onsdag, september 26, 2012

Rød leppestift i regnet


Her i Oslo plasker regnet ned, det er så definitivt høst, og dere husker vel hva som er mitt beste tips for en mørk høstmorgen under paraplyen? Rød leppestift! Audrey mestret det selvfølgelig perfekt.

Her er en framgangsmåte man ikke nødvendigvis  følge - man kan gjøre det mye enklere - men den kan være til inspirasjon. Og her har den amerikanske Elle-redaksjonen testet ulike Chanel-rødtoner.

Senere kan jeg tipse om mine egne favoritter!En annen ting som hjelper, er naturligvis vakker musikk. Jeg jobber med en Händel-innspilling fra 2007 i dag, en opera jeg så i London da jeg var pur ung, og der finner vi denne arien med den vidunderlige sopranen Karina Gauvin. Det er så man nesten mister pusten:


7 kommentarer:

U9 sa...

Regn eller ei. Litt rødt gir dagen et løft, og særlig når man begynner å bli såpass gammel at den naturlige falminga setter inn. Her i Harstad har vi ikke regn i dag, men klart, fint høstvær. Røde lepper og røde sko matcher dagen.

Stine Arkeologine sa...

Rød leppestift og fin musikk gjør mirakler med en dag. :-)

Unknown sa...

Mer fin musikk på P2 klokka 19.30 i kveld. Urfremføring av Previn med Mutter og trondheimsolistene. Og fire årstider av Vivaldi.

God fornøyelse, med eller uten leppestift:)

Glamourbibliotekaren sa...

U9: Høres fint ut!

Stine Arkeologine: Absolutt! Har hørt den arien om og om igjen i hele dag.

Unknown: Takk, hører på! Ingen kan beskylde Mutter for ikke å spille romantisk :)

Ine sa...

Lurer på om jeg skal unne meg en rød leppestift fra Chanel når jeg skal ut å reise i høstferien! Alle leppstiftene jeg har for øyeblikket er rosa, nemlig. Det hadde vært kjempegøy å få høre om dine favoritter :)

Anonym sa...

en stor takk for å dele din klassisk musikk jeg elsker ;"haendel", og ønsker å finne denne sangen tolk. og hvordan å fange den klassiske radiosending fra Norge gratis på nettet? til slutt, hvis du vet det ville være veldig hyggelig! merçi, uten leppestift, selvfølgelig!bruno

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Mine favoritter kommer i løpet av uka, tenker jeg! :)

Bruno: Gå inn på denne nettsiden hvis du bruker PC, så finner du NRK sine nettradiokanaler. Der ligger kanalen KLASSISK. Obs! Hvis du bruker Mac, må du gå inn via denne siden (langt nede finner du "Klassisk") og iTunes. Ny nettradio som fungerer bedre for både PC og Mac kommer i løpet av 2012, tror jeg. Lykke til!

Populære innlegg