fredag, september 28, 2012

Glamorøs fredag


God morgen! Det er sol i hovedstaden, Bach i øret på vei til jobb, vakre høstfarger, yndlingsparfyme... Dette blir en fin dag!

Egentlig startet glamouren i går aften med en praktfull ballettforestilling som jeg herved anbefaler på det varmeste: "Multiplicity, forms of silence and emptiness" av koreografen Nacho Duatos - som er en hyllest til min gud Johann Sebastian Bach! Så vakkert at man nesten glemmer å puste. (Det er fremdeles mange ledige billetter til de kommende forestillingene, og er man abonnent på operaens nyhetsbrev, får man i tillegg kjøpt billetter for bare hundre kroner stykket... prima plasser!) Et utdrag kommer her (nb! Fra en forestilling i 1999):Nå er det straks klart for te og Georg Friedrich Händel her; ha en fin dag alle sammen! Alle fredagsrapporter er velkomne! (og jeg leser hver eneste en, selv om jeg ikke alltid rekker å svare)
16 kommentarer:

Anonym sa...

Stella McCartney parfyme, svart myk nyinnkjøpt genser på salg i går. Diamand luxury armbånd fra Tokyo Jane. Glad det er helg :)

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Mosegrønne negler, ny Samsøe&Samsøe-genser som er så myk som en sky, sorte skoletter med blank tupp og sorte jeans. Og DKNY Pure.

Ny leilighet som etter en måneds intens oppussing begynner å bli ferdig. Hurra! I dag blir muligens første kokkelering på nytt, lekkert kjøkken.

Helgen skal brukes på å legge nytt gulv på soverommet, spise middag med gode venner og kanskje svippe en tur til Astrup Fearnley.

God helg til alle!

Maje sa...

Nydelig video! En av mine absolutt yndlingsstykker, preluden fra cellosuite nr 1. Aahh.. for en vakker start på dagen.

Glamouren er kanskje ikke så sikret på utsiden i dag, men med Bach i ørene og Peppermyntete fra Harrods i Tingeling-koppen min blir det bra likevel. God helg!

Anonym sa...

God morgen. Første gang på jobb med uniform! Grå selekjole, hvit bluse og slips i to lillafarger og sorte pumps.Nytt bygg - moro! Stor dag for en voksen dame..mette

Ingerid sa...

Her nytes hverdagsglamouren etter to uker langt hjemmefra på jobbreise, med høy ytre glamourfaktor i form av drakt mm. Puh, i lengden er det best med vanlige klær for en forsker! Svart favorittopp fra 1998, pene jeans og svarte sko med høye hæler. Fredagsfølelsen ivaretas av rød leppestift (Colour Fever 153 heter den) og l'Artisan parfumeurs Premier Figuier bak ørene. En espresso på vei til jobb, nå snart te kjøpt i Russland (melke-oolong, hva nå enn det betyr, god oolong er det ihvertfall) med ekte russisk honning til. Mmmmmm. God helg til alle!

Drama Queen sa...

Tevann koker til ny te med honning, sitron og ginseng i fredagskoppen. Satser på at ginseng gir masse energi til undervisningen

I ørene er det øredobber i jade fra Tibet som matcher toppen som igjen matcher de brune Conversene.

I aften skal jeg for første gang i det nye konserthuset på konsert med Stavanger Symfoniorkester, og gleder meg masse til å se den flotte salen

HildeSofie sa...

Ahh, endelig fredag igjen! Har nytrukket Lady Grey og noen norske plommer. Og med en ganske tettpakket gjøreliste for dagen, så gyver jeg løs - for når dagen er omme er det høstferie! En rolig helg blir det nok, for søndag drar vi til Barcelona og blir en hel, deilig uke. Vi bor sentralt i gamlebyen, og har ikke mange planer ut over et besøk på Dalí-museet i Figueres og en tur til en vingård. Ut over det tar vi dagene som de kommer :)

Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Hurra for fredag!!! Endelig er eksamensoppgaven levert, og det betyr at det er tid for dusj og mat uten koffein og sukker igjen! Dagens glamour blir nevnte dusj og hårvask (Oh joy!), sort bluse og støvletter. Tror jammen jeg skal bevilge meg en shoppingrunde i dag også, premie må man jo ha.
Etter en uke med sol må vi nå børste støv av paraplyene her i vest, men kos dere med sol dere som har det, skulle gjerne vært i Oslo nå, ingenting er så fint som høsten på østlandet!
Nyt dagen og helgen alle sammen, og særlig til vertinnen her, ingen fredag uten fredagsrapport, selv om jeg ikke alltid kommenterer.

Hilsen Ida

Karina sa...

Våka opp til sol og fantastiske farger på fjellet. Og ikke minst FRI! Dette blir en bra helg.

barnebibliotekaren sa...

Kort innpå,- travel fredag :-)

Lang og litt tung uke som rundes av med lørdagsjobbing føles litt lettere når solen skinner inn kontorvinduet.
Nyvasket hår, ny lipgloss i høstlig oransjerosa (!) og Burberry London som dagens duft.

God høsthelg til alle generelt, vertinnen spesielt!

Alt godt sa...

God ettermiddag! Sola er det aller mest glamorøse på kontoret mitt akkurat no, men diamantringen på høgre hand som eg fekk av min kjære forrige helg då vi gifta oss hjelper også på glamourfølelsen. På leppene har eg Chanel Catalina, ein mørk raudlilla farge som oppfører seg heilt eksemplarisk.

I kveld kjem forlovaren min på besøk, det blir nok ei stor kanne te, litt debriefing og generell kos. Kjæresten stikk ein tur på quiz, før han kjem heim og slår seg ilag med oss. I morgon blir det gåvebytting og gåvekortshopping, hovudsakleg på Glasmagasinet.

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og sender eit slengkyss til Elisabeth i nord! :-)

Stine Arkeologine sa...

Å så vakkert dette var! Jeg ble bare sittende rett opp og ned og gape. Var litt stressa da jeg kom sent på kontoret etter andre gjøremål i dag, men nå falt skuldrene på plass og jeg ble ordentlig glad!

Jeg har kjole og min beste parfyme (Boucheron "Jaïpur") på, er sliten men fornøyd med innsatsen i uka som har gått og gleder meg stort til helga. Fikk Andsnes første Beethoven-plate i posten i går, og selv om jeg har gledet meg til den lenge har jeg greid å spare den til i kveld. Øver meg på å spare på små gleder og ikke bruke dem opp med en gang (gjelder også bl.a. sjokolade...). Så varer de lenger. :-)

Riktig god helg til Glamourbibliotekaren og alle fredagsglamorøse!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her er det grått og vått så det rekker, man ser ikke engang Landegode (som vanligvis er utenfor stuevinduet mitt)... Men mesteparten av dagen skal uansett tilbringes innomhus, så da så.

Jeg må innrømme at dagen ikke er så veldig glamorøs enda; husvask og hyttetur borger ikke for så mye ytre glamour. Men jeg har nyvasket stue (hurra), undertøy som matcher og snart skal jeg lakke neglene. Grønne, tror jeg. Med nyvaska hår blir det kanskje litt glamour likevel?

Helga skal tilbringes på ei hytte i skogen. Stor klem til nygifte Alt Godt, og muntre fredagshilsener til vertinna og resten av gjenget!

Ine sa...

Endelig fredag! Jeg sto opp grytidlig for å ha undervisning i norsk (det moderne gjennombrudd står på timeplanen). Etterpå pakket jeg sakene mine og reise til byen for å spise en rask lunsj på kafé med selskap av en bok og gjøre noen nødvendige ærender. I helga blir det feiring av rubinbryllupsdagen til mine svigerforeldre i Bodø, og på mandag reiser jeg på bryllupsreise til Roma! Herlig, altså! God helg alle sammen!

Ina sa...

Har tilbragt denne kjærkomne fridagen sammen med en liten sjarmør på 7 mnd og hans fine mamma, nå kommer snart en gjeng kollegaer på besøk med ost og vin.

Ellers: Ny kjole fra Twist&Tango i deilige blå- og indigotoner, et bugnende fruktfat og ren leilighet.

I morgen skal vi se "Scenen fra ekteskap" på Oslo Nye og søndagen er foreløpig blank.

Herrrlig!

God helg :)

Glamourlegen sa...

Kjører beinhard indre glamour i dag, det er så mye å glede seg over så den holder uanstrengt stand mot alle dagens påkjenninger :-)

Populære innlegg