fredag, september 07, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!
Her på kontoret suser det i vannkokeren, Chet Baker synger "Look for the silver lining", og fredagsfølelsen er på plass! Min del av helgerengjøringen ble unnagjort i går, så jeg kan ta helg med god samvittighet. Glamoureffekter ellers er rødrosa negler, fine øredobber fått i 30årsgave av svigerinne, soloppgang på vei til jobb, og ikke minst: Førstemann ut av høstparfymene mine! Det ble den vidunderlige Nuit d'Orchidée fra Yves Rocher, som jeg drømte så intenst om da jeg var 14.

Nå skal jeg jobbe ganske effektivt fram til ca kl. 15, så bærer det ut i solen og hjem til hagen!

Ha en fin fredag alle sammen!  Og lån gjerne øret til Chet Baker dere også:

24 kommentarer:

Bringebaerdrops sa...

Lenge siden jeg har rapportert inn noen fredag.

Her er dagens "glamour-effekter" ikke rare greiene. Et humør-smykke rundt halsen, som jeg elsker og kjøpte i Danmark for hundre år siden for 20,- kroner. I skrivende stund er steinen dyp lilla i farge. Etterpå, rundt lunsjtider, er den kanskje grønn. (Hvis jeg stresser blir den svart. Prøve å unngå svart idag, det er fredag!)

Antrekket er sort/hvit stripete vintage-genser m/litt puffermer fra eBay og rødt miniskjørt fra UFF. Litt Paris chic-aktig. Mangler bare en beret på snei her... ;-)

Bon jour og god helg!

Anonym sa...

Ny rosa genser, hvite Converse og SJP parfyme, tidlig på jobb. Ikke regn :)

Ina sa...

På vei til London for å feire en venninne som snart skal gifte seg, og for å treffe gamle bofeller fra Tokyo, som jeg ikke har sett på leeenge. Rommet jeg har booket er i et fint nabolag, og det har badekar, som er noe av det beste jeg vet i hele verden. Regner med å tilbringe en god del av "fritiden" der + tedrikkende på kafé + i den fine japanske hagen som ligger i området+ ruslende gatelangs. Det er meldt sol, og mine tortoisemøstrede vintage Hermes-solbriller ligger klare i vesken. Yay!

God helg!

Løvemunn sa...

Friske septembermorgener som i dag med høy, klar himmel setter meg i godt humør. Fin matt leppestift og knallrosa bluse.
Den første høstparfymen er tatt i bruk også her: for meg er det Mitsouko. A propos Mitsouko: Her i Oslo er den en klar favoritt om høsten for meg, men den er mitt faste parfymefølge til London, uansett hvilken årstid. Synes den dufter spesielt godt der.
Har glamourbibliotekaren lignende opplevelser?

Synne sa...

Det blir så fint ute i dag, ser det ut til, og det er en god start på helga! jeg er ikke helt oppe ennå, men jeg sitter med kaffekoppen og planlegger dagens antrekk. Heller mot kjole! Jeg skal jobbe med radio i dag, og så skal jeg på fest, og i morgen har jeg fine filmplaner, og mest glamorøst av alt er selvfølgelig at jeg reiser til Paris på søndag. En kort, forberedende tur i forbindelse med flyttingen i slutten av måneden, som forhåpentligvis gir meg mulighet til å holde på sommerklærne noen dager til. Riktig god fredag og god helg til alle!

Alt godt sa...

God morgon! Dagens glamour består i Etra Etro på nakke og handledd, ein lekker gloss frå mikael kors på leppene og gullande reint og ryddig hus når vi kjem heim.

Etter jobb skal eg ut og handle inn saman med ei venninne, hennar datter vert konfirmert på søndag, og eg skal lage maten. Resten av helga vert fylt av våre eigne bryllupsførebuingar, berre glede, altså!

Eg ynskjer alle ei finfin helg, og sender ein stor klem til Elisabeth i nord. God helg!

Drama Queen sa...

Som lærer en fredagsmorgen med ørten timer foran seg er det tidvis vanskelig å være glamurøs, men jeg har tatt på meg mine "litt diva" ørepynte og går i høye heler - som et slagskip i storm.

Jeg elsker Chet Baker og tenker at hvis jeg noen gang treffer en mann som synger som han skal jeg gifte meg på dagen

S sa...

Slett ikke værst glamourfølelse her i dag; skjørt, parfyme, nyvasket hår og en rolig dag på kontoret. I tillegg litt støle muskler etter treninga i går, noe som øker fredagsvelværefølelsen. Været i nord er ikke det aller beste, men desto deiligere å kroe seg inne med stearinlys.

Og helga er nærmest uten planer. Etter iherdig innsats med rydding og vasking rundt omkring i huset, tror jeg at jeg kan slappe av denne helga. Håper jeg kan prioritere litt tid til å lese.

Ha en fin og høstlig helg, folkens!

Ine sa...

Fri i dag, så unner meg en liten tjuvstart på helgen! Scones skal bakes til en sen frokost, før mannen min og jeg skal ut å gjøre noen ærender i byen. Et av ærendene blir nok Aschehougs bakgårdssalg! Senere skal vi gjøre noen små prosjekter i leiligheten, og la roen senke seg med pizza og fin musikk. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på meg i dag. Men sola skinner, så jeg tror det blir kjole! God fredag og god helg! :)

barnebibliotekaren sa...

Etter et tidlig morgenmøte er jeg klar for en dag i skranken med forhåpentligvis mange hyggelige lånere å formidle til...
Antrekket er stripete genser og jeans, dagens duft er Valentina, og i ørene dingler sølvhjerter.
Dagens mest glamorøse effekt er at verdens beste kjærste har bursdag i dag. Jeg har kjøpt blomster og vin, og vi skal kose oss sammen med alle ungene våre :-)

God helg til alle, både vertinnen og dere der ute!

Anonym sa...

Sorte bukser, rosa bluse, rosa lepper, perler perler perler og i fredagsstemning..... .mette

Maren sa...

Dette er en deilig fredag! Jeg har fri, og spiser sen frokost med te og radio og avis. Etter litt lesing skal jeg ta helg på ordentlig, og har koselige planer med venninnebesøk og bursdagen til ei søt jente på ett år. Jeg skal finne fram en fin kjole og ha på, og kose meg skikkelig. God helg!

Fine Friminutt sa...

Gleder meg stort til en helg helt uten planer. Forrige helg ble tilbrakt i Moskva med gode kolleger. Fin tur, men det tar på.., så i helgen er planene å ta det helt med ro, være sammen med familien, se Skavlan og sove til jeg våkner av meg selv. Som vanligvis ikke er så veldig langt ut på morgenen, men uansett deilig å ikke våkne av vekkerklokke. I dag er det plommerød t-skjorte under hvit og grå dressjakke. Jeans "som vanlig", men med nye grå ankelstøvletter. Sola skinner og snart er det lunsj! God fredag alle sammen

Line sa...

Det er ti minutter igjen til ukas site lunsjpause:-)før arbeidslut i dag har jeg møte med mitt helt nye bibliotekutvalg, det blir spennende. Etter hvert får vi en elevrepresentant også, men vi voksne skal ha osse et møte først. Det har ikke vært elevrepresentant med før heller å det blir spennende å få han på plass også. (Sneik på lista etter elevråds- møtet i morres, så jeg vet at det er en gutt.)I helga er det muligens noen familiesammenkomst på gang. Ellers skal jeg bruke så mye tid jeg kan til å får samlet bær mer bær før de fryser bort for meg. Det har regnet hele uka, så jeg har ikke vært i marka på over ei uke, så nå håper jeg det beste for helga. God helg til Glamourbibliotekaren og dere andre

Britt Åse sa...

Dagens glamour består i salig velduft av Ysatis, en gammel Givenchy-elskling fra åttitallet, som jeg har klart å få fatt i en flaske av fra Ebay. Hurra!!
Slutter tidlig i dag for å dra til venners hytte, og i morra blir det noen timers vandring i fjellet. Jeg er temmelig utrent, så jeg både gruer og gleder meg, og håper på godt og lagelig vær.
God helg, alle sammen!

Annette sa...

God ettermiddag!
Nå nærmer det seg helg med stormskritt, og det er deilig. Noe av ettermiddagen og kvelden skal brukes til å kikke i sportsbutikker etter ny sykkel, spennende. Etterpå blir det hjemmelagd pizza med spekeskinke og blåmuggost. Den skal nytes med kjæresten og et glass med rødvin eller hjemmebrygget øl.
Helgen består ellers av diverse ærend og organisatoriske oppgaver, men innimellom blir det nok litt tid til både strikking, trening og dansing:-)
God helg!

namnam sa...

Dette er en slik dag der jeg må vri det tilsynelatende helt uglamorøse til noe glamorøst. For eksempel ettersom jeg er trøtt og sliten etter en lang og litt traurig uke på jobb, kan jeg jo glede meg til en helg uten planer og forpliktelser. Regnet som siler ned er en god grunn til å kunne krype sammen under et lunt pledd med noe varmt å drikke. Den tomme bankkontoen gir et påskudd til å høre på jazzplater og lese fine bøker i stedet for å gå ut.
Jammen kjennes det ut som det kan bli en bra helg!
God fredag til alle!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Fredagen begynte akk så lite glamorøst med at jeg forsov meg til medarbeidersamtale. Som forøvrig gikk bra:-) Det er gøy når man begynner å kjenne seg litt varm i trøya etter 2 år i jobb. Dagens glamfølelse.

Tok på et powerantrekk med ny bluse fra i sommer, en dæsj med Daisy og har litt gammel neglelakk som er oransj.

Etter jobb blir det yoga og rolig kveld. Resten av helga går med til løpetrening, jentekveld og spille konsert.

Håper alle får en fortreffelig helg!

L sa...

Jeg har vært ute i sola i hele dag, og det er vel glamorøst!
Nå skal jeg svinge meg rundt og ta helgevasken, og så er det fredagskos med pizza, vin og Gullrekka.
God helg!

salome sa...

Startet dagen hos min "negledame" på Majorstua. (kan anbefales!). Skikkelig luksus (som jeg egentlig ikke har råd til...), men etter et liv som neglebiter... Mad Men kjole fra Lindex (liker 50-tallskjoler), ny neglelakk, nyvasket bil. Glamour!Ellers er helga full av forpliktelser

Glamourlektoren sa...

En dag hvor jeg har hengt litt etter meg selv.. Sitter ennå på jobben, mens solen skinner, ikke bra! På den annen side er det litt glamour å ha kontroll på planene for mandagen også. I helgen er det fjortisbursdag og enda en bursdag. Gleder meg dessuten til å se igjen en nybakt student og få hans rapport fra studieoppstart. Nå er jeg mor til to studenter - jeg lar tanken synke inn og er så stolt av dem begge! God helg til alle glamorøse!

Karina sa...

God ettermiddag :)
Våknet tidlig nok til å kunne drikke en ekstra kopp te og lese litt før jobb. Deilig start på dagen!
Planer for helga er en tur på Latter med gode venner, og møte med en av favoritt forfatterene, Cecilia Samartin på biblioteket på Majorstua på søndag. Gleder meg!!

God helg :)

HildeSofie sa...

Ahh, deilige fredag! Dagens glamour var å våkne opp på en fin hytte i Oslomarka, sammen med noen av mine flotte kolleger - en liten tur på en av Turistforeningens hytter, med fyr på peisen og god mat fører til mye bedre diskusjoner enn det vi får til rundt møtebordet på kontoret :)

Og dagens glamour nr 2: jeg har bursdag! Vel hjemme fra hytta finner jeg en fin pose med søtt innhold fra Neuhaus - sjokolade, med andre ord - og hylle til alle vinflaskene mine! For en perfekt gave fra kjæresten :)
(Noen samler på parfymer, andre på neglelakk....jeg har så smått begynt å samle på viner)

Øvrige planer for helgen: smake på litt av sjokoladen, gå tur i skogen, se på svaneungene i tjernet, lese bok og se film. Hurra!

God helg til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Løvemunn: Det høres veldig kjent ut!

HildeSofie: Gratulerer med dagen!

God helg alle sammen!

Populære innlegg