyle ut ;)

I kveld blir det en nydelig Amarone med min kjære, en suppesøt film på nettleie (hvis jeg får bestemme, tvilsomt), og en tidlig kveld, for i morgen er det på´n igjen (siste nattevakt).

Ønsker alle glamoriner der ute en deilig fredag og en fortreffelig kveld, og ta vare på de dere er glade i.

Unknown sa...

Dagens glamour har så langt bestått av mye søvn og en treg frokost - avspasering er fine saker! Skal nå komme meg på trening og etterpå bruke god tid på badet. Så blir det kjole med fargerike blomster og leppestift i tide til mannen kommer hjem. Tror jeg blir nødt til å tilbringe helgen delvis under et pledd, høsten er plutselig her, og jeg er veldig fornøyd med det. :)

God helg ønskes alle sammen!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

En travel helg står for døren med pendling fram og tilbake mellom Fredrikstad og Tønsberg. Oppdaget til min glede at det går ferge:-)
Det står spilling med korps og happening med jobb på planen, så ser på et vis fram til søndag kveld selv om masse spennede skal skje før den tid.

Har glammet meg opp litt med knallrosa negler, fragerikt tilbehør og litt Chance Eau Tendre.

Håper alle får en flott helg med masse moro:-D

Lovise sa...

God ettermiddag! Jeg har daisy-øredobber på, ny neglelakk på tærne og ferskt helkornbrød på gang i steikovnen. Perfekt oppladning til to avtalefeie dager som ligger foran meg og familien. Ha en god helg, alle!

Fagbibliotekaren sa...

Trøtt som dupp, så dagens belønning blir en aldri så liten middagshvil. Ellers venter en helg med bursdagsfest og kusinebesøk. Og søvn, mye søvn. Gleder meg til alt :)

Nå skal jeg ut i sola og planlegge middagsinnkjøp med fin musikk på øret.

Karina sa...

God ettermiddag!
Fredag, lønn og høsten rett rundt hjørnet. Kan det bli bedre?
Fant endelig norske epler i butikken, så i helga blir det eplekakebaking.
Men først ny bluse, fine øredobber fra Pilgrim og tapas med gode kollegaer.

Godt helg! :)

Ina sa...

God fredag!

Logger av og stempler ut med småblomstret bluse og bølger i håret. Dufter av vanilje og lavendel fra Pour un Homme de Caron og skal treffe igjen gamle venner som bor på andre siden av kloden i helgen. Andre planer er å børste støv av gamle Chopin-noter og kanskje børste litt støv sånn ellers også.

Men først: Pizza med min kjære!

Ciao!

Elisabeth sa...

Long time no see, men glamorøs fredagshilsen herfra igjen! Dagen har blitt tilbrakt på gamle trakter i tigerstaden, og pelsdotten er med på reisen denne gangen. Stor stas for begge to!

I dag har jeg hatt sorte tights, sort tunika med trykt mønster på og ensfarget hullstrikket genser utenpå der igjen mens jeg har tusla rundt med verdens fineste husky. Rakk sogar innom Palais des Thes for å kjøpe noe til ei venninne, og endte opp med å ta med en pose Cachemere hjem :D

Nå sitter jeg i stua til AltGodt og storkoser meg etter en innholdsrik dag. Slettes ikke dumt. Ikke i det hele tatt.

Stine Arkeologine sa...

Sen rapport skyldes en særdeles glamorøs fredag! Arkeologens foreldre og kjæreste er på besøk, og huset vrimler av store og små. Fri fra jobb, et oppussingsprosjekt, god mat og fint vær preget fredagen, og med så mange hjelpende hender ble det også tid til en lang dusj og en etterlengtet hårklipp. Et godt grunnlag for flere glamorøse fredager i tiden som kommer!

Ha en kjempefin helg alle sammen!

(Og brettspill høres absolutt ut som tingen, kjære Glamourbibliotekar!)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg