søndag, november 25, 2012

Filmsøndag


TCM er stedet å være i dag. Kl. 1450 sender de Little Women fra 1933 med Katharine Hepburn i hovedrollen som Jo. 
Kl. 1650 (rett etterpå) er det klart for "Summer stock" fra 1950 med Judy Garland og dansegeniet Gene Kelly. (Hvordan er det mulig å være så lett på tå og allikevel så maskulin?)
Så en liten pause for å lage middag - før "What's up, doc?" fra 1972 begynner klokka 2100. Selveste Barbra!! Jeg har skrevet bittelitt om den her.  


6 kommentarer:

Drama Queen sa...

Å, jeg elsker Little Women og drømte om å være Jo. Har vel egentlig ikke sluttet med det.

Synne sa...

Håhå, for en plan! Gene Kelly, altså... Jeg har tenkt å se en fransk animasjonsfilm på DVD i kveld, ettersom jeg ikke har TV i min lille pariserleilighet. Blir bra, det også! Riktig god filmsøndag!

Anonym sa...

Søren at vi ikke har TCM lenger. Jeg savner den kanalen veldig.
Kunne ha byttet den ut med alle de unødvendige (for meg) sportskanalene som vi overstrømmes av. heldigvis har vi sånn skjul kanalfunksjon (jippi!)

meg

Anonym sa...

oh! Jeg så også andre partner ("Gene Kelly"), selv om bor på en teater scene i 2011: "Leslie Caron" i "A Little Night Music" i høy kvalitet, for hans 81 ...! . barbara "str" merci for nesen!, og fantastisk i "Yentel" Her, god likestilling under lue. i all vennlighet selvfølgelig!for meg til noen, god musikk i henhold til dine råd. hei, i ettermiddag jeg lyttet piano konsert i privat institusjon skolen, min sønn "Iddo Bar Shai" (se på you tube ..) kvalitet tror jeg, og du, hva er din mening kvalitet du til ham?!
bruno

Stine Arkeologine sa...

For en filmsøndag! Jeg fikk med meg Little Women, elsker både denne og den nyeste filmversjonen, og ikke minst bøkene som jeg fant i bokhylla hjemme da jeg var lita. (Mormors 1923-utgave, første bindet het "Småfrøkner" og hadde et nydelig omslag i lyseblått og brunt). Ha en fortsatt fin kveld med TCM! :-)

Linn sa...

Streisand er så fantaskisk...
The way we where er nydelig...

Ha en fortsatt fin uke :)

Populære innlegg