fredag, oktober 05, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!
Mini-høstferie, strålende sol og sprakende høstfarger! Dagens antrekk er foreløbig pysjamas, frokosten er rett rundt hjørnet og planene for dagen er rimelig løse. Herlig! Dog grubler jeg litt på om jeg skal steke kikertburgere til middag!

Som alltid: Kom med deres rapporter! Forrige fredag var det bare 15-16 som rapporterte (og over 2000 som var innom - regn ut prosenten selv)  Alle er velkomne til å bidra i denne dugnaden, det er så hyggelig å lese hva som forgyller deres helger!

Ha en fin dag alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren 


p.s. Jeg beklager at jeg måtte legge inn en liten "sperre" for kommentarene, men det kommer så mye spam for tiden - dette der den eneste måten å hindre det på.Bare gjengi bokstavene dere får oppgitt, så skal det gå fint! :)

p.s. : Hurra, det strømmer inn fredagsrapporter!! 


48 kommentarer:

koristen sa...

Glamorøs fredag feires med skjørt, fine støvletter, gammel men pen bluse, arvet bling rundt halsen og gull-og-perleøredobber. Nydelige Vetyverio bak ørene, god og sterk kaffe i koppen.

Nå skal det jobbes i noen timer, deretter skal jeg hjem og nyte helgen. Ser frem itl årets siste gressklipping på hytta, et middagsselakap hos en god venninne, masse husarbeid og forhåpentligvis litt strikking og lesing.

Manglende kommentering fra meg sist fredag kom forøvrig av at du har lagt inn iq-sperre på kommentarfeltet. Jeg strøk og er spent på om jeg klarer det denne gangen ;-D god helg til deg, Glamourbiblitoekar, og alle andre glamorøse!

Glamourbibliotekaren sa...

:) IQ-sperre måtte til fordi det kom mange mange spam-kommentarer hver eneste dag.

Lovise sa...

Dagens glamour er at jeg endelig har fått meg til å bruke den deilige silkeblusen som har hengt i skapet lenge, som jeg liksom har syntes har vært for fin.. Men nå er den på, og det er herlig!
Nydelige høstfarger i Oslos Gamleby i dag. Sykkeltur langs fengselsmuren på veg til jobb er glamour i seg selv det også.
God helg til bibliotekaren, og alle de 2000.

Anonym sa...

Mint farget varm genser. Hvit glitter lue fra Kari Traa. Og Beethoven CD med Leif Ove Andsnes som venter hjemme.

Anonym sa...

eg hadde også problemer med iq-sperren og gav til slutt opp da jeg nylig skulle legge igjen en kommentar.

Glamorøs fredag er vel i dag for meg halv studiedag, jeg tar fri etter veiledning. Har også pyntet meg litt med en fin kinesisk-inspirert jakke fra Top Shop, og sitter nå og drikker peppermyntete. Så blir det forhåpentligvis en afternoon tea og scones med en venninne, før det blir pizza hjemme med mann og barn og en venninne. Og forhåpentligvis holder det fine høstvœret, selv om det regnet i dag tidlig.

God helg til alle!

Anonym sa...

Glamorøs fredag nytes på et stille kontor, med fersk kaffe i koppen, burgunderrød bukse og rosa sko :) En kombinasjon mamma aldri ville tillatt på 80-tallet. Body Shop Morroccan Rose bak øret, roser i ørene og rose leppestift! Oj, jeg pleier ikke være så rød-rosa. Rødlakkede negler. Jeg gikk til jobb gjennom fine oransje gater, og smilte over fine podcaster på øret. På jobben skal jeg skrive en fin søknad om penger til å gjøre det jeg vil de neste to årene! Og det kommer antagelig helgen også til å gå med på, men det er bare hygge. God helg alle :)

Anonym sa...

I morges tok jeg fram noen fine øredobber som sjelden får lufte seg. I dag var de perfekte til mitt mørkeblå, men langt fra konservative antrekk. Knallrosa, matt leppestift fra Sephora og en dusj Mitsouko i nakken, og dagen kan bare komme. En populær onkel kommer til middag, og i morgen skal jeg svømme. Mye å glede seg til. God glamorøs fredag til alle og enhver, og vår kjære vertinne især.

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!
Sløv rapportering i det siste, dagene går fortere enn jeg rekker å henge med. Men, i dag har jeg fri, det er godt det. Har funnet en ullkjole innerste i skapet som passet perfekt over den kulerunde magen. Senere i dag tar jeg turen til Kolonihagen for lunsj med andre høstferierende venniner. Ellers skal helgen brukes til avslapping og kurering av forkjølelse.

Riktig god helg!

U9 sa...

Plaskregn i dag betyr røde gummistøvler og rød regnkåpe - inne blir det rød trut og røde småsko. Genser pyntet med rosa sløyfepin må ogå til i oktober. I helga skal båten inn i naustet sitt for vinteren, så det blir ei økt med vinsj og høytrykksspyler før vi er i mål. Innleder helga med fiskewok fra Sjømat av Vahl, noe som ser ut til å bli en liten fredagstradisjon for store9 og meg. God helg til alle.

Anonym sa...

Det er freddan og jeg har grått skjørt, ny topp og høye, sorte støvletter. Perler i ørene og en dusj
Burbery Brit (?) bak øret.
gleder meg til kafebesøk med mannen i mitt hjerte.
Hilsen Kjersti

Cecilia sa...

I dag har jeg tatt med sitronmarengspai til fredagskaffen med kollegene :-) Øvrig glamour er jeansskjørt, lilla negler og sko, Chanels Rouge Coco 26 Venice på leppene og gammel silkemyk svart angoragenser. I helgen blir det vel å avslutte sommersesongen i hagen, ta inn utemøbler osv., svømming, cafe og middag hos venner. Ja og så neste episode av Downton Abbey, da. Slår an til og med hos en elendig TV-titter ;-)
God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre !

Annette sa...

Yndlingscardiganen er på i dag, og av andre glamorøse innslag kan nevnes et par splitter nye briller fra Alain Mikli. Sistnevnte gjør at jeg alltid ser ut som om jeg pønsker på noe lurt (ifølge min kjære), og det er helt i orden for meg.
Tursekken og teposeposen er pakket for hyttetur i fjell-Norge i helga, det gleder jeg meg til. Høstfjellet har jeg egentlig aldri sett før , så dette tror jeg blir en bra opplevelse.
Men først skal det beregnes og dimensjoneres her på ingeniørkontoret, det er viktig at det vi skal bygge blir stående!

God helg ønskes alle, og Glamourbibliotekaren især!

barnebibliotekaren sa...

Sjelden har jeg sett sånn fram til helg! En gryende forkjølelse gjør at antrekket er mer varmt enn glamorøst, men humøret er bra,- jeg har chai latte i koppen på kontorpulten og dufter av Burberry London.

Morgendagen skal tilbringes i selskap med kjæresten, svoger og svigerinne. Vi skal kokkelere, drikke vin og kose oss sammen. Lammeskank med nordafrikansk touch står på menyen,- jeg gleder meg!

Søndagen regner jeg med går med til å summe seg etter lørdagskvelden, en spasertur hvis været holder seg like strålende, og en visitt innom bonussønnen som har flyttet inn i ny leilighet med kjæresten sin.

En strålende høsthelg ønskes alle glamorøse der ute,- vertinne som gjester!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har skjørt og roseparfyme på, og kombinasjonen av nydelig høstvær og fredag føles bra! Det frister mye mer å være ute enn å sitte på kontoret, men om få timer skal jeg hjem og sitte på benken min i hagen og mumse plommer rett fra treet (oppdaget til min store glede i går at de rekker å bli helt modne før frosten kommer!). Før det har jeg en overkommelig skriveplan for dagen, og en sjokolade på lur hvis det trengs ekstra motivasjon.

Er fryktelig sliten og har derfor ingen konkrete planer for helga. Det blir fint!

Riktig god helg, og mini-høstferie, alle sammen! <3

Kristine sa...

Glamorøs og glamorøs fredag... Ble frastjålet mac og iphone fra lesesalen i går (liten lesesal, vi er bare 10 stk her) og får ingenting igjen på forsikringen. Har brukt sure studentfinanser på ny mac og iphone, og er passelig fyllesyk etter improvisert gravøl for mine frastjålne ting.

Har en koboltblå genser på, grå jeans og perfekte ankelstøvletter i "oxblood", Tom Ford Black Orchid på halsen og Sufjan Stevens i ørene. Håper at resten av tiden frem mot masterinnlevering blir mindre hendelsesrik...

Frk. Frydefull sa...

God formiddag! Fredagsfølelse med Narciso Rodriguez-duft - nesten blitt et fast innslag hver fredag. Røde rose-øredobber og sort cape ga en deilig følelse på vei til jobb! Hurra - detg er høstferie og derfor stille på kontoret. Lite avansert Lipton pose-te er helt ok i blant. I helgen venter et særdeles etterlengtet frisørbesøk som forhåpentligvis bør gjøre store ting med glamour-følelsen. Eller blir det vasking og maling i nytt hus. Herlig!

Anonym sa...

Glamouren i dag er været og nykjøpt engelsk tapet til kjøkkenet...Er lei bare hvitt og beige, så nå blir det vakre grønne blader året rundt. Ellers er jeg passelig kommunal med stirpet blå genser og sporty sko.. Ikke engang øredobber. Men dufter godt av Chanel det hjelper.. Ps jeg som ikke liker høsten ser de vakre høstfargene og nyter dem i stillhet.. Mvh Astrid

Alt godt sa...

God føremiddag! Her skin sola, men for sikkerheits skuld tok eg på meg mine raude støvlar, eg stolar ikkje på oktober i Oslo. Glamouren består av Belle d'Opium bak øyrene, ein lys gammelrosa max factor-leppestift med min favorittgloss Estee Lauder Berry over og den vakre Sandberg-ringen min med diamantar og rosa gull på høgre ringfinger.

Helga går med til å køyre til mine nybakte svigerforeldre i Valle, og hjelpe dei med å kome i orden i huset etter at dei har vore bortreist lenge. Litt besøk hos anna slekt vert det sikkert også tid til når vi først er der.

Eg ynskjer vertinna, alle andre besøkande, og spesielt Elisabeth i nord ei strålande fin hausthelg!

HildeSofie sa...

Riktig god formiddag fra høstferie i et varmt og solfylt Barcelona!

Så langt har vi gått i en fin labyrint av grønne busker, vært på Salvador Dalí-museum i Figueres, testet ut veeeeldig mange lokale restauranters mange versjoner av patatas bravas og cava, skrevet kort og hatt det strålende!

Planer for helgen: ikveld blir det konsert med Barcelonas symfoniorkester: Brahms, Blai Soler og Shostakovich. Imorgen blir det Tattoo expo (viktig med variasjon i kulturen, haha!), og en tur eller to på det lokale markedet for å finne gode oster og skinker som kan tas med hjem på søndag.

Dagens antrekk blir straks en enkel sort omslagskjole med prikkete strømper under. Duften er Yellow Diamond, og smykkene er enkle, siden denne byen kryr av lommetyver som ikke trenger få det for seg at jeg har masse verdisaker i veska bare fordi jeg har fine/dyre smykker :)

En riktig strålende helg ønskes alle!

Hermia sa...

God fredag!
En del av fredagen tillbringar jag källaren under biblioteket där jag jobbar och ägnar mig åt att gallra böcker. Det behövs mer plats i hyllorna! Det är varken särskilt dramatiskt eller glamoröst...
Ikväll blir det konsert med Gävleborgs symfoniorkester som bl a ska bjuda på Tjajkovskijs Violinkonsert! Och imorgon blir det ett besök i Stockholm med förhoppningsvis ännu mer kultur! När jobbet är lite tungt känns det fint få påfyllning av vacker musik, konst, litteratur..

Önskar er alla en mycket fin helg!

Sørlandspige sa...

Fikk det heller ikke til forrige uke, men NÅ: Sol (i skrivende stund, iallfall), 4 friske grader, splitternykjøpte La Prairie Body Mist på nydusjet legeme ("min" duft) og tynne ullklær i varme fine høstfarger. Snart ut for å handle gode råvarer til velkomment helgebesøk: lammestek skal serveres med hvitløk, rosmarin, skogssopp og fløtegratinerte poteter. Tipper det er menyen i tusenvis av hjem denne helgen!

Siri sa...

Det var med stort vemod jeg konstaterte at september var over, men jeg skal prøve å omfavne oktober også. At det er mye spennende som skjer på jobben denne måneden - mange interessante konferanser og seminarer - gjør heldigvis tilværelsen litt lysere. Og så er jeg blant dem som ENDELIG har fått igjen skattepengene, så det betyr muligheter for å muntre opp høstgarderoben. Hurra!
I dag er det hjemmekontor i fred og ro, med skriving og tedrikking og godt flerkornbrød til lunsj. Tasser rundt i en blå- og brunfarget hverdagskjole jeg elsker, og har iført meg "Glamorous magnolia"-parfymen i serien Flora fra Gucci, som har blitt denne høstens yndlingslukt.
Helgen skal ellers brukes til kjærestetid, kanskje en løpetur i skogen, ut og spise i morgen kveld og en tur på kino, og ellers bare kose meg veldig.

Elisabeth sa...

Dagens glamour var og er formiddagsfri, noe som gjorde at morgenturen med de firbeinte gikk til ei nydelig strand. Der fikk de herje i fri utfoldelse ei god stund før jeg igjen taua dem inn og tusla hjemover.

Glamourfølelsen styrkes også av at det er knallvær i Bodø i dag, sol fra nesten skyfri himmel, og en anstendig høst-temperatur. Det ser ikke så glamorøst ut med turbukse og hoodie, men jeg dufter av India Hicks Island Living fra C&E, jeg har vipper som er mørke av Max Factor, og neglene er nyfilte og blanke. Nå drikker jeg en kopp te; Pomme d'Amour fra Dammann Freres i Paris, som snille frøken Frogner kjøpte med til meg da hun var der.

Kjempestor klem til AltGodt, og god helg til alle sammen!

Line sa...

Jeg har en relativt rolig dag på jobb. Skal ta tidlig helg allerede klokken to. Grunnet været blir det butikkbesøk og husarbeid i stedet for tytttebærtur. Men det blir fint det også, særlig det å være ferdig med husarbeidet blinker som et glamorøst mål før gullrekka starter. De to forrige helgene var svært sosiale i form av henholdsvis korreunion og barneleir så nå blir det fint å bare være hjemme. I tillegg til husarbeidet har jeg forskjellige håndarbeid å velge mellom. Bedehuset har julemesse i november så da må jeg også bidra med noe for salg. Alt ligger tilrette for en fin helg, og jeg ønsker det samme for vertinnen og alle andre gjester her

Kammerpiken sa...

Glamouren og den gode helgefølelsen startet egentlig allerede i går, men en sprudlende og fantastisk konsert med "Hekla stålstrenga"! Anbefales!!!

I dag silregner det ute, og da hjelper det mye å forberede et "leseknapp"-arrangement der vi skal dele ut utmerkelser til mange leseglade og iherdige barn. Og så skal vi ha brunsj-gjester på søndag. Det blir hyggelig.

Riktig god helg til alle!

S sa...

Åh, herlige fredag! Stiller i skjørt, med parfyme og treningsømme muskler. Er halvveis i arbeidsdagen, og gleder meg til å ta helg og være nokså à jour. Har ulike gjøremål som bør bli gjort i løpet av helga, men ingen fastspikrede avtaler og ting som MÅ rekkes. Det er luksus etter en høst fullspekket av avtaler og aktiviteter. Merker at hele familien har godt av å roe ned.


I kveld blir det god mat, litt vin og TV, tente stearinlys og høljregn ute. Liker så godt fredagsfølelsen når familien siger sammen i sofaen, og hvor vi faktisk er SAMMEN.

God helg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!
Dagen har ikke startet superbra, men da er det jo bare en vei:) Håper jeg får sikret meg litt maling etterpå, for da skal jeg se om ikke jeg kan fullføre en plan jeg har hatt lenge nå. Problemet er bare at jeg verken er en igangsetter eller en fullfører...

Slang på meg en kjole og høye hæler, samt en splasj med Daisy, så litt glamorøst føles det. Har riktignok glemt både sokker og linser til trening etterpå, så da blir det yoga i blinde.

Håper alle får en fin helg:-)

berlinløvinnen sa...

En underlig dag. Familien vår er akkurat ferdige med en rund feiring OG en bisettelse av en fantastisk svoger og venn av meg, som hadde mange talenter og omsorg for andre. Dagene siden har gått med til ettertanke og bearbeidelse. I carpe diem ligger også det å kunne stoppe litt opp. Uvirksomhet er ikke alltid uvirksomhet, men å gi seg tid og anledning til å tillate fortiden å leve med oss inn i dagene som kommer. Gleden over fremdeles å kunne nyte fargene i høstløvet, glede seg til at en god venn skal komme, å planlegge en reise og å være fri fra sykdom er mye større når man vet at disse jublende følelsene av forventning ikke vil vare evig. Glamouren i dag består av disse tankene.God helg.

Maren sa...

Jeg begynte dagen tidlig med forelesning, og da ble fredagsfølelsen ekstra god da jeg kunne gå hjemover i sola og mot helga allerede litt over ti. Jeg har mørkerosa kjole på og en deilig grå cardigan, og på bordet har jeg en stooor kopp te. Riktig god helg, alle sammen!

Salome sa...

Nypult og nydusjet med mango bodybutter på kroppen og strålende solskinn ute, er jeg klar for dagen!
God helg!

Mari sa...

Dagens glamourinnslag blinker og glitrer en sykkeltur unna - i dag drar vi tidlig fra jobb for å bestille blandebatterier og rørlegger - og sannelig fikk jeg ikke nettopp en sms om at gifteringen min er ferdig tatt inn og klar til å hentes, like ved rørleggerbutikken! Etter nesten 2 uker uten den blir det uten tvil en glamorøs (og romantisk)højdare:) God helg, alle sammen!

Bliss (glamstudenten) sa...

Jeg lå ti minutter ekstra i sengen i morges og leste nettaviser på mobilen. Det blir litt dårligere tid til matpakkelaging og fiksing, men hadde forberedt det meste dagen før. Rolig og perfekt start på dagen.

Nydusjet hår i hestehale og paljettgenser gir fredagsfølelsen!

Helga skal tilbringes hjemme der jeg arrangerer min egen innflytningsfest i min helt egne leilighet, jippi! (Håper den fortsatt står på søndag)

Anonym sa...

Hurra - fredag. Uniform løser mange "tunge" stunder foran klesskapet. .mette

Snosen sa...

Haha, nå måtte jeg le høyt av kommentaren fra Salome. Forfriskende kommentar og start på dagen.

Her er det blomster i vasen som sikrer fredagsfølelsen i dag. Og tanken på en kommende ferietur.

Åshild i bestemors hage sa...

Her er det ikke mye glamorøst før middag. Jeg går rundt i malebukse og svett T-skjorte. Oppgaven i dag er å vaske opp mer av blomsterpotter og lysestaker som sto i kjelleren da vannet kom en natt i august.

Middagen derimot står allerede i stekeovnen og det blir glamor: helstekt entrecote med egendyrka jordskokk til. Rødt selvsagt også skal jeg dusje og skifte først.

Synne sa...

Fredag! Etter første franske studiuke er jeg SÅ klar for å gi hodet en pause. Det føles veldig riktig å være i en så glamorøs by på en dag som denne, så klart!
Fint vær her også, så det er supert, og jeg har blomstrete skjørt og rødlilla leppestift. (Takk for gårsdagens innlegg, som jeg så ført i dag - kjekt å kunne referere til det når jeg nå skal på jakt etter en ny høstfarge!)
I morgen er det klart for La Nuit Blanche, som Oslo kulturnatt er basert på. Her er de riktignok en ordentlig natt; de gir seg ikke ved midnatt, som hjemme, men holder det gående helt til morgenen kommer. Jeg kaster meg ut i det og satser på å oppleve mest mulig!
God, glamorøs helg til alle!

Ina sa...

Takk himmelen for fredag! 50 timers arbeidsuke avsluttes snart, i kveld blir det japansk stumfilm med live pianoakkompagnement på Cinemateket.

Oppsatt hår, røde lepper og mørkegrønn genser - og mange komplimenter - slikt hever glamourfølelesen :)

Shalimar i nakken som så mange andre fredager.

I morgen har jeg planer om kun én ting, å nyte de vakre høstfargene.Kanskje med mitt kjære NIKON D200 Jeg synes Oslo i oktober slår det meste!

God helg!

Oslopiken sa...

Hehe, høres ut som i alle fall Salome hadde en knallstart på fredagen! Jeg er utrolig høygravid og sprekkeferdig og skulle ønske dagens glamour ble skikkelig vonde rier. Men gutten i magen ser ut til å trives veldig godt akkurat der. Den ytre glamouren er heller ikke på topp: pysj og udusjet og uparfymert. Men drikker i alle fall utrolig god Palais des thes-te og gleder meg til reker og gullrekke i kveld!

God helg til alle!

Karina sa...

God ettermiddag :)

Hettejakke og joggebukse på jobb, men litt Gucchi 2 går dagen litt mer glamorøs.
Helgeplanene inkluderer en liten tur til frisøren, litt studier, litt trening. og bøker og te i masse vis.
God helg!

Arkivaren sa...

Nå er det en stund siden jeg har vært innom for å rapportere her, men endelig er den supertravle perioden på jobb over, høsten er her (jippi!) og jeg har tid og overskudd til å tenke på glamoureffekter igjen. Chanels Coco har kommet fram for høsten og vinteren og dagens glamour har bestått i leppestift, eyeliner og bluse.

Jeg gleder meg skikkelig til en helg med mange og store kopper med te, tøfler og strikkejakker, har planer om å få lest masse.
God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Det glamorøseste med denne dagen er at det faktisk er Selveste Fredag. Fin uke på jobb, men fantastisk kjærkomment med frihelg!

Håret er pjusketi-pjusk, formen er bob-bob, og bekledningen er stusselig (hyppig forekomst av ´jeg har ingenting å ha på meg´-dager for tiden), men det gjør ingenting for det er så mye å glede seg over. Og høsten er usedvanlig vakker i år!

God helg alle sammen :-)

Cia sa...

Jeg følte meg truffet, jeg klarer altfor sjelden å få lagt igjen en kommentar, selv om jeg er fast leser. Skal prøve å få det inn i fredagsrutinen!
Fine ting i min fredag så langt har vært å ha hjemmehøstferie i Oslo, og bare sulle rundt hjemme og i hagen med to barn som utrolig nok har vært gode venner (det er ikke alltid...). Masse aktivitet fra tredjemann som fortsatt er i magen, og det er godt, da det har vært endel komplikasjoner som gjør at han må følges litt ekstra med på.
Nå står mannen og svoger på kjøkkenet og gjør klar tre høstige retter til gjestene som snart er her; gresskarsuppe, lam med rotgrønnsaker og eplepai. Gleder meg!

Glamourlektoren sa...

Den glamorøse følelsen i dag er rett og slett at jeg har fått gjort så utrolig mye på en fridag - og bare praktiske ting - deilig! Formiddagen gikk med til støvsuging og vasking etter tre uker med hjemmet som anleggsplass pga renovering av bad. Nå er vi heldigvis og omsider kommet over i oppbyggingsfasen, som er betraktelig rensligere. I ettermiddag har jeg fått i havn resten av innkjøpene og bestillingene til baderomsfinishen og er så glad over det! Ikke lett å finne ting som fungerer i et særpreget bad fra 1941 i et hus fra 1700-tallet.. Klarte ikke å sovne i går kveld pga glad oppspilthet over badet som tar form - selveste "the master bathroom" (riktignok lite i størrelse) med inngang fra soverommet vårt - drømt om i de femten årene vi har eid dette gamle huset - de siste årene med vannet avstengt der pga råttent sluk og råttent det meste. Den som venter på noe godt osv :) God glamorøs helg til alle!

Marit sa...

Min glamorøse fredag startet 6 timer senere enn din, og den startet godt med en kanne kaffe som sto klar til meg fra min kjære mann som dro på jobb før jeg sto opp.

Glamoreffektene er så langt ikke mange, men denne veklden vil stå i kosens navn før vi skal tilbringe resten av helgen med å pakke hjemmet vårt i esker.

Alice sa...

I siste liten! Men dagens glamour var å komma heim til ferdigrydda leilighet :) Ei helg utan særleg plan er også luksus, det blir nok bok og fyr på peisen vil eg tru. Ha ei fortsatt fin helg!

Britt Åse sa...

Skrekkelig seint ute, for nå er det lørdag, men vil bare rapportere at fredagen har vært superglamorøs av tre grunner:
-ny leppis fra Laura Mercier; 'Audrey'
-sola har vært hjertelig til stede hele dagen.
-jeg avsluttet arbeidsuken med en tur i svømmebassenget, hvor diverse muskulatur fikk utfoldet seg.

Herlig!!

Riktig god helg til alle i hop :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! :) Så moro at det ble så mange denne gangen! Fortsett gjerne med det. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Glamourøs fredag ble tilbrakt i Hamburg i ikke helt glamourøst vær, men Barbourjakke og boots med budapestermønster fungerte som dagens glamoureffekter i øspøsende regn. Dagens innsats ble mange tilbakelagte kilometer på kryss og tvers av byens gater, omfattende tehandel hos Mariage Freres i Alsterhaus, bestilling av nydelig glamourveske hos Cat Minoki, innkjøp av burgunderrød Fred Perry pique, oppdagelse av fine butikker i Karolinenviertel og Schanzenviertel, himmelsk bakverk i et konditori ved navn Herr Max og indisk-som-i-India hos Ashoka (?). Bytips som fredagsrapport!

Populære innlegg