søndag, september 16, 2012

Høstkveld

Det er så koselig om kveldene når det er mørkt ute og man tenner lys inne. Jeg velger bort gullrekker og hysteriske kjendis-talentshow, setter på en fin plate eller opera i P2 (lørdag), og nyter helgeroen. Helt nødvendig etter hektiske uker på jobben. 

(Her ser dere forøvrig lesekroken min - den gamle grønne lenestolen som vi kjøpte på loppemarked på Vindern for 400 kroner i 2003, og fikk restaurert og trukket om for et par år siden. God som gull.) 


Pelargoniene vokser inn i hverandre og ingen av blomsterklasene tilhører den krukka man tror. Laaaange stilker. (Burde kanskje prøve å få dem tettere og penere.)  


På soverommet står aldri taklyset på om kvelden. Kun smålampene på toalettbordet ved senga -


 - og den skakke gamle lampa på nattbordet. 

12 kommentarer:

Fru Perez sa...

Takk for titten - jeg fikk lyst til å sitte i stolen din og lytte til opera :)

God søndagskveld ønskes!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det!

Glamourlektoren sa...

Koselige bilder! Enig - det å tenne lys inne når mørket faller på, er så koselig, og nå har den sesongen begynt! Jeg elsker høste og innehyggen som følger med. Da jeg tente lys og serverte nybakt eplekake til sønnene på 20 og 14 i kveld, begynte de umiddelbart å glede seg til jul da de kjente lukten av stearinlys og kanel. Ting som gjør en glad :)

Glamourlektoren sa...

høsten!

Regnboge sa...

Den stolen såg knakande god ut! Og fin var den.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: åh, eplekake.. tror kanskje det må bli det i kveld!

Regnboge: Ja, både fin og god!

Glamourlektoren sa...

Fungerte fint med glassepler - de eneste eplene som er modne hos meg foreløpig. Gammel husmorlærdom at glassepler ikke egner seg til baking, men det gikk fint!

U9 sa...

Pelargonene dine oppfører seg som de skal. Det er moderne (og litt kunstig) at de skal være lave og tette. Se på Carl Larssons interiørmalerier med pelliser i vinduskarmen. Dine ligner på dem.

Synne sa...

Hjemmet deresser veldig hyggelig og personlig ut, det tenker jeg alltid når du legger ut bilder derfra. Jeg elsker slike dype stoler som er perfekte til å lese i, og slike lamper som lener seg over for å gi lys når man sitter der!

Stine Arkeologine sa...

Tenker som Synne! Og så er det så koselig å se fine, gamle møbler og lamper som får lov til å være seg selv. :-) Ha en fin dag og ny, god kveld i lesestolen!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Ok, nå ser jeg for meg epler av glass :D

U9: Ok! Takk! Carl og Karin Larsson er jo mine interiørhelter, så det høres bra ut! :)

Synne: Takk! Ja, vi synes det er hyggelig!

Stine Arkeologine: Takk! Jeg liker også at ting får være seg selv. Jeg er ikke så veldig ivrig etter å pusse opp og endre karakteren på slike ting.

Anna sa...

Nydelig liten krok å kose seg i!

Populære innlegg