tirsdag, oktober 16, 2012

Radio Glamourbibliotekar vol. 21 - gå i takt!


Jo altså, jeg driver og lager en spasertur-spilleliste for oss alle, en med låter man kan gå i takt til, og jeg prøvegår den nå og da - fjerner låter som er for sakte, legger til andre osv. Den vil derfor være ganske dynamisk og aldri helt ferdig. Men det er jo ingen grunn til at ikke dere skal kunne ta den i bruk øyeblikkelig, så værsågod! Abonner gjerne på den, så har dere den tilgjengelig når dere skal ut og gå og trenger noe som holder bena i gang.

Her er den. Tempoet varierer bittelitt. God tur!

5 kommentarer:

Siri sa...

Toppen! Gleder meg til å få den inn på iphonen. :-)

Stine Arkeologine sa...

Så herlig! Jeg var akkurat ute og gikk en halv times tur i sola, og bestemte meg der og da for at det skal jeg fortsette med gjennom høsten og vinteren. Gleder meg til å få musikalsk følge! :-D

Fruen sa...

Kult! Dette har jeg også syslet en del med i det siste. Musikken jeg bruker er nokså dunkapiff, det vil si listepop fra fjortisradiokanaler. Jeg liker den typen musikk til akkurat dette, men jeg ville gjerne hatt litt påfyll fra andre musikkstiler også for variasjonens skyld. Derfor er dette svært kjærkomment! Jeg liker nok å gå litt raskere enn lista di legger opp til, 130 slag i minuttet (bpm) er passe for gåturer syns jeg. Blir det mye saktere, begynner jeg plutselig å svinge vel mye på hoftene! :-) (Prøv å gå rundt på stua til "The way you make me feel" m Michael Jackson, så skjønner du kanskje hva som skjer...)

Jeg har laget flere gå-lister på Spotify: gå på flatt underlag, gå bratte bakker, gå raskt (131 - 135 bpm), gå intervall... Kommer til å følge med på lista di og supplere mine egne. Tusen takk!

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: God fornøyelse!

Stine Arkeologine: Lurt å gå tur i sola. Her blir det dessverre mest mens det er mørkt, i allefall på hverdagene.

Fruen: 130 er fint til mosjonsspaserturer, men i meste laget om man skal holde seg fresh på vei til jobb... men jeg måtte kutte flere Michael Jackson-låter som rett og slett ble for langsomme, som "Baby be mine" og "Rock with you". Synd, for de er så innihampen groovy!

Synne sa...

For en god idé!

Populære innlegg